Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

Kluci moji..... Jaká do vás asi patří správná korunka?

Taky mne včera napadla stejná otázka, jelikož jsem sehnal pár origo nových korunek na Primky. Je možné, že se korunka časem i měnila a nebyla jen ta jedna správná. Má někdo tucha a foto s origo korunkou/ma?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Originál by měla být ta nízká korunka,ty ostatní se používaly jen jako "náhrady". /alespoň si myslím,že to tak bylo/.

Ta nízká korunka má stejný průměr?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kolik do toho chceš investovat?

První, tu levnější variantu popsal Honza. Cenovým vrcholem je komplet přestavba do nerezu (Traktory), nechat udělat nový ciferník, nový kus s použitím původního strojku.

...no. Nebo sehnat jiný strojek, plácnout na něj tu Eltonskou renovaci, a až se díly vrátí zpět, dát původní hodinky k hodináři a posloužit jim, jak popsal Honza. Hodinky po dědovi bych po opravě uložil a ty nové jsou na nošení.

Odkaz ke komentáři

Díky za názory. Nakonec jsem traktory odnesl k hodináři na Francouzskou 10. Ten vyndal strojek, prohlédl ho a sdělil, že ho resuscituje. Pouzdro jsem si odnesl a čeká ho přechromování. Jsem si vědom, že to nemusí dopadnout nejlépe, ale zkusím to. Horší, než je to teď, to snad nebude. A když jo, tak červ to vem. U Eltonů obejdnám nový ciferník a až bude pouzdro hotovo, vše odnesu na sestavení zpět k hodináři. Tak mi držte palce, dám sem potom foto, jak to dopadlo. Ještě dotaz: Nevíte, jestli existují na traktory minerální sklíčka? Nebo se tam dává jenom plexi?

Odkaz ke komentáři

Díky za názory. Nakonec jsem traktory odnesl k hodináři na Francouzskou 10. Ten vyndal strojek, prohlédl ho a sdělil, že ho resuscituje. Pouzdro jsem si odnesl a čeká ho přechromování. Jsem si vědom, že to nemusí dopadnout nejlépe, ale zkusím to. Horší, než je to teď, to snad nebude. A když jo, tak červ to vem. U Eltonů obejdnám nový ciferník a až bude pouzdro hotovo, vše odnesu na sestavení zpět k hodináři. Tak mi držte palce, dám sem potom foto, jak to dopadlo. Ještě dotaz: Nevíte, jestli existují na traktory minerální sklíčka? Nebo se tam dává jenom plexi?

To přechromování  většinou vypadá bídně. Na to bych se radši...nespoléhal...

Odkaz ke komentáři

Hm, to budes casem dokupovat i nerez pouzdro. Prechromovani obvykle stoji za prd. Pred novym chromem musis pouzdro vylestit, bezny strojovy lesteni ozuzla hrany, rucne to nezaplatis. Sklicko pouze plast, nic jinyho se neděla.

Odkaz ke komentáři

... no, rozhodne si nebudu moct stezovat, ze jsem nebyl varovan, az to cely podelam :)

Presto to zkusim. Nemate nahodou nekdo prebytecny novy cifernik do traktoru? Snad se neptam moc naivne. U Primu stoji 2000, coz mi prijde docela dost i na cifernik k atomove bombe.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

A já si opět dovolím připomenout ty bruselské - ten cifr je rozměrově origo traktor.

A já ti opět připomenu, že se bavíme o sériových provedeních :-)

Jinak kompletní sbírka správného chronomagora by určitě měla obsahovat alespoň jednu renovaci, pak nový sériový provedení a minimálně jeden bastl :-))))

EDIT - kdy mi je prodáš?

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...