Wanderer Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Tohle vlákno je prima. Nikdy bych nevěřil, že se mi starý Primky budou tak líbit, do té doby, než jsem se vrtal doma ve starých věcech a našel traktory po dědovi. Nechal jsem je spravit a dneska je nosím moc rád a vždycky, když si je dávám na ruku, si vzpomenu na dědu. A možná díky tomu, mi to přijde jako jeden z nejhezčích modelů Primek. A do saka jsou perfektní. Ovšem ty s černým ciferníkem bych měl někde pořídit. Mají šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Tak jsem sehnal foto od majitele, předrenovační stav, mobilofotoPrim Traktor, se znakem města Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Ještě pár renovačních počinů. Renovovaný Igeny a Traktory je ideální český kombo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Teda jak vidím ten černej cifr s bílými nápisy, tak mám nutkání se ještě po nějakejch traktorech mrknout a poslat je do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Tak ja se tedy doznam... Taky jich mam par doma... a jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Nádhera, gratuluju. Kolik je tu najednou traktoristů Co to mají prostřední spodní Traktory okolo vteřinovky? Vyškrábnutý kolo od ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Ještě přidám jedny, moderní Traktory. Fotku jsem našel ve vedlejším vlákněDetaily nevím, fotka pochází z roku 2009, uvnitř bych tipnul ETU, pouzdro je větší než původních 36mm. Možná Elegant 39mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Nádhera, gratuluju. Kolik je tu najednou traktoristů Co to mají prostřední spodní Traktory okolo vteřinovky? Vyškrábnutý kolo od ručky?Traktory jsou nadcasova elegenace sama Mas pravdu jedna se o vydreny kolo od vterinovky. Jinak je cifernik bez vady, proto jsem ho nemenil. Ty moderni Traktory nevypadaji spatne. Jenom tu vterinovku by to chtelo vetsi v pomeru k velikosti ciferniku a okynko datumu by melo mit ramecek... Ze by nedodelek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Traktory jsou nadcasova elegenace sama Mas pravdu jedna se o vydreny kolo od vterinovky. Jinak je cifernik bez vady, proto jsem ho nemenil. Ty moderni Traktory nevypadaji spatne. Jenom tu vterinovku by to chtelo vetsi v pomeru k velikosti ciferniku a okynko datumu by melo mit ramecek... Ze by nedodelek? Vteřinovku by to chtělo dát níž, ale je to dáno kalibrem. S rámečktem by to vypadalo IMHO ještě hůř. Možná původní lichoběžníkoá datumdíra a rámeček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Vteřinovku by to chtělo dát níž, ale je to dáno kalibrem. S rámečktem by to vypadalo IMHO ještě hůř. Možná původní lichoběžníkoá datumdíra a rámeček? Souhlas, lichobeznik s rameckem by tam sedel. Umisteni vterinovky bude "dani" za velke pouzdro a "maly" (normalni) strojek. Je pravdou, ze me to hodne "bije" do oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tak já se s dovolením taky pochlubím svými renovovanými, dlouho jsem váhal, jestli ciferník v původní barvě, nebo něco jiného... výsledek vidíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Moc pekne. Netusil jsem ze i v cerne mohu byt tak hezke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Něco pro "traktoristy"... Tak tohle se mi podařilo získat (historie neznámá). Na první pohled moc pěkné, ale hned na druhý pohled bystré oko "primkaře" vytuší něco v nepořádku. Já je ale takto pořídil. Divný ručičky a také na cifru se mi nějak nepozdávají vyfrézované drážky. Hlavně na pozici "9" (malinko kratší). Kalibr v nich tluče TYP 0143. Také pásek se zdá být tak nějak dobový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Kluci, kdyby jste někdo měli přebytečné traktůrky s centrální vteřinovkou a byli ochotni je pustit do oběhu, dejte mi vědět přes SZ. Díky, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak to jsi teď prošvihnul pár kousků na Aukru... V jakém stavu by ti stačily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 U těch před hodinkou jsem byl, tedy né doslova, dal jsem tam 911, skončil jako druhý, šly za 921 , ještě jsem se snažil dokliknout, ale už nestihl. Poptávám stav nositelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak já se mrknu do krabice, v jeden čas jsem skoupil vše, co bylo na trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohemy Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Zdravím pánové, stejně jako se ptal Georgeisin tak se přidávám i já s dotazem na "Traktoristy", pokud někdo má doma navíc Prim Traktor s datumem i bez datumu ve sbírkovém stavu tak mi prosím do SZ, hned bych koupil, protože mi teď dvoje unikly na Aukru a hlavou tluču do zdi . Psal jsem i do inzerce, takže se omlouvám za OT, ale třeba si někdo všimne zde a bude chtít předat Traktory dál.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Je tohle třetí model traktorů s centrálkou? Byla o ně dost velká bitva a to jsem si myslel, že skončí u mne... A tady jsou slibované fotky mých, je to fakt nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Je tohle třetí model traktorů s centrálkou? Byla o ně dost velká bitva a to jsem si myslel, že skončí u mne... A tady jsou slibované fotky mých, je to fakt nic moc... Tak ty jsem přehlídnul a tím pádem pro..al, do pihele tmavýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se