B.F.G. Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Tak a už je mi jasné, jak někteří díky nezákoně nabytému ZP shání prachy na hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Tak a už je mi jasné, jak někteří díky nezákoně nabytému ZP shání prachy na hodinky... buď naprosto v klidu - do terče jsem se ze samopalu VZ 58 strefil až po 23 měsících ZVS a armádu to stálo asi 3000 zásobníků ostré munice - na hodinky si vydělávám naprosto průzračným a křišťálově čistým způsobem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Fakt neskutecne kdyz topic je o zbranich tak to zase sklouzne k hodinkam. Nekdo by nemital ze jsme na foru o hodinkach ale topic je topic a asi nam ty hodinky fakt lezou na mozek vic nez je zdravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 31682 -- zbroják nemám a dál tvé bludy ani nestojí za odpověď. Tolja -- Rád si vážím svých schopností, dovedností a s nimi spojených oprávnění. Koupit si něco co sám zvládnu, připadal bych si sám před sebou uboze. Ale každý to máme jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pro 31682: Jen ignorant může na můj příspěvek napsat takovouto odpověď. A na infantilní reakce už příště odpovídat nebudu. Jen naposled bych si dovolil na závěr pár reakcí. ZP mám nabyt legálním způsobem, neb jsem pracoval u ozbrojených složek a udělal jsem všechny testy. Mezi povinné procedury pro získání ZP je i psychlogické vyšetření a test. Bonzovat anonymě to neumím, když se mi něco nelíbí tak se pod svůj názor podepisuju. Druhá stránka je to oficiálně dokázat, evidentě jen meleš kraviny a nevíš o čem píšu. Bojový sport musíš napřed umět, ten si nemůžeš na rozdíl od pistole koupit a s jeho pomocí jen těžko někoho zabiješ na dálku v počtu X za čas Y (X=lidi, Y=sekundy, X>Y), pes dto. Já tady nestřílím a ani to neřeším, tobě ZP nedali co? Smůla no. Komu sloužím? Nikomu a ty? Nemáš náhodou holou hlavu, že? Tak pa a zase odepiš něco úchvatného. Sbohem a peace. To ,že jsi pracoval u ozbrojených složek není záruka , že nemůžeš být magor . Na vojně když jednomu lampionovi začali vojclové píchat manželku tak nechal když měl " dévéťáka "otevřený trezor a 4 hodiny běhal po lese.Co byl v tu chvíli schopen udělat ví jen bůh . A nebyl to žádný obyčejný útvar . Takže to není záruka , ozbrojené složky . A co se týče 32000 tak se šeredně mýlíš , ten je v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pánové a k čemu ty prskající trubky vlastně máte ? ......... na ukojení ega nebo radosti ,že trefíte ptáka do péra nebo na co vlastně ? .... nevěřím tomu,že někomu může dělat radost střílet do papíru nebo asfaltu - přijde mi to dost primitivní - obzvlášť, když to dělá smrad, hluk a nikomu to nic nepřináší - fakt divná zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pánové a k čemu ty prskající trubky vlastně máte ? ......... na ukojení ega nebo radosti ,že trefíte ptáka do péra nebo na co vlastně ? .... nevěřím tomu,že někomu může dělat radost střílet do papíru nebo asfaltu - přijde mi to dost primitivní - obzvlášť, když to dělá smrad, hluk a nikomu to nic nepřináší - fakt divná zábava No tady má ten příspěvek asi lepší smyl ... no ono upřímně k čemu jsou nechanické hodinky? Když Quartz jsou tak báječně přesné a nemusejí se natahovat.... no každý máme nějakou tu úchylku kdybychom dělali jen to co dává smysl tak to bude nuda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 No tady má ten příspěvek asi lepší smyl ... no ono upřímně k čemu jsou nechanické hodinky? Když Quartz jsou tak báječně přesné a nemusejí se natahovat.... no každý máme nějakou tu úchylku kdybychom dělali jen to co dává smysl tak to bude nuda, ne? napsal jsi to naprosto přesně - honba za super hodinkami je stejný nesmysl jako střílení do asfaltového holuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pánové a k čemu ty prskající trubky vlastně máte ? ......... Kvůli výkonu zaměstnání......než používat zbraň,kterou mi poskytuje zaměstnavatel,raději nosím svou,o které vím,že funguje a jsem na ní zvyklej a mám ji "v ruce". Nic víc,nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Kvůli výkonu zaměstnání......než používat zbraň,kterou mi poskytuje zaměstnavatel,raději nosím svou,o které vím,že funguje a jsem na ní zvyklej a mám ji "v ruce". Nic víc,nic míň. hned jsem klidnější :lol2: - doufám, že Tvůj zaměstnavatel nemá nějaký fake jaderný reaktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 ne,nemá...prostě firemní SZ jsou pistole a já má raději revolver.Ten mám svůj,jsem s ním sžitej....lépe se mi s ním střílí a lépe mi sedí v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 ne,nemá...prostě firemní SZ jsou pistole a já má raději revolver.Ten mám svůj,jsem s ním sžitej....lépe se mi s ním střílí a lépe mi sedí v ruce. OK ..... přeji Ti aby jsi ho nemusel použít ----- protože se to za tebou potáhne jako smrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pro 31682: Jen ignorant může na můj příspěvek napsat takovouto odpověď. A na infantilní reakce už příště odpovídat nebudu. Jen naposled bych si dovolil na závěr pár reakcí. ZP mám nabyt legálním způsobem, neb jsem pracoval u ozbrojených složek a udělal jsem všechny testy. Mezi povinné procedury pro získání ZP je i psychlogické vyšetření a test. Bonzovat anonymě to neumím, když se mi něco nelíbí tak se pod svůj názor podepisuju. Druhá stránka je to oficiálně dokázat, evidentě jen meleš kraviny a nevíš o čem píšu. Bojový sport musíš napřed umět, ten si nemůžeš na rozdíl od pistole koupit a s jeho pomocí jen těžko někoho zabiješ na dálku v počtu X za čas Y (X=lidi, Y=sekundy, X>Y), pes dto. Já tady nestřílím a ani to neřeším, tobě ZP nedali co? Smůla no. Komu sloužím? Nikomu a ty? Nemáš náhodou holou hlavu, že? Tak pa a zase odepiš něco úchvatného. Sbohem a peace. Promiň mi ten hloupý příspěvek, fakt promiň. Až do dnešního dne jsem totiž nevěděl, že existuje až tak tvrdá bezpečnostní složka, která požaduje ZP. Takže promiň, promiň a promiň. Fakt si netroufám s takovým tvrďákem jít do konfliktu. Ale stejně, to nevydržím. Odpusť, musím se zeptat... Tvůj nekompromisně a tvrdě zaslouženě získaný ZP ti umožnila zdarma získat nějaká dost hustá agentura vrátných? Protože u PČR nebo armády něco takového neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 4 Ypo-Díky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Jednu dobu jsem sice nenosil svoji zbraň (neměl jsem za vlastní peníze), nicméně bych tu výzbrojní spíš hodil, než zmáčknul kohoutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Aáá, další panáček, který už předem ví kdo je hovado a patří do cvokhauzu.... Proč se poslední dobou tak rojíte? Odkud vylézáte a komu vlastně sloužíte? Odkud a jak moc víš, že zrovna ty to máš v palici na jedničku a ostatní je třeba selektovat? Co když si představíš, že ani zbraň z tebe chlapa neudělá a občan záporňák ti naplácá dřív než ji vyndáš? Budeš pro zákaz bojových sportů? Nebo zakážeš psy, které venčil a kteří by tě mohli hryznout výš než do kotníku? Kdo jsou ta kdejaká hovada se zbrojákem která znáš? Upozornil jsi na ně neanonymně příslušné orgány? Ještě ne?! Tak se pochlap a bonzni je! Tvůj problém: střílet v mezní situaci, ano nebo ne...? To je věc, kterou si musíš rozhodnout sám, pokud jsi dostal zbroják bez úplatku, je to případ jaký musíš zvládnout ve zlomku vteřiny sám a ne ho řešit tady. To 31700: Prosím tě, já tvejm reakcím nerozumím. To ti někdo pokousal psa nebo co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pánové a k čemu ty prskající trubky vlastně máte ? ......... na ukojení ega nebo radosti ,že trefíte ptáka do péra nebo na co vlastně ? .... nevěřím tomu,že někomu může dělat radost střílet do papíru nebo asfaltu - přijde mi to dost primitivní - obzvlášť, když to dělá smrad, hluk a nikomu to nic nepřináší - fakt divná zábava Tento postoj mas protoze ze jsi neprosel zkouskami na ZP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Tento postoj mas protoze ze jsi neprosel zkouskami na ZP? Víš, co to je nadhled? To nemusí být jen pohled z posedu na paseku, střelče. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Víš, co to je nadhled? To nemusí být jen pohled z posedu na paseku, střelče. ukojeni ega nebo privitivizmus jsou uz trochu silna slova a proc predpokladas ze jsem myslivec a lovim to me uraz iviz http://www.novinky.cz/clanek/139547-mysliv...l-mu-panev.html nemuze byt vlastneni zbrani spojovano se sportem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Tento postoj mas protoze ze jsi neprosel zkouskami na ZP? nikdy jsem o to lejstro nežádal a stejně bych ho nedostal, protože jsem poloviční blázen a díky tomu, že jsem poloviční blázen tady můžu dělat moderátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.