martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tyjo, tak to je vážně veliká krása. Tolik traktorů snad neměli ani v STS Chvojkovice - Brod. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Hezký, hezký...Vím o jedněch co Ti chybí a příští rok přibudou další...Nechybí :-) Původní jsou všechny, 8 základních a jeden dobový bastlík. Renovaci tam jednu mám a stačí. Tyjo, tak to je vážně veliká krása. Tolik traktorů snad neměli ani v STS Chvojkovice - Brod. :-)Ještě by to chtělo kombajn :-). Ale na tebe nemám, ty když začneš fotit, je to i s odstínama ciferníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Aha. Tak to nemáme stejný názor a co ty OTK? To jsou další... myslím že jen hledáš důvod proč tvrdit že Ti na ně tahle krabička stačí. Vyhoď krabku co Tě omezuje a uvidíš kolik Ti jich najednou bude scházet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Aha. Tak to nemáme stejný názor a co ty OTK? To jsou další... myslím že jen hledáš důvod proč tvrdit že Ti na ně tahle krabička stačí. Vyhoď krabku co Tě omezuje a uvidíš kolik Ti jich najednou bude scházet .Neschází mi ani jedny, zajímají mě jen ty původní. Už to nechám dalším. Zbytek tam mám navíc, subjektivně jsem si vybral nejhezčí provedení z kategorií bastl(bruselský cifr), renovace(černý cifr), nový(se lvem) a zlatý(nedokážu si ve fullgoldu představit jiný ciferník, než který dal traktorům jméno). Ještě by se to dalo křížit mezi sebou, třeba zbastlit zlatý :-). Anebo renovovat.OTK je jen variace na běžný cifr, něco jako černá a červená datumovka. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ... ciferník, než který dal traktorům jméno). ...možná naivní, až začátečnícká otázka, ale odkud mají traktory jméno? ciferník má evokovat nějakou součást traktoru? dezén pneumatiky, nějakou charakteristickou značku?já jsem si (asi hloupě) myslel, že traktory se říká proto, žeje "fasovali" traktoristi, nebo protože byly velké (jako traktor), nebo něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 možná naivní, až začátečnícká otázka, ale odkud mají traktory jméno? ciferník má evokovat nějakou součást traktoru? dezén pneumatiky, nějakou charakteristickou značku?já jsem si (asi hloupě) myslel, že traktory se říká proto, žeje "fasovali" traktoristi, nebo protože byly velké (jako traktor), nebo něco takového. I jako začátečník jsi to trefil, název mají podle podobnosti nejběžnějšího modelu s kolem od traktoru http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/?p=893407 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Co na to říct, aniž bych to tušil, chybí mi jedno kolo u vozu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ještě jsem našel jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Ty dneska děláš všechno proto, aby ostatní sběratelé zatížili svou duší hříchem těžké závisti :-) Jinak tu krabičku k t?mhle dvaapadesátkám skoro jako by navrhoval stejný designer jako autobus Škoda RTO vyráběný od r.1958 :-)http://cs.m.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_706_RTO (berte to s nadsázkou :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 martar: já myslím, že financ pro to dělá všechno nejen dnes, ale tak nějak systematicky v několika vláknech... pořád a s tím busem máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Ale nee :-). Jen pár kousků pro potěchu oka a duše. Pilulky na splínTen bus je parádní, jako děcko jsme tímhle jeli do Burgasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.B Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Přikládám fotky mích Traktorů. Jsou to super hodinky. Nůž a pouzdro je vlastní výrobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Neschází mi ani jedny, zajímají mě jen ty původní. Už to nechám dalším. Zbytek tam mám navíc, subjektivně jsem si vybral nejhezčí provedení z kategorií bastl(bruselský cifr), renovace(černý cifr), nový(se lvem) a zlatý(nedokážu si ve fullgoldu představit jiný ciferník, než který dal traktorům jméno). Ještě by se to dalo křížit mezi sebou, třeba zbastlit zlatý :-). Anebo renovovat.OTK je jen variace na běžný cifr, něco jako černá a červená datumovka. No OTK jsou původní růžovky a byla jich vyrobena/upravena docela masivní série, myslím, že ve sbírce traktorofila by chybět neměly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 (upraveno) No OTK jsou původní růžovky a byla jich vyrobena/upravena docela masivní série, myslím, že ve sbírce traktorofila by chybět neměly....jauvajs, ta sedla... a bude hůř, bude hůř.. Upraveno 8. listopadu 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 ...jauvajs, ta sedla... a bude hůř, bude hůř..Neházej flintu do žita, to dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Neházej flintu do žita, to dáš. Což o to, já jo, já to dám, já totiž netvrdím že je řada kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Což o to, já jo, já to dám, já totiž netvrdím že je řada kompletní který ze základních modelů ti tam chybí?Svůj cíl jsem si splnil, teď uvolním pole dalším. A když tyhle fotky někoho dalšího inspirují ke sbírání Traktorů a vzniknou další zajímavý sbírky, bude mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 který ze základních modelů ti tam chybí?Svůj cíl jsem si splnil, teď uvolním pole dalším. A když tyhle fotky někoho dalšího inspirují ke sbírání Traktorů a vzniknou další zajímavý sbírky, bude mi ctí.Dyť jo. Já vim, jasný teď ale bude jinej Jéžíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Chlapi, co říkáte na ten čtvrtý model traktorů kal.52 s růžovošedým okružím v katalogu? Viděl je někdy někdo naživo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Leda tak ve vzorkovnici konstruktéra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se