Borodov Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) Ve dvou se to lépe táhne... aneb Prim Traktor limit Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Borodov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 hodne lidem bude tahle fotka rvat srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 mě ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 no me taky neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 hosi, ale nemate v tom kal. 66? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) mame...tak to neni 100 % Traktor Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 ale to my netvrdime, ani cifry nejsou asi podle tvych predstav a znalosti, ani je nemuzes znat pokud jsi nebyl ucastnikem zajezdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Hodinky moc pěkný, ale já radši hen ty echt vintážní, sorry jako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 no ty mame vsichni samo vsechny doma, ty LE jsou spis jako tresnicka na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 To je mi taky jasný. Jste lepší, já nemám ty třešničky, ale to neva, hlavně že je mír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 pravdu díš kolego !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 (upraveno) A jen bych dodal, ze na denni noseni je nerezove pouzdro lepsi, notabene kdyz ho v Eltonu umi vyrobit 1:1. Upraveno 27. listopadu 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Yes, již téměř roční zkušenost s Igeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 A jen bych dodal, ze na denni noseni je nerezove pouzdro lepsi, notabene kdyz ho v Eltonu umi vyrobit 1:1.Souhlas Oboje se nosí parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Ve dvou se to lépe táhne... aneb Prim Traktor limit Capture.JPGJá bych ty s červem bral. Kdyby je někdo chtěl prodat tak prosím SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) nó , to je moc pěkný Traktor.Spíše Super, kolik taková renovace asi stojí? Já mám jedny totálně dobitý, ale nikam s tím nepospíchám, zajímá mi jen cenovka a účet od Eltonu.** Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 komplet s pruhlednym dynkem a repasi strojku aktualne 18.300 Kč... uplne laciny to neni, ale nikdo jinej to v tyhle kvalite levneji neumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) , díky za info, průhledný dýnko bych tedy oželel, takže to je pořád v mnou odhadované relaci. Ovšem vypadají skutečně parádně. Ještě bych přidal - tohle jsou snad jediný Primky, kde by mi nevadilo mít subvteřinovku. Já nosím případně jen velkou vteřinovku, tedy nějaké Incablocy nebo Humberta do starého auta na cesty. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se