MaxT Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak bych se rád podělil o radost z minulého týdne. Sice jsem chtěl původně něco jiného ale co už. Nemoc propukla.
bandicoot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak tohle je naprosto v pořádku... Gratulace.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak tohle je naprosto v pořádku... Gratulace.Děkuji moc, ale tak úplně v pořádku to nebylo, jelikož jsem ihned pokračoval viz nové vlákno :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59158-panerai-pam-00359Inu, svůj mezi svými
enslow Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 jedny z najkrajsich breitlingov a hodiniek vobec...tiez ich mam
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 jedny z najkrajsich breitlingov a hodiniek vobec...tiez ich mam Ano, jsou fakt krásné a dokonce nevypadají jako Breitling, což jim v mých očích velmi významně prospívá. Bohužel nemoc zvaná Panerai mne zasáhla mírou naprosto nečekanou.
bandicoot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Děkuji moc, ale tak úplně v pořádku to nebylo, jelikož jsem ihned pokračovalAle PAM 359 jsou taky v pořádku. Kdybych uměl mít dvoje hodinky, tak by to byly PAM nebo RLX.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ale PAM 359 jsou taky v pořádku. Kdybych uměl mít dvoje hodinky, tak by to byly PAM nebo RLX.No a já se někdy dopracuji k dvojici PAM a druhá značka bude ta tvoje jen né pilotky ale portugaly
gerhard Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Velmi podarena vec od Big B, ja by som to dal bez chrona, ale su nadherne. Vystizny je podnadpis, som sa rehnil , ze uderil , velmi vystizne
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Velmi podarena vec od Big B, ja by som to dal bez chrona, ale su nadherne. Vystizny je podnadpis, som sa rehnil , ze uderil , velmi vystizne Dlouho jsem váhal jestli chrono na meshi a nebo bez chrona na kaučuku. Rozdíl cca. 30K mluvil ve prospěch kaučuku a non chrono. Nakonec jsem se ale rozhodl takto, jelikož se mi zdály v tomto provedení takřka universální. Je možné s něma plavat, můžu je nosit k riflím no a když si je náhodou vemu k obleku tak se díky meshi taky tak moc nestane. Ano vím, netlučte mne, nejsou to oblekovky. Když ale přehlédnu zoubky na lunetě a tloušťku tak jsou alespoň pro mne srovnatelné s původně vysněnými IWC Portofino chrono na meshi. A ty se k obleku určitě v poho dají nosit.
Frantik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tohle je nejlepsi kombinace. Byly to moje milovane hodinky. Ten mesh je bomba a navic doporucuju peknou kuzi a na ni jsou taky vynikajici. Gratuluju.
panedge Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Jsou moc pekny.Tomu rikam udelat si radost,hned dvoje supr hodinky.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Jsou moc pekny.Tomu rikam udelat si radost,hned dvoje supr hodinky.Děkuji, děkuji, děkuji. O radosti bych ale tak úplně nemluvil. Koupil jsem Breitle a byl jsem spokojen. Pak jsem týden studoval toto naprosto šílené fórum a věděl jsem, že dokud nebudu mít Panerai tak nebudu spokojen. Když jsem je získal, říkal jsem si že Breitle prodám protože je stejně kvůli Panerai nosit nebudu. Teď jsem je vyfotil a při pohledu na fotky si říkám,že se mi vlastně líbí více než Panerai.Už vůbec nemluvím o tom že jsem při focení otevřel krabičku s Tag Heuer Carrera a začal jsem přemýšlet proč to vlastně dělám, když mi Tagy 4 roky slouží a furt se mi moc líbí.Pak tu máme zmíněné IWC Portofino, které prostě chci, protože už tak od 15.let sním o tom, že budu mít IWC. Je mi 45 a ještě jsem je neměl.No a třešničkou na dortu je fakt, že jsem zde zhlédnul nové PAM Radiomir v keramice a jsem v pasti.
Frantik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ty nedopadnes dobre:-))Taky jsem to chtel poznamenat Ale ten start je vostrej, takze se da cekat, ze to tady Max jeste rozjede, az zjisti, ze zacatky jsou nejhorsi
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Taky jsem to chtel poznamenat Ale ten start je vostrej, takze se da cekat, ze to tady Max jeste rozjede, az zjisti, ze zacatky jsou nejhorsi No on to není ani tak start. Ten už byl mnohem dříve jen v nižších relacích jako, Tag, Omega, Longines, Zeno, Maurice Lacrois, Rado atd. Nakonec všechny skončily ve skříňce a oblíbil jsem si Tagy. Nejspíše bych pokračoval dříve, ale přišla ta blbá krize a byly přednější věci.
Frantik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 No on to není ani tak start. Ten už byl mnohem dříve jen v nižších relacích jako, Tag, Omega, Longines, Zeno, Maurice Lacrois, Rado atd. Nakonec všechny skončily ve skříňce a oblíbil jsem si Tagy. Nejspíše bych pokračoval dříve, ale přišla ta blbá krize a byly přednější věci.Jasne, chapu. PAM a Heritage jsou moje nejoblibenejsi kousky a me se libi, jak si to uzivas
stapal Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Tak jsem si včera pořídil svoje první Chrona. Bál jsem se 46 velikosti, ale sedí super. Mesh je fakt pohodlný. Stopky testuji, jak blbý...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se