Z. Paul Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Jelikož xcelsion ještě nemá toto vlákno tak ho zakládám.Jako prodejce ho můžu vřele doporučit všemi deseti. Hodinky byly výborně zabalené v bublinkové folii, v krabici vycpané pěnovým čímsi (viz. foto). Komunikace na jedničku, vše rychle, bez problémů i při žádosti o zaslání dobírkou. Ještě jednou děkuji za obchod Upraveno 28. února 2013 uživatelem Z. Paul
Sedlin Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Stavil se až u mě osobně i když to měl přes celé město a rozhodně ne po cestě a ještě mu nevadilo že nemám plnou cenu hotově:"tak mi zbytek pošli na BÚ". Za mě skvělý obchod!
Wanderer Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 U mě obchod bez problémů. Vše proběhlo dle dohody.
JanC Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Z mého pohledu proběhl obchod jak se sluší a patří na chronomagu. Doporučuji.
Wanderer Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Vše proběhlo dle domluvy, perfektně a rychle. Doporučuji.
DarkJober Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Mohu naprosto doporučit. Obchod proběhl rychle a balíček přišel hned druhý den perfektně a velice bezpečně zabalen. Díky a doporučuji!
Mr_Matt Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Vše perfektní a rychlé, mohu jen doporučit!
ouskavl Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Všechno super a na jedničku, díky za pyžama.
Finito Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Take se připojuji s poděkováním uživateli xcelsion - vše proběhlo rychle, korektně a k mé plné spokojenosti. Jak jsem mu už psal, takhle pečlivě zabalené zboží mi ještě od nikoho nepřišlo! :-D Ještě jednou děkuji a těším se na případnou další komunikaci. Vřele doporučuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se