Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel jsem PO Chrono ... trikrat jsem si je byl zkouset, ale pokazde na mem vychrtlem zapesti vypadali jak nador. Tak jsem mesic hezky papal cokoladu a sel je zkusit znova....se stejnym vysledkem. No nakonec jsem to vzdal a koupil tyto;-)

Odesláno

Chlape, udělals moc dobře! Za dobré peníze pěkné hodinky s přesným inhousem, ještě si dokup kaučuk se sponou, to je taky paráda a máš potom dokonalý komplet Omega PO!!!

Odesláno
  V 31. 1. 2013 v 8:27, trekky napsal:

Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele :D

Hlavně měj paní po své pravé ruce,jak se v noci převaluje mohla by Ti je třeba náramkem poškrábat.To už mám dávno všechno za sebou :D

Odesláno
  V 31. 1. 2013 v 8:27, trekky napsal:

Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele :D

Zvykne si neboj, za chvíli jí to ani nepříjde... :) . Mimochodem 42mm máš akorát, sedí ti skvěle.

Odesláno
  V 31. 1. 2013 v 8:30, Daemonultimate napsal:

Hlavně měj paní po své pravé ruce,jak se v noci převaluje mohla by Ti je třeba náramkem poškrábat.To už mám dávno všechno za sebou :D

Jo pod tohle se podepíšu.... Já mám strach o antireflex i z manželčiných nehtů :D. To ani nemluvím, že jak někam jdeme, chodí zásadně po mém pravém boku nikdy jinak (a z důvodu pravidel etikety to není)

Odesláno

Ja te sve koupil k vanocum Rado a kdyzj jsem videl jak je hned druhy den dava na hrani rocni dceri, tak jsem zarval tak, ze holka pak hodinu brecela. ....a manzelka me nazvala hysterakem.

Nejake veci nevysvetlis. Mam 3 mesice novou audinku a prvni vikend jsem vyvezl rodinku jak v Slavnostech snezenek na vylet. Sednu za volat a zacnu se blbe usmivat jak ten volant sedne do ruky, jak to hezky jede. Manzelka se na me podiva a pta se cemu ze se smeju. Chvili premyslim a pak odpovidam: "To bys nepochopila."

Odesláno
  V 31. 1. 2013 v 8:46, trekky napsal:

Ja te sve koupil k vanocum Rado a kdyzj jsem videl jak je hned druhy den dava na hrani rocni dceri, tak jsem zarval tak, ze holka pak hodinu brecela. ....a manzelka me nazvala hysterakem.

Nejake veci nevysvetlis. Mam 3 mesice novou audinku a prvni vikend jsem vyvezl rodinku jak v Slavnostech snezenek na vylet. Sednu za volat a zacnu se blbe usmivat jak ten volant sedne do ruky, jak to hezky jede. Manzelka se na me podiva a pta se cemu ze se smeju. Chvili premyslim a pak odpovidam: "To bys nepochopila."

Omlouvám se za odbočení od tématu tvého chlubícího vlákna,ale nesmíme to brát tak vážně,různě omezujem rodinu-oklep si boty,nejez tam když jedem kousek... a pak přilítne frajer rovnou až k řídící jednotce a je po srandě.Jinými slovy,kašli na to,at´ ty očka ukážou co vydržej hlavní je koho máš vedle sebe.A tomuhle by manželka určitě rozuměla,je to taková mezinárodní řeč.

Odesláno
  V 31. 1. 2013 v 8:53, Daemonultimate napsal:

Omlouvám se za odbočení od tématu tvého chlubícího vlákna,ale nesmíme to brát tak vážně,různě omezujem rodinu-oklep si boty,nejez tam když jedem kousek... a pak přilítne frajer rovnou až k řídící jednotce a je po srandě.Jinými slovy,kašli na to,at´ ty očka ukážou co vydržej hlavní je koho máš vedle sebe.A tomuhle by manželka určitě rozuměla,je to taková mezinárodní řeč.

Vsak jo....beru to spis jako vtipny moment. Urcite si vrasky z toho zase nedelam;-)

Odesláno
  V 30. 1. 2013 v 13:45, trekky napsal:

Od pondelka jsem pysnym otcem male Omegy (232.30.42.21.01.001) ;-)

Môžeš dať pre info aj obvod Tvojej ruky ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...