Rodkopf Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tady pohromadě (-: bozi komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tady pohromadě (-:Tyo, ten stav a příslušenství, skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Díky kluci. Zůstanou teď doma, když absolvovala tak dlouhou cestu do Evropy (-:Ideální velikost a tvar pouzdra hodinek které mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tady pohromadě (-:Krása..jak z krámu. Poštěstilo se na ebay??Já chvíli přemýšlel nad těmito elektro-mechanickými Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Tady pohromadě (-:Parádní balení ... super!!! SC mě dost zajímají ... nejsem si jistý, ale tenhle typ má supercompressor pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Parádní balení ... super!!! SC mě dost zajímají ... nejsem si jistý, ale tenhle typ má supercompressor pouzdro?V čem spočívá supercompressor pouzdro? Podle mě žádná další těsnění nebo překrytí strojku pod dýnkem jako u Edox delfínů tam není. Ani nevím jaká je deklarovaná WR. Musím si to ještě nastudovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 SC pouzdro, alespoň podle toho, co jsem se dočetl, je pouzdro patentované spol. Ervin Piquerez S.A. (EPSA). Zjednodušeně řečeno, čím více jsou hodinky ponořené do hloubky, tím se zvyšuje tlak přes dýnko na těsnící o-kroužek. SC je tedy patentovaná metoda těsnění. Nesprávně se pod označení super compressor šmahem zahrnují všechny hodinky s dvěma korunkami a to není pravda. Info třeba zde:http://scubawatch.org/EPSA_SC_FAQ.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Parádní balení ... super!!! SC mě dost zajímají ... nejsem si jistý, ale tenhle typ má supercompressor pouzdro? Tusim, ze tyhle maji jine pouzdro, ne od Ervin Piquerez S.A. (EPSA) https://interestingwatches.com/2017/02/03/a-review-of-super-compressor-watch-cases-from-aquatimer-to-technos/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 V čem spočívá supercompressor pouzdro? Podle mě žádná další těsnění nebo překrytí strojku pod dýnkem jako u Edox delfínů tam není. Ani nevím jaká je deklarovaná WR. Musím si to ještě nastudovat.Díky za odpověď. U tvého poradního kompletu je to jedno. V podstatě je to jak napsali kolegové víše. Jde o Brevet normy. Značí se většinou na dynku ... Brevet nebo helma. Přidám fotku SC s dynkem a bez ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Moje Grueny jsou jen ?americké pseudo super compresory? jak píše Dzos, obyč potápka se dvěma korunkami, ale bez vlastností EPSA. Do vody s nima nepolezu (-:Díky všem za rozšíření vědomostí ohledně tohoto patentu o kterém jsem neměl páru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Při toulkách po ebay jsem narazil na tyhle zajímavý a pohledný potápky..https://www.ebay.de/itm/Rare-Atlantic-Seahunter-Vintage-Mens-Diver-Watch-38mm-Steel-Case-ETA-2784/202274399577?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Mid-size diver 973.013, full size jsem bohuzel zatim nesehnal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 od dnes SEIKO 6309-7049 ... november 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 kvarcky z roku 1982... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Přijel kámoš. Prej tlusťochu zaplať Tak jsem zaplatil a tady je výsledek. NOS vintážní potápky Sorna GMT s automatickým nátahem. Macek v oceli, 43,8mm, měřeno bez korunky. Prda jak z děla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ten pootočený cifr, takový jsem ještě neviděl, fakt prda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 urcite je to o zvyku, ale ja by som asi prd vedel kolko je na nich hodin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ten pootočený cifr, takový jsem ještě neviděl, fakt prda to je do auta kvůli čitelnosti hodinek s rukou na volantu na potápkách podstatná věc, stejně jako gmt urcite je to o zvyku, ale ja by som asi prd vedel kolko je na nich hodin:) a proč asi jsou v NOS stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Moc pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dneska jsem vyvětral a nafotil Grueny Compressor s kalibrem 730CA automatickým nátahem. Nízké pouzdro s lunetou dává 41 mm. Pocit ?leštěnek? umocňuje krásný originální japonský tah DREMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se