gandalf Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Nemáte někdo nějako povědomí, jaké strojky používá tato firma? Je to Čína? Soudím dle toho, že se použitých strojcích moc nerozepisuje.
odklizec Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Mas nejaky link? Asi jsi to napsal blbe, protoze google nic nenasel. A kdyz to google nenasel tak to neexistuje (poupravene pravidlo, jako u ebay ).
Pavel K Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Značka BRUNO SÖHNE (možná SÖHNLE teď nevím) je poměrně nová z Glasshütte, takže Čína by to být neměla, ale používá quartz strojky RONDA (alespoň u levnějších modelů určitě). Jinak by ale špatná být neměla.
nardin Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 asi to bude toto http://cgi.ebay.de/Hamberg-Soehne-Luxus-Ch...9QQcmdZViewItem
odklizec Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 To je hnus velebnosti.. Zase jeden "jako breitling" a jeste k tomu quartz..
Pavel K Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Aha, tak to není Bruno Söhnle Glasshütte.
gandalf Odesláno 4. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2006 Jsou to např. automaty na ebay.de v ostatních hodinkách /č. zboží 5081124657/. Ani mne nenapadlo si to kupovat. Jen tak o tom zboží přemýšlím /zkopírovat tu adresu se mi nepodařilo - polepším se/
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 odklizec napsal: To je hnus velebnosti.. Zase jeden "jako breitling" a jeste k tomu quartz.. Jakože Breitlingy nemusím, tyhle Saewolfy by mi nevadily: cigimu by se nelíbilo moc nápisů
steel Odesláno 4. února 2006 Nahlásit Odesláno 4. února 2006 uvazoval jsem o coltech automat na chrono24, nove z prodejny nekde ve svycarsku za 890 euro, jenomze nez jsem se rozhoupal ...:-(
steel Odesláno 6. února 2006 Nahlásit Odesláno 6. února 2006 cigi - dobry :-) ne, ja mam prirozeny odpor ke zbranim vseho druhu - to opravdu neni muj slalek caje; jak jsem si vsak precetl v jinem vlakne spousta spoludiskutujicich je na tom obracene
Petr_S Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Tady také něco probíhá: http://cgi.ebay.de/H-S-Travelmaster-Automa...1QQcmdZViewItem Připomíná mi to podbízivé Firefox, Breytenbach apod., strojez zřejmě Miyota..
odklizec Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Ja bych rekl, ze to nebude ani Miyota, ale spis nejaka china
Dali Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 To Kamil ty Seawolfy jsou fakt pěkný, já na Breilingy nedám dopustit. Možná je to tím, že mám blízko k letectví, i když jsou modely, které bych si určitě nekoupil. TO Petr_S Pokud uvažuješ o něčem podobném tak¨mě se docela líbí HAmilton.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se