Návštěvník dlubix Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Přes Tapatalk je to dneska nepoužitelný.
straspol Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Dnes ten chronomag kulhá na obě nohy,rychlost,že by ho slimák předběhl.To jsem rád, že to není jen u mně- taky jsem to zaznamenal...
Quido Morava Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 já bych s dovolením taky prosil galerii...
bandicoot Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Kurňa, chlapi, zprovozněte tu galerii, vždyť byla fajn...
lucid Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Při psaní soukromých zpráv (SZ) je možné přidat dalšího účastníka(y), mezi kterými výměna info probíhá. Je ale možné některého z účastníků po čase zase vyřadit? Pokud ano, pak se omlouvám za dotaz, ale nepřišel jsem na to jak.
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Hele mně to šlo ještě nedávno úplně v pohodě.
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 je to k nicemu, kdyz chces nekoho vynechat, posli proste znova pozvani do konverzace jen tem, o ktery stojis, dal se tim nebudem zabyvat.modi
lucid Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2013 Pokud to nejde, pak OK, já jen, že takhle člověk musí konverzaci utnout a začít od začátku, včetně případné kopie relevantních příspěvků.
Micey Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Zdá se mi to, nebo teď zase přibylo něco na způsob reputace/hodnocení příspěvků? Akorát mě štve, že se dá hodnotit jenom do plusu, naopak to má bejt! 1
jankoxxx Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 clovece, zijes na marse? je to koli hlasovaniu fotiek do kalendara 1
Micey Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Jo. Mno dobře, asi jsem se nějak dobře vyspal a vidim, nebo co. 1
bandicoot Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Aspoň se k té galerii vyjádřete, prosím...Stačí "vydržte / vyližte si".Děkuji.
Andrew Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Aspoň se k té galerii vyjádřete, prosím...Stačí "vydržte / vyližte si".Děkuji. Tvoje zarputilost je až zarážející Řekl bych, že "držet" nemusíš
Návštěvník Kamil Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Aspoň se k té galerii vyjádřete, prosím...Stačí "vydržte / vyližte si".Děkuji.Vyliž si. Zbytečně píšeš v plurálu. To je na Patrickovi, který o tom ví, ale moc sem nechodí ani nekomunikuje ...
bandicoot Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 (upraveno) Sranda je, že aniž bych to nějak plánoval, vždy mě to napadne po měsíci. Mám ty korporátní měsíční cykly zažitý víc, než jsem ochoten si přiznat Edit: kdyby tady závazek na zprovoznění galerie nepadl, vzal bych to jako fakt, že není a nebude.Na druhou stranu si už teď uvědomuju jak je to s návratností pohledávek po splatnosti 180+. Upraveno 8. září 2013 uživatelem bandicoot
lucid Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 (upraveno) Omlouvám se za podobný nářek, který tady určitě již zazněl. Nejde jen o galerii: po upgradu fóra zmizelo propojení starších příspěvků s obrázky. U odkazů na jednotlivé modely hodinek mi to až tak nevadí, v nejhorším si je člověk dohledá na webu. Kde to ale pociťuji nejsilněji, tak je vlákno ?Opravy, servis a pomoc s hodinkami?, které zejména svou nejstarší částí patří (podle mého soudu) k těm nejkvalitnějším částem fóra. Fotky + nákresy jednotlivých členů dohledat nelze a té ztráty propojení je škoda, protože texty bez nich mají jen omezenou informační hodnotu. Asi je to záležitostí Patricka, ale pokud by s tím šlo něco udělat, možná nejen já bych byl velmi vděčný. Moc díky. Upraveno 10. září 2013 uživatelem lucid
HB63 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Mám naprosto stejný problém.Ve starších příspěvcích jsou obrázky fuč,což by mi ve větsině případů moc nevadilo,ale v recenzích,které jsem vypracoval to nepotěší.Vzhledem k tomu,že jejich text doplňuje obrázky a naopak,tak celek nedává ten smysl jaký by měl.Je tedy nějaká šance tam obrázky vrátit?Pokud už jsou nenávratně odstraněny jsem připraven je tam vložit znovu,pokud by mi to jeden z moderátorů umožnil a dočasně téma po dohodě pro úpravu odemkl.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14601-tag-heuer-2000-aquaracer/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24164-rado-original-diver/
sibirnaya Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 .to nejde odemcit, jedinej, kdo muze upravovat tvoje stary posty je moderator..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se