Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych :)

Na uvod by som rad uviedol, ze som sa k hodinkam dopstal ako slepe kura k zrnu a teda som uplny laik.

Rad by soms a o tych hodinkach dozvedel nieco viac.

Prekutral som cele totto forum (aj google). nasiel som podobne kusky, no stale tam bola nejaka mala odlisnost.

Neviem, ci boli nejako "upravovane" bohuzial ich servisna historia sa ku mne nedostala, no myslim, že su v povodnom stave.Mohol by mi niekto povedat čo su to za model? pripadne nejaky manual k nim.. alebo niečo .:)

post-25561-043462500 1361607869.jpg

Odesláno

Takze po polhodice skumania sa mi podarilo dat remienok dole.. na jednej strane je 11630.. teda to je model :thumbsup_anim:

Ešte jedna otazočka.. nefunguju mi tie "bočne tlačitka" na ovladanie stopiek.. nejake riešenie? (pripadne cena riešnia) :worried_anim:

Odesláno
  V 23. 2. 2013 v 15:42, blackhead napsal:

fake to nebude jen jsou tam asi nejake dily neoriginalni, s tlacitky k hodinari a uvidis ...

je jedno kam, alebo mam hladat nejaky autorizovany sevis(ci ako sa tomu nadava :) ) ?

Odesláno (upraveno)
  V 23. 2. 2013 v 15:45, Mikik napsal:

je jedno kam, alebo mam hladat nejaky autorizovany sevis(ci ako sa tomu nadava :) ) ?

No Autavie sa uz v CR nerobia. Musia ist do Svajciarska. Cena 22tis, aspon pre model 73663 som dostal tuto informaciu od Hanaka.

Je nám líto, ale švýcaři nám na tento starší model již žádné náhradní nepošlou. Firma Tag Heuer Swiss zaštiťuje i opravy hodinek Heuer Autavia, kde by Vaše hodinky po odeslání přes náš servis opravili. U hodinek by byla provedena celková oprava- celkové čištění strojku + kompletní přetěsnění hodinek, t.j dodání nové korunky, nových tlačítek, nového skla, nového těs.víka a ruček. Event. dodají novou lunetu, pokud ji mají ještě skladem= její cena bude připočtena k níže uvedeným cenám. Navrhovaná kalkulace Vaší zakázky: VARIANTA A: Celková oprava včetně přetěsnění pouzdra- pokud švýcaři naznají vyměnu dílů, a to: korunka, sklo, tlačítka a ručky, tak dodají nové, toto vše v ceně: 20.500,-Kč, záruka na chod stroje 1 rok, bez záruky na vlhkutěsnost pouzdra, termín 2-4 měsíce. VARIANTA B: Varianta A+ renovace pouzdra = VARIANTA B, cena celkem: 22.900,-Kč, záruka na chod stroje 1 rok, bez záruky na vlhkutěsnost pouzdra, termín termín 2-4 měsíce.

Upraveno uživatelem ondrej80
Odesláno

Máš tyhle, 11630.

Vteřinovka ani ručky sčítačů nejsou origo, vzhledem ke škvíře mezi lunetou a sklíčkem ani sklo nebude origo. Vložka lunety má posunutý lumibod - tipnu na aftermarket.

Značkový servis jedině CH, ceny o post výše. Renovace u nás - díly jsou docela podpultovka a šikovný hodinář ještě větší.

Pozor na renovaci pouzdra, švýcaři neobnoví zdrsněné plochy, ale vše vyleští. Na lunetu jsem se ptal na podzim, stála přes 100 švýcarských

Odesláno (upraveno)
  V 24. 2. 2013 v 23:32, financ napsal:

Pozor na renovaci pouzdra, švýcaři neobnoví zdrsněné plochy, ale vše vyleští.

To akoze mi z nich spravia zrkadlo? To snad nie... ja tem idem dat otcove, tak nie ze mi budu hdzat prasiatka :(

BTW... krasny pohlad na to, ze na detailoch zalezi :)

Upraveno uživatelem ondrej80
Odesláno
  V 25. 2. 2013 v 9:39, ondrej80 napsal:

To akoze mi z nich spravia zrkadlo? To snad nie... ja tem idem dat otcove, tak nie ze mi budu hdzat prasiatka :(

BTW... krasny pohlad na to, ze na detailoch zalezi :)

No, my bychom to asi udělali lépe. :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno

Po pravdě si nejsem jist, zda mám zakládat nové téma se stejným názvem, nebo použít toto, původně se týkající jiných hodinek. Nicméně, dnes jsem se od rodičů dozvěděl, že našli hodinky, které si otec koupil v sedmdesátých letech, před časem mi je slíbil předat a pak oznámil, že se ztratily. Takže jsou na světe, což mě dost potěšilo, bohužel však nevím co je to za model (nevím, zda otec dohledá nějaké doklady) a taky bych rád zjistil, kam je dát do servisu a jaký dát řemen. Díky za radu

post-29493-0-88137000-1370940455_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 11. 6. 2013 v 8:51, warann napsal:

Po pravdě si nejsem jist, zda mám zakládat nové téma se stejným názvem, nebo použít toto, původně se týkající jiných hodinek. Nicméně, dnes jsem se od rodičů dozvěděl, že našli hodinky, které si otec koupil v sedmdesátých letech, před časem mi je slíbil předat a pak oznámil, že se ztratily. Takže jsou na světe, což mě dost potěšilo, bohužel však nevím co je to za model (nevím, zda otec dohledá nějaké doklady) a taky bych rád zjistil, kam je dát do servisu a jaký dát řemen. Díky za radu

Koukni se sem :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58790-heuer-73373-vintage-chronograph/

*pozn. Valjoux 7734 (model 73473).  ;)

Upraveno uživatelem VintageLover

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...