Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Při psaní soukromých zpráv (SZ) je možné přidat dalšího účastníka(y), mezi kterými výměna info probíhá. Je ale možné některého z účastníků po čase zase vyřadit? Pokud ano, pak se omlouvám za dotaz, ale nepřišel jsem na to jak. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdá se mi to, nebo teď zase přibylo něco na způsob reputace/hodnocení příspěvků? Akorát mě štve, že se dá hodnotit jenom do plusu, naopak to má bejt!:)

• Dát hlas 1
Odesláno

Aspoň se k té galerii vyjádřete, prosím...

Stačí "vydržte / vyližte si".

Děkuji.

Tvoje zarputilost je až zarážející ;) Řekl bych, že "držet" nemusíš :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Aspoň se k té galerii vyjádřete, prosím...

Stačí "vydržte / vyližte si".

Děkuji.

Vyliž si. :D

Zbytečně píšeš v plurálu. To je na Patrickovi, který o tom ví, ale moc sem nechodí ani nekomunikuje ...

Odesláno (upraveno)

Sranda je, že aniž bych to nějak plánoval, vždy mě to napadne po měsíci. Mám ty korporátní měsíční cykly zažitý víc, než jsem ochoten si přiznat :)

Edit: kdyby tady závazek na zprovoznění galerie nepadl, vzal bych to jako fakt, že není a nebude.

Na druhou stranu si už teď uvědomuju jak je to s návratností pohledávek po splatnosti 180+.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za podobný nářek, který tady určitě již zazněl. Nejde jen o galerii: po upgradu fóra zmizelo propojení starších příspěvků s obrázky. U odkazů na jednotlivé modely hodinek mi to až tak nevadí, v nejhorším si je člověk dohledá na webu. Kde to ale pociťuji nejsilněji, tak je vlákno ?Opravy, servis a pomoc s hodinkami?, které zejména svou nejstarší částí patří (podle mého soudu) k těm nejkvalitnějším částem fóra. Fotky + nákresy jednotlivých členů dohledat nelze a té ztráty propojení je škoda, protože texty bez nich mají jen omezenou informační hodnotu. Asi je to záležitostí Patricka, ale pokud by s tím šlo něco udělat, možná nejen já bych byl velmi vděčný. Moc díky.

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Mám naprosto stejný problém.Ve starších příspěvcích jsou obrázky fuč,což by mi ve větsině případů moc nevadilo,ale v recenzích,které jsem vypracoval to nepotěší.Vzhledem k tomu,že jejich text doplňuje obrázky a naopak,tak celek nedává ten smysl jaký by měl.

Je tedy nějaká šance tam obrázky vrátit?

Pokud už jsou nenávratně odstraněny jsem připraven je tam vložit znovu,pokud by mi to jeden z moderátorů umožnil a dočasně téma po dohodě pro úpravu odemkl.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14601-tag-heuer-2000-aquaracer/

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24164-rado-original-diver/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...