siki Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Priznivci a fandove mechaniky, vlastnite, popripade pouzivate pri urcitych cinnostech(prace, sport) ciste digitalni hodinky nebo jste tuto formu zobrazovani casu nadobro zavrhli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 mel jsem krasny binarni "digitalky", bohuzel jsem je minuly tyden vyndal asi po ruce ze supliku, zmackl tlacitko a ony zmagorily, zacaly svitit vsema diodama a umrely takze uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Nikdy jsem digitálky nepoužíval, ani nevlastnil. :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Já je sem tam provětrám.Pár kousku mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Nemám, ale docela se mi líbí tyhle Frank Gehry Negative/Positive Watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Mám takové: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Jo, ja si beru casia na zahradu nebo kdyz neco delam venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Ty cerne megy jsou pekne Kamile. Daji se koupit u nas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Ty cerne megy jsou pekne Kamile. Daji se koupit u nas? Nedají se koupit nikde, je to vyprodaná limitovaná edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 tak jsem kouknul a par internetovych obchodu u nas je nabizi,ale ne v teto tmave kombinaci. Na kolik prisla ta l.e? Ja bych nejake digi,ktere jakz takz vypadaji,ale tolik se mi zase za ne davat nechce. Jine,ktere vypadaji tak solidne jak ty jung. jsem vsak nikde nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Jeste jsem se chtel zeptat,ten tmavy tah, to je kov nebo keramika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Tah a pouzdro jsou ocelové s PVD Coatingem, dýnko je karbonové, sklo safír. Zase nováček, který si pořádně nepřečte Chronomag, ach jo. Podívej se sem: http://www.chronomag.cz/clanek/2006-05-13/...ky-stylove.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Diky. Ja to tady ctu jak casopis nebo noviny. Nejdriv je proletim a prectu to co bije do oci, pak je vezmu a vyberu clanky,ktere me uz tak nezajimaji atd, atd. :-) Az je nakonec prectu cele:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Co říkáte tomuto? Pro lidi od IT myslím celkem cool sranda! http://uk.youtube.com/watch?v=cTaDuhEqLBY&...ted&search= Ke koupi např. tutaj http://audio-video.sbazar.cz/video-hodinky...ha-o970601.html Za tu cenu... Upraveno 7. září 2007 uživatelem rentier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2007 Nedají se koupit nikde, je to vyprodaná limitovaná edice. Včera jsem hledal Junghansy v mechanice a na nějakém našem e-shopu jsem je myslím viděl, pak tam byly i stříbrné a ještě nějká další varianta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor čistič Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Nedají se koupit nikde, je to vyprodaná limitovaná edice. http://www.ehodinky.cz/hodinky-junghans/av...-44.html?ref=ti http://www.ehodinky.cz/hodinky-junghans/av...avantgarde.html Dají.............ale bohužel ta česká cena Upraveno 9. září 2007 uživatelem viktor čistič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2007 V noci křičím za spaní : digi, digi ! Junghansy jsou krásné, ale poměrně drahé. Kdo jste z Prahy, podívejte do hodinářství Vrána v Sokolovské ulici. Moc pěkné masivní kovové digitálky na širokém koženém pásku za cca 2 300 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOP Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 Mam jich plny suplik, vsechny funkcni. Nicmene uz je nenosim. Ale neda mi to a stale v nich menim baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Priznivci a fandove mechaniky, vlastnite, popripade pouzivate pri urcitych cinnostech(prace, sport) ciste digitalni hodinky nebo jste tuto formu zobrazovani casu nadobro zavrhli? Mechanické hodinky užívám na běžné nošení, digitálky pouze málokdy jen když nutně potřebuji mít hodinky na ruce při otřesech atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Vlastním aj aj a tak isto používam aj mechanické aj digitalne zaleží od činnosti. Neviem si predstavit, že by som išiel s mechanickými hodinkami 120 km na bicykli. Asi by podobných vychadzok moc nevydržali, či už by to bolo na ceste alebo v terene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se