rfido Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Pánové, nechápu, proč mě tady někdo uráží tituly že jsem "vychcan" apod...... já jasně psal, když jsem vlákno zakládal, že prodej není aktuální a že uvidím, a teď jsem se rozhodl, že je zkusím prodat a na radu některých zdejších v rámci SZ jsem je zkusil dát na Aukro, protože tady inzerovat zatím nemůžu, a co je na tom? To se tady jako musím ptát, zda to, co vlastním můžu prodat? Fakt nerozumím o co zde některým jde.....
Frantik Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Jde o to, ze tady tahas rozumy a pak vesele kseftujes. Mohl jsi to říct rovnou. Ale to vychankove neumí!
jankoxxx Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 minule som si bol v krcme kupit capovanu desiatku a tiez tam prebiehala podobna debata
financ Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Trvalo to tejden a jsou na Aukru. EDIT: Už tam nejsou :-))))
rfido Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Jde o to, ze tady tahas rozumy a pak vesele kseftujes. Mohl jsi to říct rovnou. Ale to vychankove neumí! Ty blbečku, zůstanou mi po tátovi hodinky a tebe se budu ptát, zda je můžu prodat nebo si je nechat. Vzpamatuj se!
Frantik Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Ty blbečku, zůstanou mi po tátovi hodinky a tebe se budu ptát, zda je můžu prodat nebo si je nechat. Vzpamatuj se!Me se ptat nemusíš. Vítej na fóru,
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Vlákno zamykám, rfido si 3 dny odpočine od fóra.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.