Sonny919 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 trak.jpg Moje traktorkypekný zástup ako niekde v JRD pred žatvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 2175, ty můžeš vyrazit na hlubokou orbu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2175 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Ano, traktory už nervózne tikajú a medzičasom dorazili ďalšie posily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Opravdu krásná sbírka 2175 Jak dlouho si je sháněl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2175 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Mne sa to podarilo nakúpiť v pomerne krátkom čase, mal som šťastie :-), všetky sú funkčné , nositeľné, ale asi len 3 ks sú v TOP stave bez známok používania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Moje trojička. Ale myslím, že budu rozšiřovat. Traktory jsou moc líbivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Zdravím ,chtel bych se zeptat jestli nevíte jak sundat korunku u traktoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Uvolni šroubek u hřídelky ( je na místě jako u cal.68 ten vnitřní čudlík, co se jehlou zatlačuje) a zkus povytáhnout, až ten komplet vytáhneš, kleštěmi podrž hřídelku a druhou rukou povol korunku. Cesta zpět je opačná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ty nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 moja reč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Pánové,moc pěkný traktorky máte.Začíná ve mě hlodat červík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Traktory su velka elegancia, velmi podarene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Trochu jiný kalibr, ale pouzdro traktorů. Nosím je často a rád, přece jen patří k těm větším hodinkám od Primu Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Kdybych si vybíral, tak po těm Sonnyho bych dal přednost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Taky jsem to hodně zvažoval, ale nakonec jsem měl jedny hodinky s kalibrem 66, které jsem dostal od strýce a chtěl jsem je nějak oživit a nosit. Pak jsem viděl tento model s centrální vterinovkou a bylo vystaráno. Použil jsem kalibr a poslal je do Eltonu. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ale jo, jen chci říct, jací tehdy byli šikulíni a dovedli vyrobit nádherný číselník. A jsi dál, protože já je s centrální kafíčko nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Rafičkou, sorry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Souhlasím s tebou Traktory ať s centralkou nebo bez jsou hodně nadčasový a krásný. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se