Přejít na obsah

Vintage divers ...

M@chino

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Nevěřil bych, že to řeknu zrovna já, který rozhodně není proti úpravám hodinek... na na těch Mirexal mi původní verze lunety seděla víc... Jak je tam přidělaná? Lepil jsi ji? Ono možná na jiných fotkách/naživo to bude vypadat líp...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak Mirexal jsou vážně perfektní hodinky, nějak se jich nemůžu nabažit..... sice už mám také trochu jetou lunetu, ale jinak jsou perfektní!

Navíc ten silikon s šedým prošitím jim dává šmrnc :-)

post-20230-0-98059900-1476973731_thumb.jpgpost-20230-0-98059900-1476973731_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V 20. 10. 2016 v 7:43, Delawer napsal:

Nevěřil bych, že to řeknu zrovna já, který rozhodně není proti úpravám hodinek... na na těch Mirexal mi původní verze lunety seděla víc... Jak je tam přidělaná? Lepil jsi ji? Ono možná na jiných fotkách/naživo to bude vypadat líp...

Je to lepidlo. Po ohřátí horkovzdušnou pistolí to jde samo dolů. Na té fotce to fakt vypadá, že je luneta megadodrbaná, ale normálně je to OK. Mě se to líbí, fakt lepší, než nečitelná zářící plocha lunety.

Odkaz ke komentáři

V 20. 10. 2016 v 14:56, Tikal napsal:

Je to lepidlo. Po ohřátí horkovzdušnou pistolí to jde samo dolů. Na té fotce to fakt vypadá, že je luneta megadodrbaná, ale normálně je to OK. Mě se to líbí, fakt lepší, než nečitelná zářící plocha lunety.

Na živo nebo na jiné fotce by to vypadalo určitě líp. Víš, že zrovna já proti úpraván nic nemám. Já prohazuji i celá pouzdra :-) mosaz za ocel atd ;-)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Díky kluci! Fakt mám radost, nečekal jsem je v tak fajn stavu. 

Kam na to chodím neprozdradím, ale můžu Vás ubezpečit, že to je vykoupeno rozbroji doma a hodně investovanými hodinami, navíc opravdu levně koupit se podaří jen občas. Ale mě to baví. :) 

Neměly Hamilton, Sandoz, Enicar jedno a to samé pouzdro? 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...