Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neviem ci ste uz videli akcny "komix" od Sly Staloneho ale tolko preistoru vo filme pre hodinky som nevidel (zatial v ziadnom filme) nic proti tomu vlastne nemam ale aspon viem ze Panerai je znacka Sly-a.

Toto som do teraz Sly-ovi nevedel ze je taky chronomagor s perfektnym vkusom. Mimochodom na premieru v Londine a Parizi prisiel s Traveltecmi od Bucherera , prekvapil ma ujo.

Vo filme ma pobavil aj Jean C.v.D. ten mal Jacques Lemans - Liverpool :-)

Arni zostal verny Bell-u

No a Chuck - Iron mam od Timexu .......

Ak budete film vnimat ako oslavu akčného žánru rokov minulych , mozno sa aj dobre zasmejete ako ja pri spomienkach na pubertalny vek ked som tie vybuchy , municiu , zbrane , atd zral do poslednej minuty ...

post-10444-083802500 1360765544.jpg

post-10444-064968900 1360765563.jpg

post-10444-046997200 1360765575.jpg

post-10444-096449300 1360765602.jpg

post-10444-004661900 1360765612.jpg

post-10444-015551800 1360765622.jpg

post-10444-093505000 1360765631.jpg

post-10444-050175200 1360765641.jpg

post-10444-089869300 1360765742.jpg

post-10444-071884600 1360765755.jpg

post-10444-091435500 1360765770.jpg

Odesláno

Sly ? Panerai (pomáhal navrhovat hodinky pro film Daylight). Je velký fanda do hodinek :) btw Rambo 4 a Expendables jsou toho důkazkem, tolik záběrů na hodinky ve filmech jinde není, pokud to není zrovna dokument o hodinkách :))

Arnold ? je ambasador pro Audemars Piguet (pomáhal navrhovat model pro film Terminator 3)

Bruce Willis ? je spojován se značkamy Jaeger-LeCoultre, Hamilton

Jet Li ? je ambasador pro Hublot

Jason Statham ? má stejně jako Sly slabost pro společnou značku Panerai

Odesláno

Pro milovnika znacky je to asi "trochu okate", zajimalo by me, jak si toho vsimne nekdo jiny. To se ale asi na teto diskuzi nedozvime :-)

Jako zoldaci je mohli mit alespon trosku vic opotrebene...

Film samozrejme uplna blbost, ale pro nas trosku drive narozene navrat do klukovskych let...

Odesláno (upraveno)
  V 13. 2. 2013 v 16:16, Pjurcik napsal:

Pro milovnika znacky je to asi "trochu okate", zajimalo by me, jak si toho vsimne nekdo jiny. To se ale asi na teto diskuzi nedozvime :-)

Jako zoldaci je mohli mit alespon trosku vic opotrebene...

Film samozrejme uplna blbost, ale pro nas trosku drive narozene navrat do klukovskych let...

To mas pravdu ze mohli mat tie hodinky trochu opotrebene , ved moja zena si hned vsimla ake su tie hodinky nalestene :-)

Asi koli tomu hublotu odstavili z deja Jet Li-ho hned na zaciatku :-)

Upraveno uživatelem Andrej74
Odesláno
  V 13. 2. 2013 v 14:49, Cyril napsal:

jo jo...PAM 382 Bronzo. Takový u nás v ulici nosí skoro každej kluk.rifle.gif

Ako sa chova to puzdro , osetrujes to dako specialne ?

Odesláno
  V 14. 2. 2013 v 9:01, Andrej74 napsal:

Ako sa chova to puzdro , osetrujes to dako specialne ?

Vůbec je nijak neošetřuji. Pěkná patina vzniká právě tím, že plochy které mají styk s oblečením se olešťují samy, a ty, které jsou zapuštěné, zmatní. Přikládám fotku z dnešní cesty do Kolbenky.tank.gif

Odesláno
  V 14. 2. 2013 v 13:29, Cyril napsal:

Vůbec je nijak neošetřuji. Pěkná patina vzniká právě tím, že plochy které mají styk s oblečením se olešťují samy, a ty, které jsou zapuštěné, zmatní. Přikládám fotku z dnešní cesty do Kolbenky.tank.gif

Nooo tak taketo mali mat vo filme , tieto su uz chlapskeho vyzoru ..... pacia sa mi

Neviem ci som spravne pochopil clanok na wikipedii , bronz ma tu uzasnu vlastnost , ze pod patinou uz nedochadza k ziadnej dalsej oxidacii a ani devastacii materialu.....

Odesláno
  V 14. 2. 2013 v 22:39, Andrej74 napsal:

Nooo tak taketo mali mat vo filme , tieto su uz chlapskeho vyzoru ..... pacia sa mi

Neviem ci som spravne pochopil clanok na wikipedii , bronz ma tu uzasnu vlastnost , ze pod patinou uz nedochadza k ziadnej dalsej oxidacii a ani devastacii materialu.....

Ano. Pisou to tam spravne.... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

v jedničce jestli se nepletu tak měl Stalone keramiky Rattrapante a Statham mam dojem ocel či titan... ve dvojce všichni bronz... nevíte zda hodinky vznikly nad rámec limitky tedy 1000+5, nebo se jedná o 5 kusů z edice? vše v rámci reklamy?? kam se po natáčení poděly? co kdyby nějaké došly během natáčení újmě? :)

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno
  V 14. 2. 2013 v 23:59, Lion napsal:

v jedničce jestli se nepletu tak měl Stalone keramiky Rattrapante a Statham mam dojem ocel či titan... ve dvojce všichni bronz... nevíte zda hodinky vznikly nad rámec limitky tedy 1000+5, nebo se jedná o 5 kusů z edice? vše v rámci reklamy?? kam se po natáčení poděly? co kdyby nějaké došly během natáčení újmě? :)

Protože jsem na ty svoje čekal asi půl roku viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44447-panerai-382-bronze-special-edition/ , měl jsem čas prozkoumat pozadí výroby a nějaké ty drby. Údajně jsou všechny kusy ve filmu v rámci 1000 série. Existují prý pouze 2 známé prototypy, které jako "částečně" funkční makety předcházely samotné výrobě. Kdybych věděl, jaký je ten film kravina, možná bych je ani nechtěl...crying_anim02.gif. Ale objednával jsem si je ještě dlouho před tím, než jsem ho přetrpěl, takže mám alibi...smile_anim.gif Silvestra mám rád, ale tenhle film byl pro mě fakt hroznej. A je pravda, že 382 mohli nechat pro film trochu zpatinovat. Takhle to vypadá, jako by kluci čerstvě vylezli z poddůstojnické školy....

Přikládám ještě pro porovnání fotku 382 a 311. 47mm/44mm.

Odesláno

Panerai byly i v jedničce, Stalone určitě keramiky a stathamem si nejsem jisty, musel bych se podivat znova... coz se da jeste pochopit... jenže ve dvojce uplně natvrdo přiznaný 5x bronzo... což je v té době cca 2 mega... někdo to mohl šlohnout, mohl poničit a tak... a vyčlenit 6 kusů z limitky... :suicide_anim:

jinak ten film nesmíš tak brát... akční hrdinové 20 století se řežou mezi sebou :D jednička vcelku ok, byla nová a "svoje"... mě spíš naštval Skyfall.... milion záběrů na sony, landrovery, heineken, omegy... nacpaný reklamou a Bond se pere přesně jako oni... z blízka strhne zbran, postřílí všechny okolo a ještě stihne někoho zapíchnout nožem... na konci ta kudla v zádech z x metrů, kde jsem to viděl? :sleeping_03anim:

Odesláno
  V 15. 2. 2013 v 8:18, Cyril napsal:

Protože jsem na ty svoje čekal asi půl roku viz: http://forum.chronom...pecial-edition/ , měl jsem čas prozkoumat pozadí výroby a nějaké ty drby. Údajně jsou všechny kusy ve filmu v rámci 1000 série. Existují prý pouze 2 známé prototypy, které jako "částečně" funkční makety předcházely samotné výrobě. Kdybych věděl, jaký je ten film kravina, možná bych je ani nechtěl...crying_anim02.gif. Ale objednával jsem si je ještě dlouho před tím, než jsem ho přetrpěl, takže mám alibi...smile_anim.gif Silvestra mám rád, ale tenhle film byl pro mě fakt hroznej. A je pravda, že 382 mohli nechat pro film trochu zpatinovat. Takhle to vypadá, jako by kluci čerstvě vylezli z poddůstojnické školy....

Přikládám ještě pro porovnání fotku 382 a 311. 47mm/44mm.

Ved film je OK - je to proste remake 80 rokov s trochou parodie samych seba , musis to brat s nadhladom , napr. ja som sa pri scene ked palili vsetci spolu zacal rehotat..... ze aha Rambo , Comando a Smrtonosna zbran.... proste komedialny filmovy komix

No a veta na konci od Sly-a ze patria do muzea hovori za vsetko.....

Nemas nahodou jedny z tych 5 na ruke ?

Odesláno

Tak ja jsem tenhle film videl jeste v dobe kdy me hodinky nezajimaly prakticky vubec a hodinek jsem si vsimnul nekolikrat, prisly mi "zvlastni" ;)

A kdo vi jestli to nakonec nebyl duvod proc jsem se vubec o hodinky zajimat zacal po cca 15 letech, kdy jsem zadny nenosil vicemene z pohodlnosti.

Film mi teda taky prisel dost hroznej, ani ta nadsazka se podle mne moc nepovedla, proste typicky Van Damovsky B-cko toceny v bulharsku s hromadou mizernejch digitalnich efektu :suicide_anim:

Odesláno
  V 13. 2. 2013 v 14:49, Cyril napsal:

jo jo...PAM 382 Bronzo. Takový u nás v ulici nosí skoro každej kluk.rifle.gif

Chtěl bych být klukem z Vaší ulice :)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...