Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, jde Vám Chronomag standardní rychlostí? Od včerejška se mi vše načítá déle, než je obvyklé a často mi to hází chyby. Nejen na počítači a nejen doma :-(.

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Keby len rychlost. Castokrat sa nemozem ani na forum dostat. Vyhadzuje akusu "Zpravu na tabuli". Nechapem, kde je problem? Pisal som mail a aj ten sa mi vratil.

Odesláno

Možná je to utopie, ale nešlo by s tím něco dělat? Na Chronomagu si teď občas připadám, jako kdybych se vrátil k vytáčenému připojení přes pevnou linku.

Odesláno

Dva postrehy: S forem mam problem nedostupnosti tak 1x za tri dny. Proc mame na stejne veci dve vlakna?

Odesláno

Asi tak 2 až 3 dny je to znatelně pomalejší, někdy se zobrazí špatně kódovaná stránka, místo české diakritiky jsou pasymboly. Myslel jsem si, že je to na mé straně a jsem rád, že tomu tak není. Velmi často také vidím 503.

Odesláno
  V 16. 2. 2013 v 18:12, pavča napsal:

... místo české diakritiky jsou pasymboly.

V těch už se začínám docela orientovat. Přemýšlím nad vydáním nějakého limitovaného nákladu slovníku :D.

Odesláno

V poslední době to je tragedie, není lepší to dát jinam?, tohle je fakt opruz....

Service Temporarily Unavailable

Odesláno

Kamile muzes prozradit, na jake mnozstvi pristupu najednou je server kde je Chronomag pripraven a kolik je opravdu prumerne najednou pristupu? Prijde mi totiz, ze tu vlastne delame Dosove utoky, podobne jako hackeri vyrazuji servery vladnich organizaci. V dusledku mi to prijde stejna situace:-(

Odesláno

Reseni tohohle problemu pujde ve stejnych slepejich jako reseni nefunkcniho Tapatalk pluginu. Na mistni Adminy se obracejte pouze s zadosti o ban, to jedine, IMHO, umi dobre a bavi je to. Aspon tak se mi to jevi.

Odesláno

Tak jste všichni šlehnutí po hlavě? Jako (root)admin na foru ten člověk netuší jaké jsou parametry serveru, na kterém to zdejší království běží, ani na to nemá vliv. Na tohle kontaktujte "chronomaga" a taky s tím, že vás s.e.r.e to, jak to místní admini nyní vedou.

Tím že budete pořád brečet ve vláknech, kde si to Patrick nepřečte akorát zasíráte normální diskuzi.

:suicide_anim:

Jo taky nejsem nadšený z těch 503, ale za to Kamil ani nikdo z místních nemůže :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Zchlad trochu klavesnici. Tohle vlakno se jmenuje, jak se jmenuje, a mluvime tedy k veci. Root admin by, uz podle jmena te funkce, paru mit mel. Je tady nejaky zebrik a stiznosti maji svuj postup a cesta nahoru vede pres adminy. Ti by to meli s majitelem resit. Ne x uzivatelu kazdy za sebe. I kdyz tady asi jina moznost nebude, viz Tapatalk. Ve meste taky neklepes hned na primatora, kdyz ti nejede kabelovka. A v neposledni rade jsem i ja psal, ze obracet se na mistni adminy s necim jinym, nez banem, je zcela zbytecne. Takze to teatralni rozcileni zuriveho advokata mistni honorace neni na miste. Podle me teda.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...