Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 S pistolí se lehce dostaneš do situace, kdy budeš muset střílet a ty opletačky potom , jelikož na mnoho útočníků, jen ukázat zbraň , prostě nefunguje. Pistole se neukazuje, když už jde ven z pouzdra, tak se prostě střílí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Na srovnání v hlavě, spoluobčanům, spíš pořádnej pepřovej sprej a na tvrdohlavější kalenýho teleskopa. Třeba tady: http://sorudo.cz/shop/index.php?main_page=...;products_id=85 , nebo tady, http://www.obrana.cz/obrana.cz/ S pistolí se lehce dostaneš do situace, kdy budeš muset střílet a ty opletačky potom , jelikož na mnoho útočníků, jen ukázat zbraň , prostě nefunguje. o tom spreji jsem taky uvažoval, nejsem si jistý "zastavovacím účinkem" v reálném světě, když na tebe jde stokilový nepříčetný chlap, který se zrovna rozhodl pustit z vodítka svého nedobře naladěného pitbula jeden kolega (má zb. pas a trvale nosí devítku, kamkoli jde) říká "být v base za nepřiměřenou obranu, ale živý, je ta méně špatná volba" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Pistole se neukazuje, když už jde ven z pouzdra, tak se prostě střílí... Měl by jsi se každý večer modlit,aby tě to nepotkalo, mohl by jsi být prostě mrtvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Měl by jsi se každý večer modlit,aby tě to nepotkalo. No, co asi dělám? Protože až jednou ta chvíle přijde a já budu muset pistoli vytáhnout tak doufám na jednu stranu doufám, že se zvládnu této zásady držet a na druhou stranu vím, že to bude průser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 o tom spreji jsem taky uvažoval, nejsem si jistý "zastavovacím účinkem" v reálném světě, když na tebe jde stokilový nepříčetný chlap, který se zrovna rozhodl pustit z vodítka svého nedobře naladěného pitbula jeden kolega (má zb. pas a trvale nosí devítku, kamkoli jde) říká "být v base za nepřiměřenou obranu, ale živý, je ta méně špatná volba" Když, to nepůjde jinak, tak na pitbula pepřák Sabre, i na chlápka a kdyby, to nestačilo tak teleskop. Tahle kombinace je těžko odolatelná. Z člověka, který sebou pořád nosí pistoli a nemusí, bych si moc příklad nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Anebo 15697ran prakem případně 157895789964 ran husím peřím, ty jsi přehlédl tu válející se hromadu? No, to jsem fakt přehlíd. Jsem trošku natvrdlej. Použil jsi, někdy zbraň proti člověku, nebo jsi na něho alespoň mířil s tím, že na něho budeš muset vystřelit ? Ano, ale nemířil jsem na něj, neboť to už nebylo potřeba. Zdrhali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Když, to nepůjde jinak, tak na pitbula pepřák Sabre, i na chlápka a kdyby, to nestačilo tak teleskop. Tahle kombinace je těžko odolatelná. Z člověka, který sebou pořád nosí pistoli a nemusí, bych si moc příklad nebral. Nosit u sebe pořád zbraň je docela opruz! Když už nic, tak si člověk nemůže dát ani pivo - zbraně a alkohol není moc dobrá volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 no jasne, to je parada, ja nosim bouchacku hlavne proto, ze mne alkohol nechutna... Tak to je v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Myslím vážení, velmi poučuňáná diskuse. Kdo z vás aspoň jednou v životě naživo zařízl prase. To je tak asi nevíc člověku podobné, zvlášť, když nůž sklouzne po některém z obratlů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Myslím vážení, velmi poučuňáná diskuse. Kdo z vás aspoň jednou v životě naživo zařízl prase. To je tak asi nevíc člověku podobné, zvlášť, když nůž sklouzne po některém z obratlů. Prase, bych naživo zaříznout nedoporučoval, to by se mu dost nelíbilo. Potom, co ho střelíš jateční pistolí, nebo omráčíš tupou stranou sekery(kladivem), ho v klidu píchneš- prořízneš krkavici a krev nachytáš do lavóru, páč bude potřeba na zabíjačkový dobroty. A, že je prase člověku blízké, to je, geneticky. Nevím ale, proč by měl nůž klouzat po nějakém obratlu? P.S. Zrovna jsem si vzpomněl, že v lednici mám, ještě nějaký jitrnice, klobásky a kousek uzenýho........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Prase, bych naživo zaříznout nedoporučoval, to by se mu dost nelíbilo. Potom, co ho střelíš jateční pistolí, nebo omráčíš tupou stranou sekery(kladivem), ho v klidu píchneš- prořízneš krkavici a krev nachytáš do lavóru, páč bude potřeba na zabíjačkový dobroty. A, že je prase člověku blízké, to je, geneticky. Nevím ale, proč by měl nůž klouzat po nějakém obratlu? P.S. Zrovna jsem si vzpomněl, že v lednici mám, ještě nějaký jitrnice, klobásky a kousek uzenýho........ Jo, píšeš to správně. Taky se mi ještě nepodařilo, aby mi u prasete "sjel" nůž po obratli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Myslím vážení, velmi poučuňáná diskuse. Kdo z vás aspoň jednou v životě naživo zařízl prase. To je tak asi nevíc člověku podobné, zvlášť, když nůž sklouzne po některém z obratlů. připojuju se k protestujícím, obratle jsou na opačné straně. V místě kam se obvykle vráží nůž by se dal trefit hrtan ale obratel těžko. Ale taky nesouhlasím s tím že když se prase omráčí jateční pistolí tak se v pohodě píchne. Ono se mu to příliš nelíbí ani tak, někdy pěkně zamete i se čtyřma chlapama. To místo kam je nutné přiložit tu bouchačku je poměrně malé, stačí aby prase cuklo hlavou a trn bouchačky zasáhne silnou kost. Ale ikdyž se trefí tak to nebývá jednoduché. Na jatkách je na to technika ale doma na dvoře nebývá o nějakou tu modřinu nouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Pistole se jen tak nevytahuje, ale když si potřebuješ zavolat? Co fčíl???? Ruský mobil:) (Rakušák křížen Finskem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 nebo zastřelíš a pak to oznámíš pro slušné lidi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Walther Parabelum P38 to je opravdu nádherná klasika. Jo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Jo jo Co to bude, az to bude...? "Trochu jety svicarsky primky"? Pokud se do dosazeni padesatky budou Tve prispevky ubirat v podobnem duchu, navrhnu Te na Nobelovu cenu za literaturu. EDIT: doplneni citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 klídek carpaccio......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Jo jo Taky si musím udělat "jo,jo". Všechny tři vyjmenované pistole jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 A propos nedávno jsem tu nadhodil to jesli je téměř stoletím prověřená pistole vhodná pro sebeobranu a dobrali jsme se k tomu, že leda tak Colt 1911. Teď jsem si vzpomněl ještě na jednu legendu, i když je trošku mladšího dana - Browning HP Má tu s ním někdo nějakou zkušet + víte někdo v jakých počtech a na jakých stranách byl nasazen ve Druhé světové válce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 A propos nedávno jsem tu nadhodil to jesli je téměř stoletím prověřená pistole vhodná pro sebeobranu a dobrali jsme se k tomu, že leda tak Colt 1911. Teď jsem si vzpomněl ještě na jednu legendu, i když je trošku mladšího dana - Browning HP Má tu s ním někdo nějakou zkušet + víte někdo v jakých počtech a na jakých stranách byl nasazen ve Druhé světové válce? Jestli je to poznámka ke mně, tak vysvětlím. Měla to být ironie k tomu, že Parabellum není Walther ani P 38 i když u Walthera mohla být vyrobena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.