mechano Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 ....za raz sa ospravedlnujem nie som odbornik strelil som raz utocnej pusky co mi v tej chvili napadla, sekol som sa .... nic menej obycajna gulovnica to teda podla mna urcite nie je ... o silu projektilu mi ani tak nejde ale vypalit 30 nabojov tohto druhu rychlostou "tak rychlo ako dokazem mackat prstom" to nema podla mna so zbranou pre zabavu (pretoze zbran na lov to tiez nie je) naozaj ale naozaj nic spolocne a kazdej loveckej gulovnici byt co do naboja silnejsej, to co do ucinku hravo vytre zrak. peace Chlapče, chlapče, kdybys to někdy zkusil, zjistíš, že první ránu jsi měl (možná) v terči. To ostatní pak slouží víceméně k dělání rámusu. My takovým lidem říkáme "kropiči". A lovecká kulovnice má potenciál vytřít ti zrak o hodně dříve, než se s tou "věcí" vůbec přiblížíš na dostřel. Nesmíš tak baštit to co dávají v televizi. nechapeme sa pan mechano... to ze sniper sunda rotu kropicov skor nez stihnu zistit kde je, o tom zadna. ...to na co som sa snazil cely cas poukazat je potencialne nebezpecie sposobene obsluhou zbrane nepovolanou osobou nasobene mierou jednoduchosti pristupu k tej zbrani.... ja verim ze existuju ludia (a verim ze trebars Vy k nim patrite) ktori by mohli mat doma atomovu bombu aniz by to rusilo kludny spanok susedov a ti nech si ju maju ak im to robi radost ..... ale bohuzial nie vsetci su takto moralne na vysi a to je to co ma tom vsetkom znepokojuje... ak to z mojich reci tak nevyznelo tak este raz prepacte. Howk, moj posledny prispevok v tomto vlakne. este raz a na posledy peace Teď to vypadá, jako bych byl starej, nerudnej dědek, a když se nad tím tak zamyslím, musím říct, že vidím, že je to asi pravda. Takže všechno dobrý ?
mechano Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Nezapomenu na opilce v osvezovne s mavajicim kverem, aby nam ukazal jaky je chlapik. jo,to už se mi stalo taky....a musel jsem mu ji sebrat,byl jsem tam pracovně.....taky přišel o zbroják....debil(pardon,ale takovéhle já lépe pojmenovat neumím). To ani líp pojmenovat nejde. Tady u nás se to stalo taky, jedna těžce raněná a jedna mrtvá.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 Howk, moj posledny prispevok v tomto vlakne. este raz a na posledy peace ???????
Návštěvník Snow Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Bravo YPO pěkně jsi to opět nastartoval, sem se asi Diskutérovi chtít nebude
Krteček Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Lenine mám slušně zachovalou ČZ 50, cena nábojů za pusu. Kamoš přišel o zbroják, tak mi ji nechal ať nejde do komise. V tomto jsem asi víc kutej než v hodinkách, ale to asi tušíš. Čus
Fester Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Nazdar Krtečku Koukám, že jsi mě vystopoval i tady Posílám zprávu.
Duke650 Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Včera odpoledne jsem na Galaxii koukal na nějaký český mistrák ve střelbě z krátkých zbraní, takové to akční tasení a střelba na různé i pohyblivé terče, nevím jak tomu odborně říkáte, ale bylo tam vidět pár pěkných mazlíků
Paullus Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Přátelé, na tohle vlákno jsem narazil náhodou a vidím, že je tady spousta profíků... Nemáte někdo kontakty na prodejce starších kousků? Konkrétně mi jde o Walther P38 a Mauser C96. Tady v Praze za to chtějí nehorázné peníze. Jinak já jsem spíš takový sběratel/nesběratel. Mám Parabellum P-08, Walthera PPK, Walthera 9, Astru 250 (.38) a North American (Short .22)
Martin B. Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Přátelé, na tohle vlákno jsem narazil náhodou a vidím, že je tady spousta profíků... Nemáte někdo kontakty na prodejce starších kousků? Konkrétně mi jde o Walther P38 a Mauser C96. Tady v Praze za to chtějí nehorázné peníze. Jinak já jsem spíš takový sběratel/nesběratel. Mám Parabellum P-08, Walthera PPK, Walthera 9, Astru 250 (.38) a North American (Short .22) Profík tedy nejsem, zatím jen plánuju zbrojní průkaz, ale když jsem nedávno koukal, jaké jsou možnosti sehnat P-08, narazil jsem na tohle: http://www.rehak-lov.com/ Ve sběratelských krátkých mají P38 i ten Mauser.
Paullus Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Martine, díky za zajímavý odkaz. Mají tam skutečně mimořádně široký výběr, ale ty ceny..... Třeba Parabellu jsem si koupil v Praze o třetinu levněji (i když těžko srovnávat ceny, když neznám stav té zbraně). Já měl spíše na mysli něco jako nákup hodinek na Chronomagu; tady se taky kupují levněji než v kamenných obchodech...
rur Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Přátelé, na tohle vlákno jsem narazil náhodou a vidím, že je tady spousta profíků... Nemáte někdo kontakty na prodejce starších kousků? Konkrétně mi jde o Walther P38 a Mauser C96. Tady v Praze za to chtějí nehorázné peníze. Jinak já jsem spíš takový sběratel/nesběratel. Mám Parabellum P-08, Walthera PPK, Walthera 9, Astru 250 (.38) a North American (Short .22) Zkus tyhle : KOPP ARMS - Karel Kopp URL: www.kopparms.cz Pavlice 192, 671 56 Znojmo tel: 515 258 355 , mobil: 602 362 173, fax: 515 258 345 e-mail: kopparms@kopparms.cz Popis: - výroba olověných střel 9mm Luger, 38/357, .40S&W, .44Magnum, .45ACP - zápalky, terče IPSC - distribuci střel zajišťuje např. LIMIT-Z, ANDĚL přebíjecí centrum. ty WWW nefungují tak telefon . Já tam před lety za velice dobrý peníz koupil postoli Heckler & Koch a koukal jsem, že měl i spoustu strarších kousků.
Martin B. Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Martine, díky za zajímavý odkaz. Mají tam skutečně mimořádně široký výběr, ale ty ceny..... Třeba Parabellu jsem si koupil v Praze o třetinu levněji (i když těžko srovnávat ceny, když neznám stav té zbraně). Já měl spíše na mysli něco jako nákup hodinek na Chronomagu; tady se taky kupují levněji než v kamenných obchodech... Rozumím. Jen se mi to po přečtení Tvé poptávky hned vybavilo. Zaujal mě u nich právě ten výběr. Každopádně by to chtělo případně vyhodnotit osobně.
OldaA Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 koukam ze zaliba hodinky a zbrane neni jen u me Mam Paru P18-9 Ltd..poctiva nerez ocel
budo Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Myslím, že by se hlavně měly mnohem mnohem více zpřísnit podmínky pro vydávání zbrojního pasu. Znám spoustu naprostých nevyrovnaných idiotů, co zbroják dostali. Dle mého názoru je v jejich případě nebezpečné vlastnit jakoukoliv zbraň. Jinak se omlouvám za OT. (BTW. teď jsem po letech potkal jednoho, co jsem od něj kdysi koupil trabanta na hraní. Kde byl ty roky? V base. Dělal prý policajta. Mimo službu nasypal zásobník do ožralýho Slováka co strčil do těhotný ženský. Dle mého je to na velkou přezdržku, ale na na zastřelení. Ten magor se u toho ještě smál, když mi to vyprávěl....)
31682 Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Myslím, že by se hlavně měly mnohem mnohem více zpřísnit podmínky pro vydávání zbrojního pasu. Znám spoustu naprostých nevyrovnaných idiotů, co zbroják dostali. Dle mého názoru je v jejich případě nebezpečné vlastnit jakoukoliv zbraň. Jinak se omlouvám za OT. Jasně, ostatní jsou nevyrovnaní idioti a ty jsi OK. Žiješ v bludu! Naopak, zbraň je jediné co tobě dodává pocit rovnováhy s mužským okolím. Přestava, že ostatní samci můžou být také ozbrojeni a tvé flintičce se postaví s větším kanónem tě nelidsky mučí.
B.F.G. Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Jasně, ostatní jsou nevyrovnaní idioti a ty jsi OK. Žiješ v bludu! Naopak, zbraň je jediné co tobě dodává pocit rovnováhy s mužským okolím. Přestava, že ostatní samci můžou být také ozbrojeni a tvé flintičce se postaví s větším kanónem tě nelidsky mučí. Blbost, slušně napsáno. Je fakt, že má zbroják kdejaký hovado, který by mělo sedět v cvokhauzu. Že by jsi byl další? IMHO největší problém je selekce zbraníprostých vylízanců, vydávání ZP za úplatek, a vysoký počet nelegálně držených zbraní. Nelze toto vše samozřejmě přiměřit k ostatním zbraním jako je třeba auto, tím tě může zabít snad úplně každý hovado.(resp. ho může každý legálně nabýt). Já mám osobně zbraně velmi rád, a rád si zastřílím, ovšem střílet po někom bych měl problém i v mezní situaci. To je právě tem rozdíl mezi hovadem a normálním člověkem. Znám bohužel několik lidí, kterým zbraň do ruky OPRAVDU nepatří a přes to ji mají legálně.
31682 Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Blbost, slušně napsáno. Je fakt, že má zbroják kdejaký hovado, který by mělo sedět v cvokhauzu. Že by jsi byl další? IMHO největší problém je selekce zbraníprostých vylízanců, vydávání ZP za úplatek, a vysoký počet nelegálně držených zbraní. Nelze toto vše samozřejmě přiměřit k ostatním zbraním jako je třeba auto, tím tě může zabít snad úplně každý hovado.(resp. ho může každý legálně nabýt). Já mám osobně zbraně velmi rád, a rád si zastřílím, ovšem střílet po někom bych měl problém i v mezní situaci. To je právě tem rozdíl mezi hovadem a normálním člověkem. Znám bohužel několik lidí, kterým zbraň do ruky OPRAVDU nepatří a přes to ji mají legálně. Aáá, další panáček, který už předem ví kdo je hovado a patří do cvokhauzu.... Proč se poslední dobou tak rojíte? Odkud vylézáte a komu vlastně sloužíte? Odkud a jak moc víš, že zrovna ty to máš v palici na jedničku a ostatní je třeba selektovat? Co když si představíš, že ani zbraň z tebe chlapa neudělá a občan záporňák ti naplácá dřív než ji vyndáš? Budeš pro zákaz bojových sportů? Nebo zakážeš psy, které venčil a kteří by tě mohli hryznout výš než do kotníku? Kdo jsou ta kdejaká hovada se zbrojákem která znáš? Upozornil jsi na ně neanonymně příslušné orgány? Ještě ne?! Tak se pochlap a bonzni je! Tvůj problém: střílet v mezní situaci, ano nebo ne...? To je věc, kterou si musíš rozhodnout sám, pokud jsi dostal zbroják bez úplatku, je to případ jaký musíš zvládnout ve zlomku vteřiny sám a ne ho řešit tady.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.