jacob Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Jen tvrdím, že Panerai je samostatná kategorie.Já myslím, že není. Každopádně se shodneme v tom, že po technické stránce si firma Panerai zaslouží uznání a design je na každém. Mně osobně jejich design nevadí a až mě omrzí Rolex, přikoupím Panerai na zkoušku. Abych to shrnul. Ivan_989 má svůj názor na design a nic proti tomu. Kdyby tady napsal, že ty jejich in-house stroje jsou sračky pro elitáře, pak by to byla jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 A já s Vámi souhlasim se všemi :-DNe, vážně. Nebudu li soudit objektivní stránku(zpracování atd.), ale subjektivní(vzhled atd.), funguje to u mě všude stejně. Nemam vyhraněný styl muziky. Líbí se mi od jazzu něco, od rocku něco, od d´n´b něco, od trip hopu něco. Od aut nějaký sedan, jiná značka offroad, atd, atd. To samé hodinky. Spíš mě ovlivňuje styl než ´jméno´. Zrovna u Panerai mi vážně dostává ten čtvercový tvar pouzdra s kulatým cifrem, bez lunety, bez chronometru, krytá korunka. Prostě je to kus od kusu. Na značky(jména) si nehraju.(i když uznávam, že se zde cítím méněcenný, za to co mají hodinky které nejčastěji nosím na sobě napsáno :-D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 A já s Vámi souhlasim se všemi :-DNe, vážně. Nebudu li soudit objektivní stránku(zpracování atd.), ale subjektivní(vzhled atd.), funguje to u mě všude stejně. Nemam vyhraněný styl muziky. Líbí se mi od jazzu něco, od rocku něco, od d´n´b něco, od trip hopu něco. Od aut nějaký sedan, jiná značka offroad, atd, atd. To samé hodinky. Spíš mě ovlivňuje styl než ´jméno´. Zrovna u Panerai mi vážně dostává ten čtvercový tvar pouzdra s kulatým cifrem, bez lunety, bez chronometru, krytá korunka. Prostě je to kus od kusu. Na značky(jména) si nehraju.(i když uznávam, že se zde cítím méněcenný, za to co mají hodinky které nejčastěji nosím na sobě napsáno :-D ) Hele pokud na nich není napsáni Ho Chi Minh ROLEX, tak bych to neřešil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Už bylo asi vše řečeno. Ještě něco navíc... v článku o Panerai - nové vydání Forbes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 pokud máte cestu do Žaponska stavte se v Tokiu na kafe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.panerai.com/en/?&option=com_eventi&view=evento&idEvento=362&Itemid=122&lang=en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Za mě má Panerai 100 ze 100. Líbi se mi právě ta jednoduchost, např. Luminorů a taky to, že jdou svým směrem a jejich hodinky si s jinými nespleteš. Jen ta cena.. . Za pade bych do toho šel, ale za stopade až dvěstě je to mimo mojí mísu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Za mě má Panerai 100 ze 100. Líbi se mi právě ta jednoduchost, např. Luminorů a taky to, že jdou svým směrem a jejich hodinky si s jinými nespleteš. Jen ta cena.. . Za pade bych do toho šel, ale za stopade až dvěstě je to mimo mojí mísu... Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Woe Franti, kdybych tě neznal, že jsi v jádru dobračisko a takhle mě sek, už bych ani nepípnul. Varjag 000 nebo 005 seženeš kolem 60 kil, tak jen směle do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Woe Franti, kdybych tě neznal, že jsi v jádru dobračisko a takhle mě sek, už bych ani nepípnul. Varjag 000 nebo 005 seženeš kolem 60 kil, tak jen směle do toho Spis kolem 70ti, jde to dost nahoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 (upraveno) +1 Frantiku, nevim, co te jinak vede k tomu rovnou sa navazet do nekoho, kdo se na neco zeptal. Pada tady mrte debilnejsich dotazu.. Upraveno 18. července 2013 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 prstem dolů jsem myslel, že jsi ho hloupě a hlavně úplně zbytečně zhodilteď v tom ještě pokračuješ ... ale tím zhazuješ hlavně sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Jen jsem komentoval nesmyslnej příspěvek o tom, jak jsou PAM drahy a mimo mísu. Nevím co te žere, nesmis to brát tak tragicky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Jen jsem komentoval nesmyslnej příspěvek o tom, jak jsou PAM drahy a mimo mísu. Nevím co te žere, nesmis to brát tak tragicky :-)no ja ti nevim.. podle me rekl na ty PAMy svuj nazor (pochvalnej), kterej je uplne relevantni puvodnimu dotazu a dodal, ze jsou mimo JEHO (financni) misu ..takze prispevek uplne koser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Jen jsem komentoval nesmyslnej příspěvek o tom, jak jsou PAM drahy a mimo mísu. Nevím co te žere, nesmis to brát tak tragicky :-)no ja ti nevim.. podle me rekl na ty PAMy svuj nazor (pochvalnej), kterej je uplne relevantni puvodnimu dotazu a dodal, ze jsou mimo JEHO (financni) misu ..takze prispevek uplne koserNo tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 (upraveno) Za mě maji např. Panerai Luminor 1950 Equation of Time Tourbillon Titanio ? 50 mm L?astronomo 200 ze 100. Musím však informovat, že jsou mimo mou finanční mísu. A proč to píšu? Aby u Panerai s tímto modelem pro mě nepočítali a taky aby byl Frantik informován. :-)Apropos, někdy je kluk docela drsný, ale dík za info mi přišlo taky docela vtipné. Myslím, že jiné jeho glosy mají mnohem vyšší level. Tohle byla docela běžná Frantikovina. Upraveno 18. července 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Díky nacelniku, ze ses me zastal :-) Ja jsem totiž v jádru hodnej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Díky nacelniku, ze ses me zastal :-) Ja jsem totiž v jádru hodnej kluk.No o tom nepochybuji ani na okamžik. Jen mám pocit, že zejména nově příchozí tento názor tak úplně nesdílí. :-)Navíc ty Tvé souboje s novým Panerai guru Nero8. Ano, alespoň pro mě osobně je Cyrda jako Rolexman z postu Panerai guru sesazen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 No, ja uz teda jdu raději spát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se