Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potešila mne mobilní verze na WM.Jen zoom fotek po "kliknutí" na obrázek hlásí chybu.Jinak super.

Upraveno uživatelem Mira188
Návštěvník Snow
Odesláno

Vidím, že fórum bylo transformováno jen z důvodu, aby se pomohlo členům, kteří sledují chronomag přes mobily. Co přineslo uživatelům, kteří používají patrně zastaralé desktopy ? Nic.  

Odesláno

Rychlost v pohodě, nechal jsem monitorovat stránky v intervalu 1 minuta a 100% dostupnost - takže problém upgradem webu (pokud neproběhlo ještě něco jiného) vyřešen!

Odesláno

Bohuzel neumim zkopirovat displej...tak to popisu. Lista chronomagu po ni reklama a pod ni odpovidaci okno rozsireneho editoru. Bez nabidky druhu pismen ci jine volby. Pouze dole v odpovedenim ctverci nabidka ?kliknete pro pripojeni souboru? a napravo ?povolit emotiky? povolit podpis a povkolit upozorneni na mail. Tot vse.

Muzes si smazat mezipamet z pocitace a zkusit to znovu?

Odesláno

Ne to neumim. Jak dorazim na firmu tak se a to mrknu. Treba to tam zvladnou chlapci. Tablet pouzivam jen zridka. Je to takova mrcha od Vodafone, chybi tam i ta nabidcka na ulozeni obrazovky....

Kazdopadne diky za snahu o pomoc.

Odesláno (upraveno)

prvni muj  poznatek: 
v SZ bylo prehledne videt s kym si ktere tema pisu, to ted neni videt - pokud odpovidam posledni  je videt jen posledni reagujici, coz jsem ja....
rychly prehled, s kym je ktera korespondence vedena,  mne dost chybi

PS: a podtituly u témat mi taky chybí - to bylo docela užitečné

úpravy: písmo

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Já tady mam asi něco rozbitýho - kliknu na "Zobrazit nové příspěvky" a objeví se mi - Je nám líto, žádný nový obsah nebyl nalezen.

Přitom příspěvky přibejvaj a po rozkliknutí jednotlivejch sekcí je vidim :wacko:

PTiCA - neznáš řešení, prosím?

Zčernal mi svět..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...