Venca80 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Ahoj. Byl jsem pověřen sehnat a koupit nějaké hodinky s mysliveckou tématikou, pro myslivce (tělem i duší), k 50. narozenimám. Je myšleno nové, s tématikou myslivosti a samozřejmě náramkové... Osobně bych volil nějaké bez těch kýčovitých obrázků zvěře, ale úkol zní jasně a já s ním nic nenadělám... Na internetu jsem narazil pouze na hodinky Greiner. Nevíte o nějakých dalších/jiných? Případně pokud jsou jen tyto na trhu, je možné je alespoň trochu schválit, nebo je to takový šunt, že by to opravdu nemělo cenu? Jinak finančně je bohužel třeba se pohybovat kolem těch 2500,- max do 3000,-. Dík za případné rady.
Jezevcik2 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Dělal to Prim.Pokud by nemusely být nové,tak bys možná nějaký pěkný kousek sehnal.Nechť se vyjádří třeba Honza.Manta,ten má perfektní přehled.Edit: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44213-prim-myslivecke/ Upraveno 8. února 2013 uživatelem Jezevcik2
milomac Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Chlapi, tohle ne! Kupte nějaké slušné noumální hodinky, pro chlapa k padesátce hlavně dobře čitelné (ne jako pro Honzika s obrázkem kosmonauta, Barta Simpsona apod.) a nechte mu udělat pěkný dort Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . To ať nosí raději placku s obrázkem na svetru, ale takové hodinky ne ... potom vysvětlit, přejde to
cody Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Souhlasim. Deda hodinky s divokym psasetem dostal a nenosi je uz ani do prace.
USER47 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Taky se podepisuju. Navíc si myslím, že byste se mohli rozšoupnout víc než na hodinky za 2500-3000, což je prakticky naprostý minimum pro nositelný hodinky a rozhodně ne cena, v jaký bych vybíral hodinky k padesátinám.
cody Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Zase bud realista. Kolega se regnul a ma jeden post. Takze asi opravdu pro hodinky nedycha a chce jen tipy. Pro bezneho smrtelnika je 2-3000kc za hodinky vyhozenej peniz, takze si dovedu predstavit situaci, kdy hodinky za 3000kc mohou udelat radost obdarovanemu a darce muze byt hrdy. Jen tem zvirecim motivum bych se opravdu nad 15 let veku dal vyhnul. Pri predani to muze bejt dobra sranda, ale jestli je ma nosit na ruce mezi lidi...
USER47 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Já vím, že většina lidí má levnější hodinky a vidí 3000 jako vysokou částku za něco podobnýho. 3k by byla u spousty dárků cena dostatečně vysoká, ovšem v rámci hodinek se jedná fakt o lowend a na těch hodinkách to bude znát. Já sám mám hodinky za tři litry, mám je rád, líběj se mi, ale pořád jsou to levný quartzky s plastovým stroječkem, minerálním sklem a dost lacině působícím náramkem ze skládanýho plechu. U hodinek k padesátinám bych prostě na tu cenu trochu přitlačil, nebo koupil něco jinýho, u čeho budou 3k dostatečný.
People Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Casio PAS410B-5 Pathfinder Hunting Timer WatchCamouflage Pathfinder Hunting Timer watch featuring Moon Age/Phase data, Sunrise/Sunset data and vibration alert. Calculate the best times to hunt based on lunar movement, latitude and longitude. There's even sunrise/sunset data and a vibration alarm to begin and end your day. First, we will look at its regular timekeeper functions. Watch digitally displays hours, minutes, seconds, the date and the day of the week. It can be set in a 12/24 hour format, has five daily alarms, hourly time signal, and. 1/100 second stopwatch with measuring modes of elapsed time, split time, and 1st and 2nd place time. The stopwatch measuring capacity is 23:59'59.99". Auto calendar which is pre-programmed until the year 2039, watch is accurate +/- 15 seconds per month, uses a CR2025 battery for power and has anapproximate battery life of 5 years. In addition the watch is water resistant to330' (100 meters), has an automatic electro-luminescent backlight with afterglowilluminating the watch for low light conditions. The hunter timer will get you out in the woods when the game is ready to for thehunt by displaying moon age, moon phase, and the time on each hour of angle (0 hrs, 6hrs, 12hrs, and 18hrs) either on the current day or on the designated day.Watch will give this information until December 31, 2039, so there are plenty ofdays to go hunt' n! Need to know when zero dark thirty ends and the sun will come up? This watch displays sunrise and sunset on either the current day or thedesignated day you may be planning a hunting trip. If you need a reminder when to climb into the blind the handy vibration alarm has you covered. The watch can be programmed to vibrate for daily alarms, hourlytime signals and the most important time hunt'n time! The time memo function canstore up to 40 records, each record gives you the date (month, day and time). Soonce you get this watch, let's go hunt'n!Popular searches that include this item:
flivver Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Domnievam sa, že v tejto cenovej kategórii by nemusel uraziť niektorý model Timexov zo série Expedition, napríklad T2N739 s kompasom. LINK
Lion Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 potřebují myslivci kromě času nějaké funkce?? pak mu tedy kupte něco odolnýho, čitelnýho (lumi těžko říct, pokud bude celou noc na čekaný)... třeba z produkce pro myslivce viz. Casio ale ne proboha s cifrem s prasetem apod... nalepte mu na krabičku obrázek, nebo bude-li dřevěná to tam vydlabejte a fertig... pokud ještě žádné nemá zvolte nějaké Seika, automat/quartz zvolte vy a ty hodinky s ním zestárnou a může je nosit všude.... osobně bych ale volil třeba nůž od nožíře... má v tom ruční práci, zvěř a užitnost.... a za 3 tisíce si myslím se dá vybírat... http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=13325 http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=16773 nebo z běžné produkce pěknou finku... projdi sekci Nabídka nožířů
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Ty Casia jsou pekny, jen bych rovnou prikoupil pasek, aby byl az doslouzi nejaky nahradni. Ma atypicke vykrojeni u stezejek. Myslivci co vim potrebuji krome casu jen mesicni fazi. A to ty Casia maji. Datum a mesic sice poterebujou taky. Ale soudim, ze jestli je povolen zrovna dnes odstrel vi driv, nez zapadnou na posed.
Venca80 Odesláno 15. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Čekal jsem tyto odpovědi a se všemi se ztotožňuji respektive je samozřejmě chápu... cody: Přesně tak, já ani nikdo z rodiny co mě pověřili se o hodinky ve své podstatě nezajímáme, proto si také nechávám zde poradit...Pravda je taková, že se jedná o nepříliš movité lidi z vesnice a navíc to nebude dárek přímo od rodiny... Ještě je zkusím usměrňit, že to je opravdu hloupost takovéto "kolotočářské" hodinky s obrázkem... People: Díky za tip, vypadají dobře, ale spíše by to chtělo asi ručičkové "obyčejnější" (čtěte jednoduší)... flivver: Tak ty vypadají super, i když stále dost "technické", tak je to zatím můj favorit, díky za super tip! Díky předem za další tipy a podobné typy! :-) Všem ještě jednou díky!
USER47 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Pokud se úplně vykašlete na tu mysliveckou tématiku a zaměříte se na přehledný a trochu outdoorověji vypadající ručičkovky, tak bych mrknul především na Wenger. Ještě mu k tomu můžete přihodit ten nožík, co k tomu dostanete:).http://www.hodinkywe...classic-72803w/http://www.hodinkywe...classic-72814w/http://www.hodinkywe...er-01.0741.103/http://www.hodinkywe...er-01.0741.101/ Upraveno 15. února 2013 uživatelem USER47
milomac Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Přesně, třeba Wengery pro člověka do přírody, v ceně od 2500 - 4500 Kč, k padesátce hodinky slušné kvality za přijatelnou cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Safra, zapomněl jsem napsat, že podobné jako ty na kůži jsem chtěl koupit mému tatovi, taky to byl vášnivý nimrod a včelař, člověk s pořádnou tlapou, je to model Terragraph pouzdro 43 mm, ty vedle jsou myslím Field classic pouzdro 40 mm.
USER47 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Ty Terragraphy už jsou ale dost nad limitem. V podobný cenový kategorii se mi líběj třeba i trochu menší Commando Day Date... Upraveno 15. února 2013 uživatelem USER47
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Jasne - pro myslivce Wenger ma poentu. Wenger je synonymum army, zbrane, strelba.... dost blizko k myslivosti. A pomer cena/vykon je hooodne dobrej. A zna to i hodne lidi jako kvalitni naradi pro preziti (take puvodne pro army). S tim by mohl mezi kumpanama nasbirat kladne body. Zvaz Wengery nebo Victorinoxy dukladne!
USER47 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 U Victorinoxů se podle mě nevecpe do těch 3k...
Kazaam Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 co něco takového? http://www.hodinkytimex.cz/2018-timex-t45901-expedition-classics-traditional.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se