Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute..

Mam otazku pre majitelov monstier..Zaujimalo by ma ake krajiny mate napisane pri 6 hodinovom indexe??

Neviem sa zorientovat v krajinach a ich skratkach napr skx781k ma napisane len 7s26??Aka je to krajina??

Skx781j ma japan??Ake je potom oznacenie skx781... ak je krajina malaysia,singapore,

Videl som aj monstra bez oznacenia pri 6 hod. indexe..

Dik za odpovede..

Odesláno

Caute..

Mam otazku pre majitelov monstier..Zaujimalo by ma ake krajiny mate napisane pri 6 hodinovom indexe??

Neviem sa zorientovat v krajinach a ich skratkach napr skx781k ma napisane len 7s26??Aka je to krajina??

Skx781j ma japan??Ake je potom oznacenie skx781... ak je krajina malaysia,singapore,

Videl som aj monstra bez oznacenia pri 6 hod. indexe..

Dik za odpovede..

7s26 je označení použitého kalibru v monstrech - všechny SKX monstra mají 7s26, pokud se nepletu, novější SRP monstra mají 4R36

Odesláno

Tak asi to fakt nestoji zato aby som to riesil..

Ale prichadza dalsia dilema..

Chcem si objednat z 21Jewels.com monstra na tahu aaale uz davnejsie pokukavam po skx007j..

Najradsej by som zobral obe ale financie nedovolia crying_anim02.gif..

Monstra som chcel este pred 007 tak rozmyslam co spravit..

Odesláno

Tak asi to fakt nestoji zato aby som to riesil..

Ale prichadza dalsia dilema..

Chcem si objednat z 21Jewels.com monstra na tahu aaale uz davnejsie pokukavam po skx007j..

Najradsej by som zobral obe ale financie nedovolia crying_anim02.gif..

Monstra som chcel este pred 007 tak rozmyslam co spravit..

Tak to bude dilema. Říká se, že kdo neměl Monstra, jako by nežil. A SKX 007 je zase těžká, osvědčená klasika. Já osobně bych šel do 007, protože jak říkám, Monstrům jsem ještě nedorostl. Ale zajímavé je, že jak se mi Monstra hrubě nelíbily, tak dnes už k nim nemám tak odmítavý přístup a myslím si, že se mi časem začnou i líbit. Ale výběr bude na Tobě.

Odesláno (upraveno)
Ale zajímavé je, že jak se mi Monstra hrubě nelíbily, tak dnes už k nim nemám tak odmítavý přístup a myslím si, že se mi časem začnou i líbit.

Mám to s Monstry úplně stejně a také bych raději začal s 007.

Edit:pravopis

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno

Jako spousta lidí zde na fóru jsem měl oboje, ale Monstra mi vydržela podstatně déle. Zkrátka se mi líbila více a jejich luminiscence je boží. Ani s jedněmi neuděláš chybu. Je to jen o tom, co se Ti více líbí. Nevím jak máš velkou ruku, ale 007 působily na mé ruce menší než Monstra.

Odesláno

Mám to s Monstry úplně stejně a také bych raději začal s 007.

Edit:pravopis

Kup SKX007 a na monstra si počkej zde na fóru z druhé ruky. Objevují se tu celkem často, 007 méně. Budeš mít oboje a měl by jsi se vejít do rozumného limitu.

Odesláno

Tak moje rozhodnutie padlo nakonec na monstra..

Chcel som ich skor ako 007 tak som ich uprednostnil..

Paci sa mi ze oranzove hodinky nenosi hocikto (okrem ludi na tomto fore)..

A ide leto tak sa hodia aj pri vodu smile.gif ..

A 007 bude po monstrach dalsia volba..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...