Jurda111 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 zdar, myslím, že to dojde to co vidíš na německých stránkách. Jenom nevím kde vidíš ten skorodiamant na 47? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Na 47 je ta cibule trochu zkosena..Na ofic. Steinhart u 44 taky a sirsi rucky,ale v kolazi je tam jedno foto s hubenyma ruckama a klasicka cibule,jako prezentuje Chronoshop.Proto jsem se ptal..No necham se prekvapit..Jak dlouho jste na hodinky z Chronoshopu cekali?Jinak dikec za odpoved... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 zdravim . já je kupoval před 14 dni osobně v chronoshopu ( to je měli ještě skladem) - ručičky tenčí ,korunka ,,skorodiamant ". jinak naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Úplně jste mě teď s tím skorodiamantem doblbli. Takže teď mají vlastně tři korunky, cibuli, skorodiamant a diamant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Na 47 je ta cibule trochu zkosena..Na ofic. Steinhart u 44 taky a sirsi rucky,ale v kolazi je tam jedno foto s hubenyma ruckama a klasicka cibule,jako prezentuje Chronoshop.Proto jsem se ptal..No necham se prekvapit..Jak dlouho jste na hodinky z Chronoshopu cekali?Jinak dikec za odpoved... K té době čekání - v Chronoshopu jsem objednával Nav B-Uhr 47 22.2. a 19.3. si je jel vyzvednout - přišli jim 18. 3. a hned mě informovali. Jinak celý nákup v Chronoshopu byl velice příjemný a musím je všude jen chválit.Ještě zmínka ke korunce - aktuální korunka na Steinhart Nav B-Uhr 47 je podle mě ta, které se říká cibulovitá a je asi nejvíce podobná té, která byla i na původních B-Uhr - viz. specifikace: http://img.photobucket.com/albums/v155/watchuseek/B-Uhren/fl23883.jpgJinak tyhle hodinky od Steinhartu mohu jen doporučit. Zpracování je perfektní a a Unitas uvnitř je přesný a má opravdu charisma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 tři druhy korunek na handaufzug: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda111 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 já čekal na B-UHR 47 Handzug 7 týdnů! Držím palce, abys tak netrpěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Tak ted je mi to trochu jasnejsi...Ta dodaci lhuta,to je masakr..Alespon me to vede k presvedceni,ze je kvalita nepopiratelna.Jeste se vratim k superluminove,podle vseho by to mela byt bgw9.Proti starsi c1,je podle testu vydrz o mnoho vetsi.Je tomu v praxi skutecne tak,vydrzi to po nasviceni celou noc?A jeste jeden dotaz,ty 44 v jake barve remenu to ted chodi?Diky vsem,vim ze jsem s temi dotazy otravnej,ale znate to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tak ted je mi to trochu jasnejsi...Ta dodaci lhuta,to je masakr..Alespon me to vede k presvedceni,ze je kvalita nepopiratelna.Jeste se vratim k superluminove,podle vseho by to mela byt bgw9.Proti starsi c1,je podle testu vydrz o mnoho vetsi.Je tomu v praxi skutecne tak,vydrzi to po nasviceni celou noc?A jeste jeden dotaz,ty 44 v jake barve remenu to ted chodi?Diky vsem,vim ze jsem s temi dotazy otravnej,ale znate to...Ohledně barvy řemenu - v Chronoshopu informují u popisu hodinek, že požadovanou barvu řemenu můžeme uvést v poznámce k objednávce. Já jsem si přál dodat hodinky s jiným řemenem, než s tím, na kterém Steinhart hodinky běžně dodává a vše proběhlo přesně, jak jsem si přál. Takže naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 k tomu lumi -nevim co to je za druh ale asi tak- nedá se říct že by celou noc zářili , ale kolik je vidíš celou noc uplně v pohodě. a řemen na těch co jsem kupoval před 14 dni je tmavě hnědá čokoláda , ani chvilku jsem nepřemýšlel o jiném ,ladí k nim bezvadně.tak atˇ se brzy dočkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tak diky za info...budu cekat..uz aby to bylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 http://www.imghosting.cz/images/23steinhart2.jpg Tak takhle by meli vypadat aktualne Steiny 44 mm,duben 2013.Je videt,ze se http://www.imghosting.cz/images/66Steinhart.jpg zrejme vratili k sirsi vterinovce.Novejsi lumi bgw9 a korunka jak jsem psal vyse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 13. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) Tak diky za info...budu cekat..uz aby to bylo.... Vyděržaj pianjer! Za to čekání to fakt stojí, já čekal skoro 2 měsíce, já sice čekal na 47mm. Přišli mi na řemenu hnědá čokoláda , fakt bomba, no a postupně dokupuji v jiných barvách. Tak, ať ti dlouho tikají. Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Vyděržaj pianjer! Za to čekání to fakt stojí, já čekal skoro 2 měsíce, já sice čekal na 47mm. Přišli mi na řemenu hnědá čokoláda , fakt bomba, no a postupně dokupuji v jiných barvách. Tak, ať ti dlouho tikají.Dikec za podporu...Ty remeny se mi krom samotnych hodinek taky dost libi a planuju ze dokoupim...Dva mesice,no to je opravdu hodne dlouho,ale kvalita se neda uspechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Na Steinhart Nav B Uhr 47mm, jsem loni čekal 4měsíce. Bylo to utrpení, Steinhart nestíhal a pak měl zas problém s dodávkou strojků (automaty ETA 2824). Nakonec, jsem se na to vykašlal a objednal Archimede Pilot H, na ně jsem čekal jen 2měsíce... Věřím, že to byla ojedinělá záležitost a ty budeš s dodáním spokojen. Vydrž! Určitě to bude stát za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Brečíte tu s tou čekačkou jak malé holky. Já na jedny hodinky čekal přes rok a taky jsem se dočkal. Aspoň to máte s napětím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Na Paneraie bych čekal taky rád a klidně rok, ale na hodinky v kat. Steinhart... to naštve. Jinak, 2 měsíce je asi normal a chápu to. Kde jinde, než tady se má člověk vybrečet? Doma a v práci to nejde, tam by se mi smáli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Taky mám objednáno, čekám a nekňučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Na Paneraie bych čekal taky rád a klidně rok, ale na hodinky v kat. Steinhart... to naštve. Jinak, 2 měsíce je asi normal a chápu to. Kde jinde, než tady se má člověk vybrečet? Doma a v práci to nejde, tam by se mi smáli.No jo, je to cht?né zboží. Třeba na Wardy jsem čekal čtvrt roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borin7 Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Opravdu nadherny hodinky- Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug.Asi budu o nich budu taky uvazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se