Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je zde jistě řada významných hotelierů a majitelů kempů a sportovišť. Proto si dovoluji vznésti dotaz. Tenisový oddíl, kam chodí moje dcera, hledá na letošní letní soustředění ubytování v místě kde jsou tenisové kurty (nemusí být samozřejmě přímo u ubytování ani nemusí patřit stejnému majiteli). Hotýlek, kam dosud jezdili, je letos v rekonstrukci. Ubytování by bylo pro cca 15 - 20 osob. Cca 15 dětí různého věku od mladších žáků po dorostence, plus 3-4 dospělí. Ubytování možno na vícelůžkových pokojích. Možné též kemp a chatky. Zajištění kompletního stravování. 3 nejlépe antukové kurty v místě (pěší vzdálenost). Dojednali bychom samostatně s jiným majitelem, jen aby byla potenciálně ta možnost. Pokud by bylo další sportoviště - fotbalové hřiště, někde poblíž bazén atp. tak je to výhodou. Cena mírná, žádný luxus není požadován. Termín - dva turnusy - jeden koncem července, druhý konec srpna, vždy po týdnu. Termínově je možno se přizpůsobit. Místo kdekoli v ČR, nejlépe pak na rozumný dojezd z Prahy (okolo hodiny autem), ale v pěkné přírodě. Nemusíto to být nabídka přímo od majitele, budu rád i za tipy. Díky moc.

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno

Přesně ty požadavky,které chceš,jsou u nás.Bohužel,je to z Prahy 300 km. Nic méně podobných středisek je určitě dost.Píšu ti to sem jen kdyby se vám nakonec chtělo jet dál.Hracích kurtů máme 8,možnost kempu,nebo ubytování místo studentů,nebo hotelu,různé sportoviště kousek od sebe,vše pěšky,koupání jak v přírodním,tak i na koupališti,prostě máme to tady opravdu ideální,ale je to daleko,no:-).nejsem teda žádný hoteliér,pouze znám místo a kontakty bych našel.

Odesláno

... doporucuju hradek nad nisou ... ted se to snad jmenuje orel / tenisove centrum euroregionu nisa nebo tak nejak jako north point centrum, na internetu se to vyskytuje i pod tim i pod druhym nazvem, pokud si spravne pamatuju tak 8 antukovych kurtu, dva v hale, ubytovani v arealu, restaurace, koupani na krystine, kousek do nemecka i do polska ...

... decka tam hraly roky tenis, od mladsich zaku az po dorost ... podle me areal idealni, i kdyz jsem tam tak 4 roky nebyl, ale predtim jsem tam travil roky kazdy den ... doporucuju ...

snad funkcni odkaz : http://nisa-sport.prod.serlive.com/#website

Odesláno (upraveno)

Moje děti jezdí už léta na tenisové soustředění do Frýdlantu - jak je ten výběžek :D . Ubytování v chatkách hned na kurtech, stravování v klubovně. Kurty absolutně parádní v zeleni u řeky s asi nejkrásnějším výhledem na hrad, co jsem kdy byl, chatky na léto s ještě dostatečným komfortem ( tím myslím za 4 - asi jako skautský tábor ), kuchyň podle děcek ještě ujdečná, v areálu malý bazén, asi jako u rodinného domku. Od Prahy asi 130km. Jizerky na dohled, kdyby chtěli sbírat kondičku. Kontakt kdyžtak seženu.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Díky moc všem. Příští týden to probereme s trenérem a kdyžtak se obrátím s prosbou o kontakty atp.

Upraveno uživatelem dknespl
  • po měsících...
Odesláno

Já bych nabídnul sportovní areál v Jiřetíně pod Jedlovou. http://www.jiretin.cz/vitejte-u-nas-v-jiretine-2/sport/

Mají:

Tenisové kurty ( 5x)

Bazén

Fotbalové hřiště

Minigolf

Stolní tenis (3x)

Plážový volejbal (2x)

Minikopaná ( tráva)

Nohejbal ( umělá tráva)

Ubytování v místě, možnost stravování, večerní táboráky apod. Bohatá zkušenost s pořádáním tenisových, fotbalových a jiných soustředění pro děti a dorost.

Správcuje to můj otec, takže byste se jistě dohodli na individuálních požadavcích a přáních, cenově za hubičku, z Prahy hodina a půl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...