Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ja už delší dobu uvažuji že si nechám vyrobit takovejhle ... což ostatně by mohl být dobrý námět na limitku ....

Co Vy na to Pánové ?

K té limitce-co něco takového?

http://www.kni5.com/Eshop/tabid/425/ProductID/2087/Default.aspx

Upraveno uživatelem Juraj11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mě nenadchlo,  tvarově se mi to nelíbí , vypadá to jako by to mělo spíš ulomenou špičku než aby to bylo tanto ... navíc hadrokartovy střenky asi nee ...u mě vede furt ten co jsem postoval :-)

Odkaz ke komentáři

to mě nenadchlo,  tvarově se mi to nelíbí , vypadá to jako by to mělo spíš ulomenou špičku než aby to bylo tanto ... navíc hadrokartovy střenky asi nee ...u mě vede furt ten co jsem postoval :-)

je to nůž od nožíře,na tvaru a materiálu se dá samozřejmě domluvit.Co vím,tak Hanes docela často dělá s titanem ;)

Odkaz ke komentáři

Koukam na facebook LionSteelu(italove, urcite znate), tak maji sympaticke pevne noze ruznych velikosti a tohle je pomerne novinka, trebas zaujme Tomase_2002. :-)

Já už jsem si sehnal ten Fallkniven A1. Sice zatím netuším, co s takovou kudlou budu dělat, ale tak....štěstí přeje připraveným :D

Odkaz ke komentáři

ja mam momentalne pri sebe dva kusky, ktore pustim do sveta - premazal som ich a ulozil do krabiciek.. Mcusta MC114D a Spyderco Lum Chinese Folder.. Foto nemam, tak len linky..

http://www.baterky-noze.sk/sk/6192-mcusta-mc-114d.html

http://www.euro-noze.sk/spyderco/spyderco-lum-chinese-folder.-c65cfp/

Odkaz ke komentáři

Já se teď nějak seznamuju s Fallkniven A1. Nůž působí velice solidně, ale co mě překvapilo, tak to, že už z výroby není příliš ostrý....je to můj první survival nůž, tak nevím, jestli to je normální nebo ne. Bylo mi jasný, že to asi nebude tak ostrý jako Spyderco S30V, ale že až takhle...

Odkaz ke komentáři

Moja F1 prisla nesmierne ostra - urcite ostrejsia ako Spy.. Ale ak mas remen s pastou (pripadne aj bez staci), tak tu VG10 nie je az taky problem obtiahnut..

To bohužel nemám a ani to s tím neumím .....

EDIT: Poradil bys něco, co mám koupit ?

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Ono pri tom konvexe bude problem s ocielkou ak nechces mat minifazetku.. Najlepsie naozaj nejaky stary kozeny remen a ak niekto v tvojej blizkosti ma brusnupastu, tak na tu drsnejsiu stranu napatlat.. A tymto iba udrziavat, ked to bude megatupe, tak potom najlepsie brusne papiere na podlozku pod mys a nabrusit..

EDIT: A aby som tu iba nemudroval, tak sem pridam moju upravicku ZT 560 - povodne bola G10 sumerna s titanovou stranou, no prilozka nie, takze som to zlicoval a teraz mam konecne pohodlny pristup na zamok..

post-11325-0-53678600-1398363888_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kilosunky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...