Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hezký, hezký...Vím o jedněch co Ti chybí a příští rok přibudou další...

Nechybí :-) Původní jsou všechny, 8 základních a jeden dobový bastlík. Renovaci tam jednu mám a stačí.

Tyjo, tak to je vážně veliká krása. Tolik traktorů snad neměli ani v STS Chvojkovice - Brod. :-)

Ještě by to chtělo kombajn :-). Ale na tebe nemám, ty když začneš fotit, je to i s odstínama ciferníků

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha. Tak to nemáme stejný názor  :goof:  a co ty OTK? To jsou další... myslím že jen hledáš důvod proč tvrdit že Ti na ně tahle krabička stačí. Vyhoď krabku co Tě omezuje a uvidíš kolik Ti jich najednou bude scházet  :gora: .

Neschází mi ani jedny, zajímají mě jen ty původní. Už to nechám dalším. Zbytek tam mám navíc, subjektivně jsem si vybral nejhezčí provedení z kategorií bastl(bruselský cifr), renovace(černý cifr), nový(se lvem) a zlatý(nedokážu si ve fullgoldu představit jiný ciferník, než který dal traktorům jméno). 

Ještě by se to dalo křížit mezi sebou, třeba zbastlit zlatý :-). Anebo renovovat.

OTK je jen variace na běžný cifr, něco jako černá a červená datumovka. 

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

... ciferník, než který dal traktorům jméno). ...

možná naivní, až začátečnícká otázka, ale odkud mají traktory jméno? ciferník má evokovat nějakou součást traktoru? dezén pneumatiky, nějakou charakteristickou značku?

já jsem si (asi hloupě) myslel, že traktory se říká proto, žeje "fasovali" traktoristi, nebo protože byly velké (jako traktor), nebo něco takového.

Odkaz ke komentáři

možná naivní, až začátečnícká otázka, ale odkud mají traktory jméno? ciferník má evokovat nějakou součást traktoru? dezén pneumatiky, nějakou charakteristickou značku?

já jsem si (asi hloupě) myslel, že traktory se říká proto, žeje "fasovali" traktoristi, nebo protože byly velké (jako traktor), nebo něco takového.

I jako začátečník jsi to trefil, název mají podle podobnosti nejběžnějšího modelu s kolem od traktoru 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/?p=893407

Odkaz ke komentáři

Ty dneska děláš všechno proto, aby ostatní sběratelé zatížili svou duší hříchem těžké závisti :-)

Jinak tu krabičku k t?mhle dvaapadesátkám skoro jako by navrhoval stejný designer jako autobus Škoda RTO vyráběný od r.1958 :-)

http://cs.m.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_706_RTO (berte to s nadsázkou :-) )

Odkaz ke komentáři

Neschází mi ani jedny, zajímají mě jen ty původní. Už to nechám dalším. Zbytek tam mám navíc, subjektivně jsem si vybral nejhezčí provedení z kategorií bastl(bruselský cifr), renovace(černý cifr), nový(se lvem) a zlatý(nedokážu si ve fullgoldu představit jiný ciferník, než který dal traktorům jméno). 

Ještě by se to dalo křížit mezi sebou, třeba zbastlit zlatý :-). Anebo renovovat.

OTK je jen variace na běžný cifr, něco jako černá a červená datumovka. 

No OTK jsou původní růžovky a byla jich vyrobena/upravena docela masivní série, myslím, že ve sbírce traktorofila by chybět neměly.

Odkaz ke komentáři

Což o to, já jo, já to dám, já totiž netvrdím že je řada kompletní :lol2:

který ze základních modelů ti tam chybí?

Svůj cíl jsem si splnil, teď uvolním pole dalším. A když tyhle fotky někoho dalšího inspirují ke sbírání Traktorů a vzniknou další zajímavý sbírky, bude mi ctí.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...