blondiak Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) Nemate prosim Vas niekto CZ alebo SK navod na Casio g-shock gw-4000 ??? Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem blondiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Nemate prosim Vas niekto CZ alebo SK navod na Casio g-shock gw-4000 ??? Pořádné české návody na Casia díky neschopnosti Fastu a neochotě investovat do překladů vlastně neexistují a nebo jen ve verzi zredukované na 5% obsahu. Budeš se muset spokojit s německou nebo anglickou verzí. Casio GW 4000 - modul 5087.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Dik ale aglicky aj nemecky mam len tomu nerozumiem ani pomocou trsnslatora.Hodinky idu sice dobre ale stve ma ze ich neviem absolutne ovladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Potreboval by som to vysvetlit tak polopate v ludskej reci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Už je mám objednané z DE. Tak to prostuduji a pak se můžeš ozvat - počítám, tak do 14 dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Boofish dik ale gw4000 isli do sveta a mam teraz gw3000 a aj dizajnovo som spokojnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 To já si je pořídil a jsem z nich nadšený :-) Ještě mám v plánu GW 3000 - oranžády (ty jsou u mě Nr. 1) I lumi je v pohodě, ale diversky to nejsou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 3. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Tak gw3000 su perfektne hlavne dizajnovo na gw4000 sa mi nepacili umele tlacitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 (upraveno) blondiak, a ak sa smiem opýtať. Odkiaľ si? Lebo, ak by si bol náhodou z BA a okolia, príď niekedy nazraz. Tam ti s prekladom určite pomôžeme. Upraveno 4. března 2013 uživatelem Mr.Zizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Ahoj, jestli je to ještě aktuální, můžu ti naskenovat a poslat český. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Mr.Zizi som zo serede ale rad by som niekedy prisiel bo vo svojom okoli nemam ziadne pochopenie ohladom hodiniekPil.pet dik gw4000 som pustil a mam gw3000 ale najnovsie aj tak najcastejsie nosim luminox navy seal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Mr.Zizi som zo serede ale rad by som niekedy prisiel bo vo svojom okoli nemam ziadne pochopenie ohladom hodiniekPil.pet dik gw4000 som pustil a mam gw3000 ale najnovsie aj tak najcastejsie nosim luminox navy seal No já je mám na cestování čerstvě, old shool NightHawky pustím a přeci jen nejčastěji SUMO rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondiak Odesláno 4. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Nooo uz dlho poskulujem po monstrach ale sumach. Len mam stale strach s mechanik pri otrasoch a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Nooo uz dlho poskulujem po monstrach ale sumach. Len mam stale strach s mechanik pri otrasoch a tak No to asi jo. Já s nimi drandil v létě na kole, ale když jsem potom procházel fóra.. říkal jsem si, že jim to dělat nemůžu.. Tak jsem jezdil s Suunto, ale ty se taky nějak přežily a začal jsem pokukovat po nějakých Gčkách. No a když jsem viděl v tom Planeu 30% dolů, tak bylo jasno. A když jsem potom o dva dny později viděl i těch 50% tak jsem si říkal... no třeba by je už neměli.Chystám se teď do Thajska a Indie, tak jsem zvědav, jak se osvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profil Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 NO prave tieto casia ma oslovili.....a tomu navodu by som sa potesil, i ked z tych anglickych a nemeckych sa kolko krat da "vysomarit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra47 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Ahoj ja by som sa tiez potesil tomu ceskemu navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 návody ke Casio hodinkám v češtině nebo slovenštině díky laxnosti a neochotě výhradního distributora, FASTu neexistují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Pokud to mate v nemcine tak mi to poslete a ja to (ve volne chvili) prelozim. Teda pokud mate zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra47 Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 (upraveno) No tak nakoniec ten navod uz mam a v slovencine :-) A dava sa normalne k novim hodinkam Upraveno 23. března 2013 uživatelem cobra47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Jojo, už jsem jej naskenoval a několika chronokolegům poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se