Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

skoda, toho jsem se obaval, ze to nebude platit na auto dovezene z DE.. :(

BMW 

Tento balíček zahrnuje:

? výměnu motorového oleje a olejového filtru

? servis/výměnu vzduchových filtrů, mikrofiltrů a palivových filtrů

? servis/výměnu zapalovacích svíček a brzdové kapaliny

? brzdové destičky/kotouče vpředu a vzadu

? spojku (normální opotřebení)

? stírátka stěračů čelního okna/gumičky jako součást běžné údržby

? kontrolu vozu a standardní servis, jak jsou zapsány v servisní knížce BMW

Tento balíček je k dispozici na smluvní dobu 5 až 10 let, respektive na kilometrický proběh 100 000 až 200 000 kilometrů.

http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/service/serviceinclusive/packages_3.html

nenasel jsem tam ceny, kolik stoji tenhle package? mas to koupene, vyplati se to?

Ahoj. S aktualnim Hyundaiem SF jsem mel tu cest v zari 2013 na cca deset dni. Nemam srovnani s MB ML, ale proti Hyundaii nemam jedinou vytku..., ikdyz spotreba se jen tezko dostavala pod desitku. Pokud bych kupoval SUV, tak rozhodne nenecham bez povsimnuti aktualni Hondu CRV = spickovy turbodiesel + automat + spotreba!!!

diky za tip, mrknul jsem na nej, ale bohuzel se mi vubec nelibi..

27 stránek - nebylo by už lepší něco koupit?  :eek:

Hlavně už mi to přijde moc velkej rozstřel....lítá se tu v RangeRoveru,Mercedesu a pak v Hyundaii.To je velikej rozdíl.Korejec, ač se snaží,ještě furt na německou ligu nestačí.Od zpracování,kvality interieru atd.Chápu,že je to taky možnost,ale chtělo by se to rozmyslet,co teda se vlastně chce.

panove, misto tohoto pindani byste mohli prispet konkretnim OT prispevkem, napriklad v duchu postu 522 a 526. jinak je prinosnost takovychto prispevku do vlakna pochybna.. tech 27 stran vzniklo diskuzi mnoha lidi, to je jako napsat zakladateli vlakna "co mate prave na ruce", ze by si uz konecne mohl na ruku neco vybrat. jste tady zrejme vsichni odbornici, co sedeli a odridili ve vsem tisice km a proto se nad temi ostatnimi pozastavujete, jak mohou premyslet o ruznych variantach. takze radsi bud nic, anebo vice OT prispevku. diky.

Upraveno uživatelem tmoris
  • Odpovědi 575
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja ten package mam, BMW to dava v cene auta, je to 100t km nebo pet let, tzn ja uz mam smulu bo mam 106t za necely tri roky. je to fajn, ze neplatis volej, ale na druhou stranu, kdzy si ho nenecham delat v autorizovanym servisu ale normal v BMW specializovanym neAD tak to nestoji 11t ale 5,5t, takze uspora ve finale minimalni. si to spocti, v cene mas gumicky steracu - to ti za tech 100t ani nemenej - voblozeni - to je pakatel, kotouce uz v tom nejsou, tlumice taky vydrzej mnohem vic, atd atp. a je fakt, ze oscilovat mezi RR, MB ML350 a SantaFe je na povazenou..

Odesláno

Pre mna vlakno ucel splnilo. Napriek uvodnemu potácaniu a lietaniu od mantinelu k mantinelu som vybral a objednal rav4. Dakujem za všetky názory a hlavne pointre na recenzie testy a za realne skúsenosti. Na konci dna som si aj tak na vsetkom par hodin zajazdil a to bol finalny vyber. Cize odporúčam viac skúsat co odporúčaju. Keby som len čital a pisal stale nemam vybrate.

.

Odesláno

skoda, toho jsem se obaval, ze to nebude platit na auto dovezene z DE.. :(

nenasel jsem tam ceny, kolik stoji tenhle package? mas to koupene, vyplati se to?

No někdo jezdí na servis do Německa a hrozně si to pochvaluje, třeba to spojíš s nákupem v Drážďanech :)

Tenhle package je v ceně auta, nejsem si jist, zda to je na třídu C, kdysi to bylo až na E a výše. Určitě to je výhoda, protože odhaduju že na Ečko bude stát garanční prohlídka 7-10 tis. pro 15 tis. km (benzín), dle rozsahu (A,B a C), takže je 8 prohlídek zdarma. Teď mám najeto cca 105 tis. km, nechal jsem si vyměnit zadní a přední obložení (1x) a zadní kotouče a gumičky do stěračů, to jsem platil a to jsou taky jediné věci, které se na autě měnily. Takže ještě 2 prohlídky budou zdarma a platí se první prohlídka na 140 tis. km.

Co se týká bonusů, započítali mi všechny bonusy ze všech aut co jsem kdy měl na svoje jméno pojištěné.

Odesláno

Citace obchodních podmínek u MB

- ISP se vztahuje na všechny třídy osobních vozidel Mercedes-Benz, s vyjímkou vozů třídy SLR, zakoupených u autorizovaného dealera a užívání v souladu s provozními podmínkami

Odesláno (upraveno)

morisi, já jsem svoje už asi řek, někdy před 26 stránkama (konkrétně v únoru 2013): já mám X5 od 60 zatím do 130 tisíc km a v lepším autě téhle kategorie jsem ještě neseděl. spotřeba přijatelná, servis naprosto bez problémů, poruchovost nulová (kromě blbostí, za který si můžu sám) a jede parádně.

#533 jen říká, že to auto vybíráš nějak moc dlouho a #534, že se v tom plácáš zleva doprava beze smyslu. Jeden by čekal volbu prémiová značka x korejec, pak nafta x benzín, nový x jetý a nakonec 2-3 konkétní kousky a za 14 dní je vybráno..

Ještě pro upřesnění: OT = off topic = mimo téma. Vážně chceš víc "konkrétních příspěvků mimo téma?"

Jinak šťastnou ruku při volbě a tímhle tempem to možná bude rok dva stará poslední generace X5, kterou bych Ti záviděl :-)

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno

No někdo jezdí na servis do Německa a hrozně si to pochvaluje, třeba to spojíš s nákupem v Drážďanech :)

jo vidis, to me vubec nenapadlo, zajimavej tip. prozkoumam to :)

morisi, já jsem svoje už asi řek, někdy před 26 stránkama (konkrétně v únoru 2013): já mám X5 od 60 zatím do 130 tisíc km a v lepším autě téhle kategorie jsem ještě neseděl. spotřeba přijatelná, servis naprosto bez problémů, poruchovost nulová (kromě blbostí, za který si můžu sám) a jede parádně.

#533 jen říká, že to auto vybíráš nějak moc dlouho a #534, že se v tom plácáš zleva doprava beze smyslu. Jeden by čekal volbu prémiová značka x korejec, pak nafta x benzín, nový x jetý a nakonec 2-3 konkétní kousky a za 14 dní je vybráno..

Ještě pro upřesnění: OT = off topic = mimo téma. Vážně chceš víc "konkrétních příspěvků mimo téma?"

Jinak šťastnou ruku při volbě a tímhle tempem to možná bude rok dva stará poslední generace X5, kterou bych Ti záviděl :-)

nojo, blbe pouzita zkratka, ja jsem tim myslel On Topic.. me ten vyber nechvata (coz jsi identifikoval spravne), ale chci si zjistit max info pred tim, nez nekam budu fyzicky chodit a travit tim cas.. proste vyloucit online slepe ulicky a pak uz se venovat jen tem perspektivnim :)

Odesláno (upraveno)

Já si taky myslím že vybíráš auto stylem co nejlevnějc něco vysokýho dlouhýho a těžkýho a nóblovýho. Kdybych chtěl já něco takovýho koupit, tak obětuju jeden den a obejdu dealery a ve všech se svezu. Tyhle auta nejsou rohlíky za 2 kačky. Macho index je u takovýhohle auta podle mě na prvním místě, rozhodně to není užitná hodnota, ani levný servis, lepší parkování, nebo gumy. Oscilovat od Roveru k Hyundai mi přijde taky dost divný. Hlavně se tyhle dvě auta dost dobře ani nedají srovnávat... NEbo srovnání MB a Hyundai, to mi přijde vyloženě srandovní. Například i proto, že pro Daimler vyrábíme některé díly.

Přínos vlákna, co se týká koupě takovýhohle auto na emoce, by neměl být až tolik relevantní. Protože tyhle pindy na fórech jsou většinou 80% balastu a 10% pověr :) Netuším nač to auto vlastně chceš a v jakém SUV jsi vozil rodinu do teď. Štěstí je, že zde docela dost lidí takový auto vlastní, takže se nedozvíš tolik mouder, který někdo někde vygoogloval. Ale jak říkám, buď chceš uškudlit nějaký prachy za svačinky, nebo koupit auto na emoce. Nic moc jinýho velký nóbl SUV nejsou. 

Upraveno uživatelem B.F.G.
Návštěvník swanieck
Odesláno

Najezdil jsem teď asi 6000 km v Hyunday Santa Fe ......asi 70% po šotolině a jsem docela spokojen...jak jízdní vlastnosti, tak i spotřeba 2,2 diesel......není to čistokrevný teréňák, ale jako rodinné auto je OK

Odesláno

Bmw je sportovnější MB je pohodovější....jde o to vybrat zachovalej kousek. Mi osobně se víc líbí předchozí generace ML a tu koupíš s pěkným nájezdem za pěknou cenovku.

Návštěvník swanieck
Odesláno

A navíc má Hyunday Santa Fe docela povedený design evropského vkusu

post-27804-0-35768400-1389040874_thumb.jpg

post-27804-0-73452000-1389040884_thumb.jpg

post-27804-0-89528300-1389040897_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...