Martin Dis Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Ahoj,planuju na doporuceni kolegy s chrono sklony nakopit Breitling na: http://www.lex-watches.com/ ...Komunikuji v poradku. Jake jsou Vase zkusenosti, vse v poradku, hodinky prave, jednani vstricne i dale ?Dekuji, Martin Upraveno 5. března 2013 uživatelem Martin Dis
volfda Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Já u nich před 3 rokama kupoval Milgaussy, vše bylo Ok.
Hajek Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Ahoj, moc Ti asi neporadím, ale jen tak zběžně jsem proletěl jejich stránky a pravděpodobně jsou to pouze překupníci.Blbý je, že si asi fotí hodinky sami, takže kdo ví, kdo je všechno měl v rukou a co se s nima cestou stalo Také tam píšou, že prodávají nové i nošené Breitlingy. Což bych měl strach, že dostanu nějaké jeté, místo nových (vyleštit pouzdro dokáže kde kdo). Já bych do toho nešel. Upraveno 5. března 2013 uživatelem Hajek
KFL Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46618-wwwlex-watchescom/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36866-omega-seamaster-300m-gmt-253580/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8465-rolex-milgauss/page__view__findpost__p__714865
Martin Dis Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Zarucni karta prisla vyplnena od oficialniho distributora ?Já u nich před 3 rokama kupoval Milgaussy, vše bylo Ok. Podle odkazu KFL (vyse) to vypada, ze s tim byvaly problemy ...Diky ... Upraveno 7. března 2013 uživatelem Martin Dis
Martin J. Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 No, určitě záleží na značce hodinek, kterou tam chceš nakupovat a hlavně jak to má ta která značka "ošéfované". Teď myslím hlavně mezinárodní záruky a servis. Že to jsou pouze překupníci je nepochybné.Mimochodem jsem si teď všiml, že třeba Omegy už tam neprodávají.
xjr1 Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 S Lex watches mám dobrou zkušenost, určitě nevydávají použité hodinky za nové. Nebál bych se tam nakoupit, jsou to překupníci, ale ne podvodníci, klasický grey-market. Otázkou zůstáva, jestli podobnou cenu nakonec nevyjednáš u domácího autorizovanýho prodejce, ale to už záleží na tobě..:-)
Martin Dis Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) No, určitě záleží na značce hodinek, kterou tam chceš nakupovat a hlavně jak to má ta která značka "ošéfované". Teď myslím hlavně mezinárodní záruky a servis. Že to jsou pouze překupníci je nepochybné.Mimochodem jsem si teď všiml, že třeba Omegy už tam neprodávají.Mel by to byt Breitling ... Upraveno 7. března 2013 uživatelem Martin Dis
Martin J. Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Podvodníci to určitě nejsou, jen překupníci. Napiš jim a uvidíš. Já když tam kupoval Omegy, tak na emaily reagovali téměř okamžitě. Pokud si vzpomínám, tak tenkrát mezi sebou měli i nějakou slovenku, takže kdyby bylo nejhůř ... Mel by to byt Breitling ...
ivan_989 Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Otázkou zůstáva, jestli podobnou cenu nakonec nevyjednáš u domácího autorizovanýho prodejcesnivajte s nami sem tam si urobim kontrolne porovnanie tohto typu, rozdiely su v stovkach az tisic euro pri hodinkach za cca 2.200 az 6.000 list price. AD na SK sa po vyjednanej zlave, platbe vopred atd cene u lex nepriblizi ani len na dohlad.
lobotor Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 pánové, jak to pročítám, to opravdu vezmete kilo a pošlete do belgie ? (nebo odkud to ten prodejce je ??) to nemáte nikdo strach že přijdou fejky, cihla, pomeranč apod ? já teda nevím ale zatím bych směřoval koupit např panerai u wempeho byť je cena vyšší ale mám jistotu že je vše tak jak má. nebo se bojím zbytečně ?
KFL Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Podle odkazu KFL (vyse) to vypada, ze s tim byvaly problemy ...Diky ... Tak to, Martine, nějak špatně čteš.
ivan_989 Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 jak to pročítám, to opravdu vezmete kilo a pošlete do belgie ?Ano. Ale ked je niekto ako sa hovori "přizdisráč" (spravne som to pouzil v tomto kontexte? my take krasne slovo nemame) nech kasle radsej na to. Konieckoncov to ze par ludi problemy nemalo nie je zarukou toho ze problem nebude mat nikto. Inac ja som bol taky dement ze som tam poslal prachy a zabudol som napisat adresu. Potom sa ma pytali, fajn, prachy mame, ale kam ti tie hodinky mame teda poslat Bol som taky excitovany z celej situacie ze tento detail som opomenul.
Martin Dis Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Ano. Ale ked je niekto ako sa hovori "přizdisráč" (spravne som to pouzil v tomto kontexte? my take krasne slovo nemame) nech kasle radsej na to. Konieckoncov to ze par ludi problemy nemalo nie je zarukou toho ze problem nebude mat nikto. Inac ja som bol taky dement ze som tam poslal prachy a zabudol som napisat adresu. Potom sa ma pytali, fajn, prachy mame, ale kam ti tie hodinky mame teda poslat Bol som taky excitovany z celej situacie ze tento detail som opomenul.Tohle me dostalo, diky za ten prispevek
Viktor co rád čistí Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 špatná zkušenost , kupoval jsem od nich přímo v Holandska IWC Big Pilot a v luxury time mi řekli že se nakonec jednalo o americké hodinky beztak neproclené. kořen se mi vtom kumbále v Holandsku dušoval jak to jsou hodinky z Evropy a nakonec tak . Nejezdit , nic nekupovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se