Alonso Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Kluci moji..... Jaká do vás asi patří správná korunka? Taky mne včera napadla stejná otázka, jelikož jsem sehnal pár origo nových korunek na Primky. Je možné, že se korunka časem i měnila a nebyla jen ta jedna správná. Má někdo tucha a foto s origo korunkou/ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Originál by měla být ta nízká korunka,ty ostatní se používaly jen jako "náhrady". /alespoň si myslím,že to tak bylo/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alonso Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Originál by měla být ta nízká korunka,ty ostatní se používaly jen jako "náhrady". /alespoň si myslím,že to tak bylo/. Ta nízká korunka má stejný průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Tak jsem to měřil průměr je 5,3-5,5mm a je to cca stejné u nízké i u vyšší korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Brusely jsem zkoušel dávat do traktorového pouzdra hned, jak jsem je přinesl domů (nějaký blbec přihnul nožky, aby mohl mít kratší stěžejky ). A můžu říci, že moc nepasuje - je menší a vypadá to blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Brusely jsem zkoušel dávat do traktorového pouzdra hned, jak jsem je přinesl domů (nějaký blbec přihnul nožky, aby mohl mít kratší stěžejky ). A můžu říci, že moc nepasuje - je menší a vypadá to blbě.No tak můj pasuje perfektně - jako zadek na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 přesně to jsem si myslel...,Brusely jsem zkoušel dávat do traktorového pouzdra hned, jak jsem je přinesl domů (nějaký blbec přihnul nožky, aby mohl mít kratší stěžejky ). A můžu říci, že moc nepasuje - je menší a vypadá to blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Zdravim vas, panove, V supliku jsem vyhrabal stare hodinky, ktere deda odlozil, kdyz prestaly jit. Ted zvazuji, co s nimi. Chtel bych je nechat renovovat, hlavne traktory, ktere se mi velice libi. Co byste mi doporucili? Predem dik za kazdy nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Fotka je dost k ničemu. Stejně to ale vypadá, že cifr i pouzdro mají lepší roky za sebou. Renovaci bych asi pojal v přeleštění a vyčištění pouzdra a uvedení strojku do chodu. Víc asi nejde - jestli chceš zachovat autenticitu kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Kolik do toho chceš investovat?První, tu levnější variantu popsal Honza. Cenovým vrcholem je komplet přestavba do nerezu (Traktory), nechat udělat nový ciferník, nový kus s použitím původního strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Kolik do toho chceš investovat?První, tu levnější variantu popsal Honza. Cenovým vrcholem je komplet přestavba do nerezu (Traktory), nechat udělat nový ciferník, nový kus s použitím původního strojku....no. Nebo sehnat jiný strojek, plácnout na něj tu Eltonskou renovaci, a až se díly vrátí zpět, dát původní hodinky k hodináři a posloužit jim, jak popsal Honza. Hodinky po dědovi bych po opravě uložil a ty nové jsou na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Díky za názory. Nakonec jsem traktory odnesl k hodináři na Francouzskou 10. Ten vyndal strojek, prohlédl ho a sdělil, že ho resuscituje. Pouzdro jsem si odnesl a čeká ho přechromování. Jsem si vědom, že to nemusí dopadnout nejlépe, ale zkusím to. Horší, než je to teď, to snad nebude. A když jo, tak červ to vem. U Eltonů obejdnám nový ciferník a až bude pouzdro hotovo, vše odnesu na sestavení zpět k hodináři. Tak mi držte palce, dám sem potom foto, jak to dopadlo. Ještě dotaz: Nevíte, jestli existují na traktory minerální sklíčka? Nebo se tam dává jenom plexi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Díky za názory. Nakonec jsem traktory odnesl k hodináři na Francouzskou 10. Ten vyndal strojek, prohlédl ho a sdělil, že ho resuscituje. Pouzdro jsem si odnesl a čeká ho přechromování. Jsem si vědom, že to nemusí dopadnout nejlépe, ale zkusím to. Horší, než je to teď, to snad nebude. A když jo, tak červ to vem. U Eltonů obejdnám nový ciferník a až bude pouzdro hotovo, vše odnesu na sestavení zpět k hodináři. Tak mi držte palce, dám sem potom foto, jak to dopadlo. Ještě dotaz: Nevíte, jestli existují na traktory minerální sklíčka? Nebo se tam dává jenom plexi?To přechromování většinou vypadá bídně. Na to bych se radši...nespoléhal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Díky za názory. Nakonec jsem traktory odnesl k hodináři na Francouzskou 10. Ten vyndal strojek, prohlédl ho a sdělil, že ho resuscituje. Pouzdro jsem si odnesl a čeká ho přechromování. Jsem si vědom, že to nemusí dopadnout nejlépe, ale zkusím to. Horší, než je to teď, to snad nebude. A když jo, tak červ to vem. U Eltonů obejdnám nový ciferník a až bude pouzdro hotovo, vše odnesu na sestavení zpět k hodináři. Tak mi držte palce, dám sem potom foto, jak to dopadlo. Ještě dotaz: Nevíte, jestli existují na traktory minerální sklíčka? Nebo se tam dává jenom plexi?Hm, to budes casem dokupovat i nerez pouzdro. Prechromovani obvykle stoji za prd. Pred novym chromem musis pouzdro vylestit, bezny strojovy lesteni ozuzla hrany, rucne to nezaplatis. Sklicko pouze plast, nic jinyho se neděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 ... no, rozhodne si nebudu moct stezovat, ze jsem nebyl varovan, az to cely podelam Presto to zkusim. Nemate nahodou nekdo prebytecny novy cifernik do traktoru? Snad se neptam moc naivne. U Primu stoji 2000, coz mi prijde docela dost i na cifernik k atomove bombe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Ten ciferník - jeho stav - v podstatě dělá cenu těchhle hodinek. A s tímhle kruhem ho seženeš dost těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Ááááááách jo. Tak kolik typů traktorů mi ještě chybí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Ááááááách jo. Tak kolik typů traktorů mi ještě chybí...? Dvoje :-)Dvojitý čtvrťový indexy s kal. 55 a zlatý s kal 50 . No ty zlatý bych do sériových taky nedával, tak vlastně už jen jedny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 A já si opět dovolím připomenout ty bruselské - ten cifr je rozměrově origo traktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 (upraveno) A já si opět dovolím připomenout ty bruselské - ten cifr je rozměrově origo traktor. A já ti opět připomenu, že se bavíme o sériových provedeních :-) Jinak kompletní sbírka správného chronomagora by určitě měla obsahovat alespoň jednu renovaci, pak nový sériový provedení a minimálně jeden bastl :-)))) EDIT - kdy mi je prodáš? Upraveno 8. května 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se