JaRooN Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Hezký nápad!ta vložka lunety jim konečně dodala ten pravý vintážní look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Také si myslím a naživo nevypadá zdaleka tak strašně dojebaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Nevěřil bych, že to řeknu zrovna já, který rozhodně není proti úpravám hodinek... na na těch Mirexal mi původní verze lunety seděla víc... Jak je tam přidělaná? Lepil jsi ji? Ono možná na jiných fotkách/naživo to bude vypadat líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Jinak Mirexal jsou vážně perfektní hodinky, nějak se jich nemůžu nabažit..... sice už mám také trochu jetou lunetu, ale jinak jsou perfektní!Navíc ten silikon s šedým prošitím jim dává šmrnc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 V 20. 10. 2016 v 7:43, Delawer napsal: Nevěřil bych, že to řeknu zrovna já, který rozhodně není proti úpravám hodinek... na na těch Mirexal mi původní verze lunety seděla víc... Jak je tam přidělaná? Lepil jsi ji? Ono možná na jiných fotkách/naživo to bude vypadat líp... Je to lepidlo. Po ohřátí horkovzdušnou pistolí to jde samo dolů. Na té fotce to fakt vypadá, že je luneta megadodrbaná, ale normálně je to OK. Mě se to líbí, fakt lepší, než nečitelná zářící plocha lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 V 20. 10. 2016 v 14:56, Tikal napsal: Je to lepidlo. Po ohřátí horkovzdušnou pistolí to jde samo dolů. Na té fotce to fakt vypadá, že je luneta megadodrbaná, ale normálně je to OK. Mě se to líbí, fakt lepší, než nečitelná zářící plocha lunety. Na živo nebo na jiné fotce by to vypadalo určitě líp. Víš, že zrovna já proti úpraván nic nemám. Já prohazuji i celá pouzdra :-) mosaz za ocel atd ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Větrám jedny starý diversky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Bulery v akci! Ikdyž jsou to leštěnky-oblekovky, tak ve vhodném zátiší vypadají chlapsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Čerstvý úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 V 27. 10. 2016 v 14:12, vicomt napsal: Větrám jedny starý diversky .to je krásný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Anela : dík , už jsem je zase schoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Historie se současností. Tuňáci a Chudý Muž od Seika. Seiko Poor Man 7005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Vánoční dárky začínají chodit - tenhle kauf se mi obzvláště povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Kurňa, kde na to chodíš. Supercompressory jsou pořád dražší, což znamená takřka nekoupitelné, a tyto jsou obzvláště zachovalé. Gratuluji! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Pěkné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ty jsou super, snad mi ty moje brzo vrátí ze servisu. UG, Hamilton, Enicar - tihle to taky umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Díky kluci! Fakt mám radost, nečekal jsem je v tak fajn stavu. Kam na to chodím neprozdradím, ale můžu Vás ubezpečit, že to je vykoupeno rozbroji doma a hodně investovanými hodinami, navíc opravdu levně koupit se podaří jen občas. Ale mě to baví. Neměly Hamilton, Sandoz, Enicar jedno a to samé pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Podle mě jen podobné, ale nastuduji si to. S tím druhým odstavcem máme hodně společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Super compressor pouzdra dělala firma EPSA, pro více značek. Jinak gratulace k přírůstku, jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Vánoce dorazily o týden dříve! OMEGA Seamaster SHOM ref.166.0177 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se