Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 pravdou je, ze cigi si z vas dela srandu a midloch je, co se tyce breitlingu, lehce agresivni a nesoudny :-) Souhlasím s Tebou, jen s tím, že midlocha chápu. Pořídil si drahé hodinky(dle mého názoru pěkné), o kterých dlouho snil a teď mu je tu někdo začne umýslně hanit, téměř bez důvodu a s nulovou argumentací. Na jeho místě by mě to asi také naštvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 pravdou je, ze cigi si z vas dela srandu a midloch je, co se tyce breitlingu, lehce agresivni a nesoudny :-) Souhlasím s Tebou, jen s tím, že midlocha chápu. Pořídil si drahé hodinky(dle mého názoru pěkné), o kterých dlouho snil a teď mu je tu někdo začne umýslně hanit, téměř bez důvodu a s nulovou argumentací. Na jeho místě by mě to asi také naštvalo. Dýky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Bohužel mnoho lidí má tento styl myšlení: Co mám já - to je nej a všechno ostatní stojí za prd. Ale dyť je to pravda! :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 pravdou je, ze cigi si z vas dela srandu a midloch je, co se tyce breitlingu, lehce agresivni a nesoudny :-) ...na agresivní a bezdůvodný výpad platí agresivní obrana, smutný je že občas (a to platí hodně i v běžném životě) ten kdo byl bezdůvodně napaden a agresivitě se brání stejnou mincí bývá označován za agresora. Tak jako ve všem platí kauzalita-příčina a následek- agresor musí počítat s agresivní obranou plus s ránou navíc za to že vůbec začal a rozvířil tak poklidné vlny života. BTW dnes jsem v rádiu slyšel o úmyslu vlády co nejrychleji prodat Aero a světoznámou uznávanou značku vrtulníků Sikorsky aby nepadla do konkurzu, kde by mohlo dojít ke znehodnocení-podle cigiho by tedy značka Sikorsky byla jen pro čističe. Navíc Breitling koupil letec a to je to nejlepší co si firma, která vyrábí ,,Instruments for professionals,, to nejlepší co si může přát, kdo jiný může mít ten správný pohled na letectví a potřeby letců než letec samotný že cigi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Zbraně mám taky rád, ale raději mám střílení. A lidé pořizující si GLOCKa nechápu - podle mých zkušeností je to plastový čubukan s naprosto mizernou přesností a hloupě vymyšleným bicím mechanismem - prostě "gumák". Spousta lidí si pořídí tyhle plečky jen proto, že nějaký agresivní negr v dementním americkém filmu prohlásil, že "GLOCKy jsou super" (placement jak vyšitý). Nejraději mám značku CZ a miluji svoji CZ-75 Compact PCR verzi 1 (tu, co má i výstražník). K výše uvedenému se dá napsat jenom jedno: do seznamu věcí, které nechápeš, přibyla další položka. Tvoje zkušenosti jsou úplně mimo, a to ne z důvodu, že to říkám já, ale že jsou v přímém rozporu se zkušenostmi lidí, kteří mají zbraň jako pracovní nástroj. Závěrem, příspěvky typu "podle zkušeností, které nemám, je nejlepší ABC", obecně jakoukoli diskusi nikam neposunou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 100% souhlas s ACE, ale vždy se na jeho další příspěvky těším, s manželkou se pak dobře bavíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Ach jo, tak Canon nebo Nikon? PENTAX! :-) ...no Pentax je bohužel někde úplne jinde .... na svoji 350tku nedam dopustit ale ohledne tohoto nekonečného sporu by sem poznamenal, že někdy Canon, někdy Nikon .... Jinak o čem byla puvodne téma??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Zbraně mám taky rád, ale raději mám střílení. A lidé pořizující si GLOCKa nechápu - podle mých zkušeností je to plastový čubukan s naprosto mizernou přesností a hloupě vymyšleným bicím mechanismem - prostě "gumák". Spousta lidí si pořídí tyhle plečky jen proto, že nějaký agresivní negr v dementním americkém filmu prohlásil, že "GLOCKy jsou super" (placement jak vyšitý). Nejraději mám značku CZ a miluji svoji CZ-75 Compact PCR verzi 1 (tu, co má i výstražník). K výše uvedenému se dá napsat jenom jedno: do seznamu věcí, které nechápeš, přibyla další položka. Tvoje zkušenosti jsou úplně mimo, a to ne z důvodu, že to říkám já, ale že jsou v přímém rozporu se zkušenostmi lidí, kteří mají zbraň jako pracovní nástroj. Závěrem, příspěvky typu "podle zkušeností, které nemám, je nejlepší ABC", obecně jakoukoli diskusi nikam neposunou. Já to tak nechtěl napsat, ale asi to tak je a pobavilo mě to.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 pravdou je, ze cigi si z vas dela srandu a midloch je, co se tyce breitlingu, lehce agresivni a nesoudny :-) ...na agresivní a bezdůvodný výpad platí agresivní obrana, smutný je že občas (a to platí hodně i v běžném životě) ten kdo byl bezdůvodně napaden a agresivitě se brání stejnou mincí bývá označován za agresora. Tak jako ve všem platí kauzalita-příčina a následek- agresor musí počítat s agresivní obranou plus s ránou navíc za to že vůbec začal a rozvířil tak poklidné vlny života. BTW dnes jsem v rádiu slyšel o úmyslu vlády co nejrychleji prodat Aero a světoznámou uznávanou značku vrtulníků Sikorsky aby nepadla do konkurzu, kde by mohlo dojít ke znehodnocení-podle cigiho by tedy značka Sikorsky byla jen pro čističe. Navíc Breitling koupil letec a to je to nejlepší co si firma, která vyrábí ,,Instruments for professionals,, to nejlepší co si může přát, kdo jiný může mít ten správný pohled na letectví a potřeby letců než letec samotný že cigi? pokud se na to dokazes podivat s nadhledem, tak cigi si dela opravdu srandu a snazi se to podat takovym zpusobem aby to bylo zrejme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 .. asi stárnu, ale v tom, v čem steele vidíš legraci, já vidím mindrák.. Ale už se v tom nechci rochnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Zbraně mám taky rád, ale raději mám střílení. A lidé pořizující si GLOCKa nechápu - podle mých zkušeností je to plastový čubukan s naprosto mizernou přesností a hloupě vymyšleným bicím mechanismem - prostě "gumák". Spousta lidí si pořídí tyhle plečky jen proto, že nějaký agresivní negr v dementním americkém filmu prohlásil, že "GLOCKy jsou super" (placement jak vyšitý). Nejraději mám značku CZ a miluji svoji CZ-75 Compact PCR verzi 1 (tu, co má i výstražník). Pochybuji, že jsi někdy z Glocka střílel, protože jinak bys tohle nemohl napsat. Jinak je všeobecně známo, že renomé této firmy nedělají promluvy černochů (nechci použít tvůj výraz) v hollywoodských filmech, ale především zkušenosti profesionálů a vyhraná výběrová řízení pro velmi dlouhou řadu speciálních policejních útvarů po celém světě. Dva Glocky jsem prodal (abych měl na hodinky) a teď si budu kupovat třetího, protože jsem za posledních deset let nenašel zbraň, která by měla lepší poměr ceny a spolehlivosti. Je sice plastová, je docela ošklivá, ale plní svou funkci na 100% a bez závad. A podobnou kombinaci vlastností (dobrá kvalita a spolehlivost za dobrou cenu) očekávám i od hodinek. I když zde hraje estetické hledisko samozřejmě větší roli než u zbraní. To je důvod, proč jsem plně spokojen třeba s hodinkami Oris a už nepotřebuju Omegy nebo IWC (i když ty se mi samozřejmě líbí také). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 chapem cigiho a celkom dobre sa bavim, menej chapem midlocha.. by som bol dokonca rad, keby som mal nieco, co je premna absolutne top (a nepochybujem o tom) a vysnivane a niekom sa to nelubi.. skorej sa mi zda ze midloch trocha precalen pochybuje.. (vid cigiho narazky na rolex - o to racej by som ich mal, pripadal by som si jak total fajnsmeker ) (mimochodom, aby som sa zapojil do flamewaru, co nemusim: apple, linux, bmw, subaru, breitling strielanie a fotenie mi bohuzial nic nehovori, velmi lutujem ze sa nemozem zucasnit hadky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Kdepak, není to o tom, jestli na to někdo má nebo ne. Spousta lidí má například na hodinky od Pateka, ale nikdy si je nekoupi, protože si jich nikdo nevšimne. Neznalé okolí nemá o značce ani potuchy a přitom je to nejvyšší liga. Zato cibulí Breitling si všimne každý. Bohužel čím víc ciferníčků a ručiček a knoflíků tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 chapem cigiho a celkom dobre sa bavim, menej chapem midlocha.. by som bol dokonca rad, keby som mal nieco, co je premna absolutne top (a nepochybujem o tom) a vysnivane a niekom sa to nelubi.. skorej sa mi zda ze midloch trocha precalen pochybuje.. (vid cigiho narazky na rolex - o to racej by som ich mal, pripadal by som si jak total fajnsmeker ) (mimochodom, aby som sa zapojil do flamewaru, co nemusim: apple, linux, bmw, subaru, breitling strielanie a fotenie mi bohuzial nic nehovori, velmi lutujem ze sa nemozem zucasnit hadky) midloch nepochybuje, jen rád diskutuje hlavně s takovými kteří mu deklarují víru místo argumentů a chtějí aby na jejich víru přistoupil. BTW Subaru, svez se v STI a zapomeneš že jsi ho kdy nemusel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Kdepak, není to o tom, jestli na to někdo má nebo ne. Spousta lidí má například na hodinky od Pateka, ale nikdy si je nekoupi, protože si jich nikdo nevšimne. Neznalé okolí nemá o značce ani potuchy a přitom je to nejvyšší liga. Zato cibulí Breitling si všimne každý. Bohužel čím víc ciferníčků a ručiček a knoflíků tím lépe. jo to je fakt, jedná se totiž o ,,Instruments for Proffesionals,, to je jako když před nákupní středisko přijede WRC Impreza ve válečných barvách, té si také každý všimne (nejde o to jestli se bude líbit nebo ne) narozdíl od běžné produkce stáje Mercedes pardon, ona to vlastně ani není žádná pořádná stáj :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 jurgen: A co můžeš? Pletení, televizi a zahrádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Kdepak, není to o tom, jestli na to někdo má nebo ne. Spousta lidí má například na hodinky od Pateka, ale nikdy si je nekoupi, protože si jich nikdo nevšimne. Neznalé okolí nemá o značce ani potuchy a přitom je to nejvyšší liga. Zato cibulí Breitling si všimne každý. Bohužel čím víc ciferníčků a ručiček a knoflíků tím lépe. jo to je fakt, jedná se totiž o ,,Instruments for Proffesionals,, to je jako když před nákupní středisko přijede WRC Impreza ve válečných barvách, té si také každý všimne (nejde o to jestli se bude líbit nebo ne) narozdíl od běžné produkce stáje Mercedes pardon, ona to vlastně ani není žádná pořádná stáj :cool: Jistě, ale kolik procent těch lidí co je má, jsou opravdu piloti nebo alespoň letečtí fandové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 jurgen: A co můžeš? Pletení, televizi a zahrádku? no take cerne s500... jooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 Kdepak, není to o tom, jestli na to někdo má nebo ne. Spousta lidí má například na hodinky od Pateka, ale nikdy si je nekoupi, protože si jich nikdo nevšimne. Neznalé okolí nemá o značce ani potuchy a přitom je to nejvyšší liga. Zato cibulí Breitling si všimne každý. Bohužel čím víc ciferníčků a ručiček a knoflíků tím lépe. jo to je fakt, jedná se totiž o ,,Instruments for Proffesionals,, to je jako když před nákupní středisko přijede WRC Impreza ve válečných barvách, té si také každý všimne (nejde o to jestli se bude líbit nebo ne) narozdíl od běžné produkce stáje Mercedes pardon, ona to vlastně ani není žádná pořádná stáj :cool: Jistě, ale kolik procent těch lidí co je má, jsou opravdu piloti nebo alespoň letečtí fandové? 5% zákazníků firmy Breitling tvoří profesionální piloti, za rok 2004 bylo vyrobeno cca 140.000 Ks hodinek takže se dá jednoduše spočítat kolik to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2006 jo to je fakt, jedná se totiž o ,,Instruments for Proffesionals,, to je jako když před nákupní středisko přijede WRC Impreza ve válečných barvách, té si také každý všimne (nejde o to jestli se bude líbit nebo ne) narozdíl od běžné produkce stáje Mercedes pardon, ona to vlastně ani není žádná pořádná stáj :cool: Jistě, ale kolik procent těch lidí co je má, jsou opravdu piloti nebo alespoň letečtí fandové? 5% zákazníků firmy Breitling tvoří profesionální piloti, za rok 2004 bylo vyrobeno cca 140.000 Ks hodinek takže se dá jednoduše spočítat kolik to je... A je vůbec tolik prof. pilotů ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se