Drummer Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Midloch: Moment, já se od začátku bavím o českém trhu, české malosti a vychloubačství.
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Ondraj napsal: midloch napsal: Drummer napsal: Jistě, ale kolik procent těch lidí co je má, jsou opravdu piloti nebo alespoň letečtí fandové? 5% zákazníků firmy Breitling tvoří profesionální piloti, za rok 2004 bylo vyrobeno cca 140.000 Ks hodinek takže se dá jednoduše spočítat kolik to je... A je vůbec tolik prof. pilotů ? :D no když se podívám kolik je leteckých společností a kolik letadel přistává denně v Amsterodamu tak asi jo... Navíc, v Emerice je obrovský množství, aktivních neprofesionálních pilotů...
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Drummer napsal: Midloch: Moment, já se od začátku bavím o českém trhu, české malosti a vychloubačství. Tak to je potom jiná, ale před časem tady proběhla fotografie velitele čáslavské letecké základny a hádej co měl na ruce....:cool:
Drummer Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Pokud je to pilot a tenhle typ hodinek potřebuje k práci, tak proč ne? Ale o tom tahle diskuse není.
midloch Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Drummer napsal: Pokud je to pilot a tenhle typ hodinek potřebuje k práci, tak proč ne? Ale o tom tahle diskuse není. ale je, bylo tu něco nasáno ve smyslu cibule s přílišným množstvím tlačítek a budíčků takže já dávám odpověď na to proč to tak u Breitlingů je, má to totiž kromě jiného svůj smysl a proto se nejedná o hodinky pro retardy ale zejména pro profi použití... Takže když si to shrneme tak čističi potřebují pro svoje čističské povolání velký a vodě odolný digitálky a to u firmy Breitling není k dostání. BTW dnes jsem měl jednání s jedním velice kultivovaným majitelem české velké firmy a na ruce měl pěkné kultivované Breitling Montbrilant.
Drummer Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Já chápu proč to tak u Breitlingů je a mám namysli to jejich použití u retardů. "Šestipatrovou vilu už mám, tři BMW taky, hadry od Versaceho taky, čím bych se ještě sakra zviditelnil..." (tedy ne já ) Mezi retardy v tomto smyslu z mediálně známých řadím třeba Gondíka nebo Mojseje atd.
Návštěvník Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 midloch napsal: BTW dnes jsem měl jednání s jedním velice kultivovaným majitelem české velké firmy a na ruce měl pěkné kultivované Breitling Montbrilant. a bol to pilot alebo cistic?
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 jurgen: Byl to jistě čistič, který si přivydělával pilotováním stihačky. Proč řešíte takové nesmysly stále dokola? Já tohle napadání nechápu, kdyby tam byl aspoň smajlík, tak to beru jako srandu, ale takle...
cigi Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 chlapi, asi nečtu dost pečlivě, ale co je to přesně "mojsej"? nebo mojsejevec nebo tak? Není to ten výživnej blonďatej čistič na tý jedný fotce s kočulí a nějakým tím bentley v pozadí? Tohle žije i na slovensku? Abych řekl pravdu, ono to vlastně není čistič, nemá to v sobě tu hrdost, to přesvědčení, tu zaslouženou, přesvědčivou, neotřesitelnou sebejistotu, tenhle si na čističe jen hraje, vsadím se, že ty breilexy jsou fejky (alspoň na něm tak vypadaj). tazateli - znovu - tohle je vlákno o nejošklivějších hodinkách, smajlíky jsou snad nadbytečný, ne??
vor Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 midloch napsal: Drummer napsal: Midloch: Moment, já se od začátku bavím o českém trhu, české malosti a vychloubačství. Tak to je potom jiná, ale před časem tady proběhla fotografie velitele čáslavské letecké základny a hádej co měl na ruce....:cool: Ono to funguje u dovozců luxusního zboží tak,že agentura si vybere zajímavé lidi a hlavně známé osobnosti a jim dá zboží(např. hodinky) zadarmo a potom těm lidem platí podle toho,kolikrát je ukážou,nebo o nich někde promluví.
Tazatel Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 cigi: Vlastně máš pravdu a řekl bych, že když už je toto vlákno o nejošklivějších hodinkách - neměly by tu být jen fotky těchto hodinek bez komentářů o čističích?
mechano Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Drummer napsal: Midloch: Moment, já se od začátku bavím o českém trhu, české malosti a vychloubačství. Musím se tu zase zastat Čechů, ta vlastnost není česká, je vlastní všem malým lidem na světě(spojte se)
hruskovica Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 cigi napsal: chlapi, asi nečtu dost pečlivě, ale co je to přesně "mojsej"? nebo mojsejevec nebo tak? Není to ten výživnej blonďatej čistič na tý jedný fotce s kočulí a nějakým tím bentley v pozadí? Tohle žije i na slovensku? Abych řekl pravdu, ono to vlastně není čistič, nemá to v sobě tu hrdost, to přesvědčení, tu zaslouženou, přesvědčivou, neotřesitelnou sebejistotu, tenhle si na čističe jen hraje, vsadím se, že ty breilexy jsou fejky (alspoň na něm tak vypadaj). tazateli - znovu - tohle je vlákno o nejošklivějších hodinkách, smajlíky jsou snad nadbytečný, ne?? fejky to urcite nejsou,a bentley to taky nebude protoze ted obnovili autopark,bude to BMW
31682 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Drummer napsal: Midloch: Moment, já se od začátku bavím o českém trhu, české malosti a vychloubačství. Aááá, další hrdý Čech a dobrý vlastenec Vy to tu snad máte jako základnu?!
Kasper Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Omegu mam rad, ale tento kusok vazne nemusim...
Tomasek Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 kenny napsal: Vlastenectví je důležité - a s nacionalismem má pramálo společného. Přoč jsme vlastenci? Třeba proto, že máme dojem, že člověk by se měl snažit o to, aby místo, v němž žije, bylo krásné a těšilo se úctě i ostatních. A nepliveme do vody, kterou pijeme. Českou republiku miluji mimo jiné i proto, že mi dala krásný rodný jazyk, vzdělání a žebříček hodnot. Že v ní mohu podnikat a svobodně žít. Hnusí se mi lidé, kteří Českou republiku haní, ačkoliv by jí měli být vděční. Málokde ve světě se najde země s tak vysokou koncentrací vzdělaných, inteligentních a kreativních lidí. A krásných Kenny!
Lukáš Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Tomasek napsal: kenny napsal: Vlastenectví je důležité - a s nacionalismem má pramálo společného. Přoč jsme vlastenci? Třeba proto, že máme dojem, že člověk by se měl snažit o to, aby místo, v němž žije, bylo krásné a těšilo se úctě i ostatních. A nepliveme do vody, kterou pijeme. Českou republiku miluji mimo jiné i proto, že mi dala krásný rodný jazyk, vzdělání a žebříček hodnot. Že v ní mohu podnikat a svobodně žít. Hnusí se mi lidé, kteří Českou republiku haní, ačkoliv by jí měli být vděční. Málokde ve světě se najde země s tak vysokou koncentrací vzdělaných, inteligentních a kreativních lidí. A krásných Kenny! Tomasek mluví převážně o ženách
Mikina Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Vlastenectví - nevěřte nikomu, komu je míň než 50 /pravdivý citát B.Polívky/
Lapis Odesláno 14. října 2006 Nahlásit Odesláno 14. října 2006 Mikina napsal: Vlastenectví - nevěřte nikomu, komu je míň než 50 /pravdivý citát B.Polívky/ To bude taky málo. Těch let.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se