taurus24 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Zdravím. Včera jsem se s radostí přihlásil k majitelům hodinek zn. Hamilton a dnes .... Se slzou v oku píšu tento příspěvek a nevím, jestli hodinky vrátit, nebo nechat opravit. Jsou nádherné, ale štrajkujou. Tedy né stále, "jen" když jsou v poloze sklíčkem dolů nebo se této poloze blíží.Přišel jsem na to neustálým pozorováním té krásy a hlavně tím, že přes noc neudělaly (položeny na dýnku) ani sek..du oproti času na teletextu. Teď nevím, jestli hodinky vrátit (koupeny v aukci na ebay za nádherných 20 400,- kč i s poštou), nebo je dát opravit ( podle hodinářství p. Hanáka v Brně je mám poslat do fa Carollinum s.r.o., Pařížská 11 , Praha 1 ). Fakt nevím. Za tu cenu je už nikde nekoupím a dlouho jsem po nich pokukoval. Netuším ani náhodou,co může být porouchané a jaká je pravděpodobnost úspěšné opravy. Může mi někdo zkušený poradit, jak by se zachoval ? Předem dík moc za každý názor.
Dee Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Co to je štrajkujou? Nedrhnou o sebe náhodou ručky?
Návštěvník kupec Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Podľa mňa by si ich mal vrátiť, určite natrafíš ešte na také hodinky............ ale hlavne je to na tebe ako sa rozhodneš
Cyber Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Pokud je máš ve worldwide zaruce, tak dát do servisu, nebo vrátit prodejci. Který model jsi kupoval? Pokud máš all black, tak bych je od Tebe koupil a nechal opravit na sebe. Upraveno 22. února 2013 uživatelem Cyber
taurus24 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Co to je štrajkujou? Nedrhnou o sebe náhodou ručky? štrajkujou = stávkujou ručičky říkáš ... to netuším, ale řekl bych že ne, hned po překlopení na záda se netočí jediné kolečko
taurus24 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Pokud je máš ve worldwide zaruce, tak vrátit. Který model jsi kupoval? Pokud máš all black, tak bych je od Tebe koupil a nechal opravit na sebe. model tento.
sibirnaya Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 jsou v zaruce - dej je do servisujsou po zaruce nebo bez papiru - vrat je prodejci i kdyz vim, co znamena strajkovat i stavkovat, tak vim picu, co ty hodinky vlastne delaj, takze kdyby si se vyjadril trochu konkretneji, nebylo by to vubec od veci..
taurus24 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 jsou v zaruce - dej je do servisujsou po zaruce nebo bez papiru - vrat je prodejci i kdyz vim, co znamena strajkovat i stavkovat, tak vim picu, co ty hodinky vlastne delaj, takze kdyby si se vyjadril trochu konkretneji, nebylo by to vubec od veci.. Mám je druhý den = můžu je prodejci vrátit bez udání důvodu ( jde o tu cenu, a moc bych je chtěl) Stávkují - nehýbe se vteřinovka a přes dýnko vidím, že se netočí ani ozubené kolečko, které se normálně točí.
Cyber Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 model tento.Tam je standartní 7750, neměl by být problém opravit. Bude to nějaká blbost, něco uvolněnýho. Nedotaženýho.
Cyber Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Mám je druhý den = můžu je prodejci vrátit bez udání důvodu ( jde o tu cenu, a moc bych je chtěl) Stávkují - nehýbe se vteřinovka a přes dýnko vidím, že se netočí ani ozubené kolečko, které se normálně točí.Osobně bych je vrátil. Tenhle chronograf má jednu dost zásadní "vadu" a to i když nedrhne. Neměříminuty, ale jen hodiny a vteřiny.
taurus24 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Osobně bych je vrátil. Tenhle chronograf má jednu dost zásadní "vadu" a to i když nedrhne. Neměříminuty, ale jen hodiny a vteřiny. O tom, že amíci udělali s měřením minut chybu, jsem věděl už před koupí.
Cyber Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) O tom, že amíci udělali s měřením minut chybu, jsem věděl už před koupí. Švýcaři . Je to Swatch Group - kvůli logu se vzdali funčnosti - kup si verzi s BIG DATE a heliovým ventilem, je super .Mít hodinky s něčím co je k ničemu nedává smysl, je to tam jen na ozdobu Já budu časem upgradovat na : Upraveno 22. února 2013 uživatelem Cyber
taurus24 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak nakonec jdou na opravu. Já jsem je hodně chtěl, prodejce už takové nemá a cena díky vyhrané aukci byla nižší cca o 8 tisíc, než je obvyklá prodejní cena na internetu. I tak všem dík za dobře míněné rady. Snad to bude jen nějaká prkotina.
Lamiczka Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Tak nakonec jdou na opravu. Já jsem je hodně chtěl, prodejce už takové nemá a cena díky vyhrané aukci byla nižší cca o 8 tisíc, než je obvyklá prodejní cena na internetu. I tak všem dík za dobře míněné rady. Snad to bude jen nějaká prkotina. Tak z prodejce zkus vyrazit aspoň část ceny za opravu. Pokud nebylo o závadě napsáno v popisu aukce a je solidní, tak by mohl přistoupit aspoň na 50:50.
Cyber Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Tak z prodejce zkus vyrazit aspoň část ceny za opravu. Pokud nebylo o závadě napsáno v popisu aukce a je solidní, tak by mohl přistoupit aspoň na 50:50.Jsou v záruce, takže opravu hradí Hamilton.
Quido Morava Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 (upraveno) O tom, že amíci udělali s měřením minut chybu, jsem věděl už před koupí. neudělali chybu - je to jen verze s dvěma subcifry, kdy na odečet minut slouží luneta... je to sice nezvyklé, takřka hloupé, ale pokud chceš fakt měřit, tak to funguje...je to prostě dizajnový model, co si budeme povídat edit: držím palce Upraveno 25. února 2013 uživatelem Quido Morava
Cyber Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 neudělali chybu - je to jen verze s dvěma subcifry, kdy na odečet minut slouží luneta... je to sice nezvyklé, takřka hloupé, ale pokud chceš fakt měřit, tak to funguje...je to prostě dizajnový model, co si budeme povídat edit: držím palce A není tam navíc i minutová ručička? Když tak zhruba nějak tušíš, kde je hodinová, odhadneš i minuty,
Cyber Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 neudělali chybu - je to jen verze s dvěma subcifry, kdy na odečet minut slouží luneta... je to sice nezvyklé, takřka hloupé, ale pokud chceš fakt měřit, tak to funguje...je to prostě dizajnový model, co si budeme povídat edit: držím palce A není tam navíc i minutová ručička? Když tak zhruba nějak tušíš, kde je hodinová, odhadneš i minuty,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se