Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni, v hodinkách se moc nevyznám tak jestli by jste mi trošku neporadili. Do teď jsem měl Casio EQW A1000DB-1A, ale ty jsem prodal, byli pro mě velké a těžké, mám menší zípěstí. Chci si pořídít nové, cenovka kolem 10k. Preferuji automatické seřizování rádiovým signálem a solární napájení.

Vybírám mezi CASIO LIW M1100DB-1A a Citizen CB0021-57E (CB0020-50E, CB0030-56E). Je nějaký rozdíl mezi značkama, kvalita, zpracování, nebo jestli vás napadájí jiné hodinky? Díík za radu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj všichni, v hodinkách se moc nevyznám tak jestli by jste mi trošku neporadili. Do teď jsem měl Casio EQW A1000DB-1A, ale ty jsem prodal, byli pro mě velké a těžké, mám menší zípěstí. Chci si pořídít nové, cenovka kolem 10k. Preferuji automatické seřizování rádiovým signálem a solární napájení.

Vybírám mezi CASIO LIW M1100DB-1A a Citizen CB0021-57E (CB0020-50E, CB0030-56E). Je nějaký rozdíl mezi značkama, kvalita, zpracování, nebo jestli vás napadájí jiné hodinky? Díík za radu.

myslím, že v tomto případě kvalitativní rozdíl velký nebude, pokud budeš chtít být japonský purista, jdi do Citizenu, jsou made in Japan a mají dle mého přehlednější design

Odesláno

Pro mě by byla jasná volba ty Citizen CB0021-57E maj lepší vodotěsnost 200M (Casio 50M) stejně tak když chce někdo solárko tak za mě jedině Eco Drive,citizeny maj antireflex-safír a sou o trochu těší ale to je zanedbatelný ........

Odesláno (upraveno)

TAK NIC FROSTI ....Preferuji automatické seřizování rádiovým signálem a solární napájení. <br><br><br>

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Co něco od Junghans?

Tak hlavně Junghans žádný srovnatelný model s výše uvedenými nenabízí - safír /má ho i to Casio, ne že ne/ a hlavně 6 pásem radio-synchronizace a pokud by se měl alespoň trošku přibližovat, tak by stál 2,5x tolik,:crying_anim: viz

http://www.hodinky-junghans.cz/sportovni-hodinky/4200002-junghans-0181121-spektrum-4000897387464.html

Odesláno

Ja by som bral tie Citizeny, sú IMHO elegantnejšie a prehľadnejšie. Ak máš malé zápästie, majú trochu menší priemer než Casio (aj keď 43mm tiež nie sú malé hodinky). A sú aj v titanovom vyhotovení, ak preferuješ ľahšie hodinky.

Inak tu sa dá pozrieť ako sa nastavujú atd.

Odesláno (upraveno)

Porovnání těchto dvou značek není jednoduché,obě umí udělat velice slušné hodinky z kvalitních materiálů.Co se týká světelného napájení mám lepší zkušenost s Citizen Eco-drive,který mi neupadává ve tmě tak často do spánku.V tomhle případě budeš muset volit mezi dvěma favority podobné technické konstrukce (dokonce oba disponují safírovým sklem),a to podle vzhledu a funkcí které nabízejí a jež jsi schopen využívat,pro mě tenhle souboj vyhrává Citizen.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Díííky moc za rady, koukám že většina je pro Citizeny... Měl jsem je dneska na ruce a spokojenost. Předtím jsem měl Casia, tak aspoň změna. Teď ještě vybrat jestli ocel nebo titan :) CB0020-50E vs CB0030-56E. Uvidím podle ceny, jestli se mi podaří sehnat titan kolem 10k :)

Odesláno

Díííky moc za rady, koukám že většina je pro Citizeny... Měl jsem je dneska na ruce a spokojenost. Předtím jsem měl Casia, tak aspoň změna. Teď ještě vybrat jestli ocel nebo titan :) CB0020-50E vs CB0030-56E. Uvidím podle ceny, jestli se mi podaří sehnat titan kolem 10k :)

Určite sa dá. Aj z Anglicka cez Ebay TU. Akceptuje cenové ponuky, keď sa pozrieš do predaných kusov, predal ich podstatne lacnejšie, než je plná cena.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...