Juraj11 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Ja už delší dobu uvažuji že si nechám vyrobit takovejhle ... což ostatně by mohl být dobrý námět na limitku .... Co Vy na to Pánové ?K té limitce-co něco takového? http://www.kni5.com/Eshop/tabid/425/ProductID/2087/Default.aspx Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 K té limitce-co něco takového? http://www.kni5.com/Eshop/tabid/425/ProductID/2087/Default.aspxLink nebezi.. Teda aspon mne - out of stock a bez obrazkov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) mezitím se pravděpodobně prodal... http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:t6rVwZo35XsJ:www.kni5.com/Eshop/tabid/425/ProductID/2087/Default.aspx+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz#prettyPhoto Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Foxík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 K té limitce-co něco takového? http://www.kni5.com/Eshop/tabid/425/ProductID/2087/Default.aspx to mě nenadchlo, tvarově se mi to nelíbí , vypadá to jako by to mělo spíš ulomenou špičku než aby to bylo tanto ... navíc hadrokartovy střenky asi nee ...u mě vede furt ten co jsem postoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 to mě nenadchlo, tvarově se mi to nelíbí , vypadá to jako by to mělo spíš ulomenou špičku než aby to bylo tanto ... navíc hadrokartovy střenky asi nee ...u mě vede furt ten co jsem postoval :-)je to nůž od nožíře,na tvaru a materiálu se dá samozřejmě domluvit.Co vím,tak Hanes docela často dělá s titanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Koukam na facebook LionSteelu(italove, urcite znate), tak maji sympaticke pevne noze ruznych velikosti a tohle je pomerne novinka, trebas zaujme Tomase_2002. :-) Já už jsem si sehnal ten Fallkniven A1. Sice zatím netuším, co s takovou kudlou budu dělat, ale tak....štěstí přeje připraveným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Ja si pred par dny poridil CRKT Mah Eraser a jsem megaspokojenej. Zatim nejlepsi takticka kudla, jakou mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Gerber Air Ranger mi ted děla radost. Malej ale šikovnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Už týden funguji s böker-em a nemůžu si stěžovat;)Teď už jen nějaký spyderco a končím s noži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Double... Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 ja mam momentalne pri sebe dva kusky, ktore pustim do sveta - premazal som ich a ulozil do krabiciek.. Mcusta MC114D a Spyderco Lum Chinese Folder.. Foto nemam, tak len linky..http://www.baterky-noze.sk/sk/6192-mcusta-mc-114d.htmlhttp://www.euro-noze.sk/spyderco/spyderco-lum-chinese-folder.-c65cfp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 kolik za tu mcustu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Já se teď nějak seznamuju s Fallkniven A1. Nůž působí velice solidně, ale co mě překvapilo, tak to, že už z výroby není příliš ostrý....je to můj první survival nůž, tak nevím, jestli to je normální nebo ne. Bylo mi jasný, že to asi nebude tak ostrý jako Spyderco S30V, ale že až takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Moja F1 prisla nesmierne ostra - urcite ostrejsia ako Spy.. Ale ak mas remen s pastou (pripadne aj bez staci), tak tu VG10 nie je az taky problem obtiahnut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Moja F1 prisla nesmierne ostra - urcite ostrejsia ako Spy.. Ale ak mas remen s pastou (pripadne aj bez staci), tak tu VG10 nie je az taky problem obtiahnut.. To bohužel nemám a ani to s tím neumím ..... EDIT: Poradil bys něco, co mám koupit ? Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 EDIT2 : Tak jsem ho teď trochu přetáhnul na klasické ocílce a je to mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Ono pri tom konvexe bude problem s ocielkou ak nechces mat minifazetku.. Najlepsie naozaj nejaky stary kozeny remen a ak niekto v tvojej blizkosti ma brusnupastu, tak na tu drsnejsiu stranu napatlat.. A tymto iba udrziavat, ked to bude megatupe, tak potom najlepsie brusne papiere na podlozku pod mys a nabrusit.. EDIT: A aby som tu iba nemudroval, tak sem pridam moju upravicku ZT 560 - povodne bola G10 sumerna s titanovou stranou, no prilozka nie, takze som to zlicoval a teraz mam konecne pohodlny pristup na zamok.. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Ještě mám Spyderco Sharpmaker.....s tím by to taky mělo jí naostřit ne ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Ještě mám Spyderco Sharpmaker.....s tím by to taky mělo jí naostřit ne ? :-)No, nabrusit to nabrusis, no nebudes mat cely konvex - budes mat na konci ostria mikrofazetku do V.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se