roon Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 tou klikou se asi opravdu budou natahovat svým způsobem se mi i líbí, nejsem si jist, že bych byl ochoten je nosit, ale do kategorie nejošklivější hodinky bych je nezařadil.
Ondraj Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 odklizec napsal: Asi jim napisu, ze mi je fakt nemusi rezervovat. :D
Karloss Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Nechci se nového majitele nijak dotknout, ale tyhle Primky by podle mně v této kategorii také neměly chybět http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=32805&filename=IMG_2332-1.JPG
Jeremy Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Ty budou doopravdy technicky dost vysoko nad těmi našimi chudinkami.. Taky mi přijdou šílené, ale třeba ten úžasnej řetízkovej převod mezi natahovací pružinou a samotným mechanismem jsem viděl jen u Lange.. (Myslím tu pokladnu s klikou)
falkkon Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Taky u Langa ten řetízek popisovali jako unikátní vyrovnávač tahu.Čím víc je pružina natažená,tak je řetízek na menším průměru toho šneku naproti a naopak.
Skeleton Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Karloss napsal: Nechci se nového majitele nijak dotknout, ale tyhle Primky by podle mně v této kategorii také neměly chybět http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pi...=IMG_2332-1.JPG Me se nahodou moc libi!
X-Bob Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Hele, Karlossi, v realu jsou naprosto uchvatné!
Karloss Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 OK, já to beru , z těch fotek mi přišly jako nějaká laciná napodobenina hodinek Suunto, takže sorry a jestli jsem přestřelil, tak to smáznu
PEtrS Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 Karloss napsal: OK, já to beru , z těch fotek mi přišly jako nějaká laciná napodobenina hodinek Suunto, takže sorry a jestli jsem přestřelil, tak to smáznu Ja bych to nemazal
mechano Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Odesláno 28. září 2006 odklizec napsal: Mame tu dalsiho horkeho kandidata.. http://www.europastar.com/europastar/photo.../cabestan_1.jpg http://www.europastar.com/europastar/photo.../cabestan_3.jpg No nekoupite za 220.000USD? Tohle je v mých očích machrovský počin a už dlouho se mi o tom zdá.
mechano Odesláno 28. září 2006 Nahlásit Odesláno 28. září 2006 mechano napsal: odklizec napsal: Mame tu dalsiho horkeho kandidata.. http://www.europastar.com/europastar/photo.../cabestan_1.jpg http://www.europastar.com/europastar/photo.../cabestan_3.jpg No nekoupite za 220.000USD? Tohle je v mých očích machrovský počin a už dlouho se mi o tom zdá. Taky jsem se určitě znemožnil - a nemažu to.
Jeremy Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 kenny napsal: :¨-))))))))))))))) Brečím smíchy... Do dnešního večera jsem byl přesvědčen, že hnusnější hodinky než kterékoliv Breitlingy nebo Rolexy (s tím jejich buranským přeplácaným tankovitým designem) neexistují, ale koukám, že pravda je mnohem pestřejší. Pravdou ovšem také zůstává, že zatímco nad kousky z tohoto diskusního vlákna brečím smíchy, nad "fotbalistickýma" Breitlingama a Rolexama se mi akorát zvedá kufr. Vidíš.. jsou lidé, kteří se podobně cítí při pohledu na Omega Constellation..
Jeremy Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 kenny napsal: Jeremy> Ano, a těm se říká primitivové, ne? ;-) Hmm, to rozhodně. Sebevědomí a slušné vychování evidentně nemusí jít ruku v ruce.. Pokračujte dál stejným směrem!!!
cigi Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 moje řeč, kenny - jenom s těmi "primitivové" jsi byl příliš polopatický - ty přece brajle ani rolex nenosíš, tak to dej znát.
X-Bob Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Hoši, mě Breitling či Rolex neoslovují, ovšem pozor, ani neodpuzují. Stejně tak jsou mi fuk Omega. Názor na ně je vždy otázkou vkusu jedince. Stále jaksi věřím, že výše uvedená výměna názorů a jakýchsi tvrzení je brána s nadsázkou. Nevím, proč by primitiva v pravém slova smyslu měly identifikovat hodinky zn. Rolex. Mě osobně se obecně masivní design také líbí a to nejsem ani čistič kanálů z Vídně, pivo mám rád ale fotbalu nerozumím Jen nevidím důvod, proč na veřejném fóru přesvědčovat příznivce jedné značky tím, že jim budu 100x tvrdit, že se mi chce zvracet ze značky XY. To pak, nepíšu-li to se zřejmou nadsázkou, svědčí spíše o mém jednodušším pohledu na svět... Hodinky - zvlášť mechanické - jsou prima věc a tak proč se napadat? Jestli jsem ale výše uvedenou diskusi špatně pochopil, tak pardon všem
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 kenny napsal: Ať se člověk podívá na kterékoliv Breitlingy či Rolexy, ani jedny se vizuálně neliší od pouťových lowendových pleček z vietnamských stánků - všechny vypadají stejně... I když nejsem příznivcem zmíněných značek, něco jsi nepostřehl. Vypadají stejně proto, že všechny ty pouťovky to od nich kopírují. kenny napsal: Opravdu - ani jeden kus Breitlingů či Rolexů nemá originalitu, osobitost, vkus ani šarm. Tady jsi těžce vedle, řekl bych. Proč asi se dělá nejvíc faků právě těchto značek? A proč spousta světových (i renomovaných) značek vyrábí klony Rolex Submariner? Právě tento model má všechny vlastnosti, které mu upíráš.:cool: A klasickým modelem Daydate se také inspirovalo mnoho výrobců! Malá ukázka Sub:
maxs Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Beriem toto forum ako vyslovene oddychove,tak mi nekazte radost .Kenny myslim,ze reagujes zbytocne konfrontacne,comu nezodpovedaju tvoje znalosti a evidentne ani laska k hodinkam.Jedny darovane Omegy este z nikoho nespravili odbornika na hodinky.Chcelo by to trochu viac nadhladu.Jeremy ta nijako neurazil,v podstate reagoval az na tvoj utok na jeho srdcovku.Neviem ako ti osobne moze pomoct predchadzajuci prispevok.
hruskovica Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Myslim,ze kdyby Kenny dostal darem Breitlingy nebo Rolexy,asi by zalozil jiny thread.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se