trekky Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Od pondelka jsem pysnym otcem male Omegy (232.30.42.21.01.001) ;-)
jacob Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Upřímná gratulace. Jsou to skvělé hodinky s nádherným kalibrem. Když tak přemýšlím, jejich oblíbenost zde na Chronomagu je poměrně vysoká :-).
trekky Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Chtel jsem PO Chrono ... trikrat jsem si je byl zkouset, ale pokazde na mem vychrtlem zapesti vypadali jak nador. Tak jsem mesic hezky papal cokoladu a sel je zkusit znova....se stejnym vysledkem. No nakonec jsem to vzdal a koupil tyto;-)
semi001 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Gratuluji, jsou naprosto skvělé. Doba klasických bondovevek je pryč
Daemonultimate Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Budeš určitě spokojenej,obliba na foru je díky skvělýmu in-housu opravdu vysoká a s rukama už toho moc nenaděláme ani s čokoládou,těhle 42 mm je ideál přímo vybízející k nonstop nosení.Velká gratulace.
Georf Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Blahopřeji k výborné koupi a věz, že vím o čem mluvím
lastam Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Chlape, udělals moc dobře! Za dobré peníze pěkné hodinky s přesným inhousem, ještě si dokup kaučuk se sponou, to je taky paráda a máš potom dokonalý komplet Omega PO!!!
trekky Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 8:27, trekky napsal: Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele Hlavně měj paní po své pravé ruce,jak se v noci převaluje mohla by Ti je třeba náramkem poškrábat.To už mám dávno všechno za sebou
calv Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 8:27, trekky napsal: Dekuji za gratulace.....nechcete se nekdo stat moji zenou? Ta moje me vcera oznacila za pako, kdyz videla, ze s nima jdu i do postele Zvykne si neboj, za chvíli jí to ani nepříjde... . Mimochodem 42mm máš akorát, sedí ti skvěle.
calv Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 8:30, Daemonultimate napsal: Hlavně měj paní po své pravé ruce,jak se v noci převaluje mohla by Ti je třeba náramkem poškrábat.To už mám dávno všechno za sebou Jo pod tohle se podepíšu.... Já mám strach o antireflex i z manželčiných nehtů . To ani nemluvím, že jak někam jdeme, chodí zásadně po mém pravém boku nikdy jinak (a z důvodu pravidel etikety to není)
trekky Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Ja te sve koupil k vanocum Rado a kdyzj jsem videl jak je hned druhy den dava na hrani rocni dceri, tak jsem zarval tak, ze holka pak hodinu brecela. ....a manzelka me nazvala hysterakem. Nejake veci nevysvetlis. Mam 3 mesice novou audinku a prvni vikend jsem vyvezl rodinku jak v Slavnostech snezenek na vylet. Sednu za volat a zacnu se blbe usmivat jak ten volant sedne do ruky, jak to hezky jede. Manzelka se na me podiva a pta se cemu ze se smeju. Chvili premyslim a pak odpovidam: "To bys nepochopila."
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 8:46, trekky napsal: Ja te sve koupil k vanocum Rado a kdyzj jsem videl jak je hned druhy den dava na hrani rocni dceri, tak jsem zarval tak, ze holka pak hodinu brecela. ....a manzelka me nazvala hysterakem. Nejake veci nevysvetlis. Mam 3 mesice novou audinku a prvni vikend jsem vyvezl rodinku jak v Slavnostech snezenek na vylet. Sednu za volat a zacnu se blbe usmivat jak ten volant sedne do ruky, jak to hezky jede. Manzelka se na me podiva a pta se cemu ze se smeju. Chvili premyslim a pak odpovidam: "To bys nepochopila." Omlouvám se za odbočení od tématu tvého chlubícího vlákna,ale nesmíme to brát tak vážně,různě omezujem rodinu-oklep si boty,nejez tam když jedem kousek... a pak přilítne frajer rovnou až k řídící jednotce a je po srandě.Jinými slovy,kašli na to,at´ ty očka ukážou co vydržej hlavní je koho máš vedle sebe.A tomuhle by manželka určitě rozuměla,je to taková mezinárodní řeč.
Pirx Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) gratuluji... ;-) Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem Pirx
trekky Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 8:53, Daemonultimate napsal: Omlouvám se za odbočení od tématu tvého chlubícího vlákna,ale nesmíme to brát tak vážně,různě omezujem rodinu-oklep si boty,nejez tam když jedem kousek... a pak přilítne frajer rovnou až k řídící jednotce a je po srandě.Jinými slovy,kašli na to,at´ ty očka ukážou co vydržej hlavní je koho máš vedle sebe.A tomuhle by manželka určitě rozuměla,je to taková mezinárodní řeč. Vsak jo....beru to spis jako vtipny moment. Urcite si vrasky z toho zase nedelam;-)
zedd Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 V 30. 1. 2013 v 13:45, trekky napsal: Od pondelka jsem pysnym otcem male Omegy (232.30.42.21.01.001) ;-)Môžeš dať pre info aj obvod Tvojej ruky ?
Georf Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Kaučuk se sponou, hned bych bral, ale já při své šikovnosti bych běhal k svému hodináři každou chvíli na přezutí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se