ABCDE Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Já mám traktory za věrnost Denise, Zuzaně a Pavlíně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) to je Dělnická Záložna Prosek ale tohle bych řekl, že může být dobové, tedy z šedesátek.To ten velitel z Chebu voní jako fake stejně jako to je v jedněch Pobědách - Velitel armády.To bych tedy nevzal nebo si vyměnil dýnko. Fake je pro Primkaře ostuda. Ale jinak v klidu. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 to je Dělnická Záložna Prosek ale tohle bych řekl, že může být dobové, tedy z šedesátek.To ten velitel z Chebu voní jako fake stejně jako to je v jedněch Pobědách - Velitel armády.To bych tedy nevzal nebo si vyměnil dýnko. Fake je pro Primkaře ostuda. Ale jinak v klidu. Tyhle bláboly "znalců" prostě miluji.Ale jinak v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jendo, dýnko nevyměňuj a hodinky ulož mezi hodinky s psohlavcema ! Tam určitě patří. Dodělávka to určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 taky dobrý fór, jak myslíš, Jendo nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ovšem jinak je tady na signace dýnka vlákno.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80955-vintage-v%C4%9Bnov%C3%A1n%C3%AD-signace-atd/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 ovšem jinak je tady na signace dýnka vlákno.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80955-vintage-věnování-signace-atd/Děkuji za tip... Vložím to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Za mě jsou traktory prostě nejkrásnější Primky. I s celkem dodrbaným pouzdrem (ale zatím bez prodření až na mosaz), cifrem s letitou patinou a zlehka poškrábaným sklem (na sluníčku se rozehraje krásná stínohra ) nadělají spoustu parády. Moje nejoblíbenějsí oblekovky na zvláštní príležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Jojo souhlas. Velikostí jsou to i dnes, krásně nositelné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Jsou fakt hezky. Kdyz je rec o velikosti, nemate je tady nekdo na zapesti cca 18cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 18,5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Foto síce nemám po ruke, ale mám 17,5 a úplne v pohode, ani veľké, ani malé, tak akurát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Diky moc. Jedny jsem poptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Šedý proužek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Šedý proužek Ty s šedým proužkem jsou prostě tak nadčasový a krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Prosím vás viděli jste už někdo takovéhle traktory? Ten ciferník je zvláštní, nikdy dřív jsem ho neviděl. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Mé současné znalosti říkají, že by tyto traktory měly mít stejné ručky. Takže na traktorech s kalibrem 50 níže by měla být správně delší minutová i hodinová ručka jako na kalibru 52 vedle. Předem děkuju za potvrzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Svoboda Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 V 2. 10. 2019 v 15:32, jirka44 napsal: Mé současné znalosti říkají, že by tyto traktory měly mít stejné ručky. Takže na traktorech s kalibrem 50 níže by měla být správně delší minutová i hodinová ručka jako na kalibru 52 vedle. Předem děkuju za potvrzení. Toto by mne také zajímalo. Kdyby se zde našel někdo erudovaný, který by přispěl k vysvětlení, bylo by to fajn. Osobně mám také doma jedny Traktory s kratšími ručkami, stejně jako na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Správné jsou ty kratší vlevo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 15 hodinami, kerob napsal: Správné jsou ty kratší vlevo ! Pravdu díš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se