Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

K takej limitke by som sa urcite pridal.

A 10k nie je za rucne robeny noz vela, to mi verte ;)

Upraveno uživatelem laurin
Odesláno

Tak dneska jsem si byl pro Spyderco Navaja, myslel jsem že tim zaženu hlad po novém noži, až prodám to ZT 0200...
Najednou mám na prodej nože dva a jediné co se mi líbí je Spy Vallotton Subhilt.... skončím jak s hodinkama, zůstaly mi Gs z r. 92....

Odesláno

To na obrázku je Mnandi od Chrise Reevse a podle druhu dřívka na střenkách se dá sehnat už od 375 USD (+ pošta a případné DPH a clo).

Odesláno

Aj aj aj, tak odkaz na stránky Petra Hofmana jste sem určitě dávat neměli :) teďka budu zase přemýšlet o tom, že to Mcust nebude.... :)

Odesláno

Dnes jsem si hrál a dělal malé poprvé píšťalku s pomocí Pohl Force Mike One Outdoor a velice mile mně překvapil,jak se s ním dobře pracovalo.

Já si momentálně nechávám dělat nůž na zakázku,čepel D2,střenky buvol,pojistka triadlock-viz foto.

Jinak se mi hrozně líbí tento damaškový nůž s baskitskou pojistkou.cena je něco kolem 6000Kč včetně pouzdra ;)

Odesláno

Ještě se zeptám....máte někdo zkušenost s elektrickými brousky ? Potřeboval bych něco na tu ZT0300 a s tím Spydercem nedosahuji výsledků, jaké bych si přál..

elektrický brousek podle mě bude moc agresivní a když bude nějaký lepší tak bude stát ranec...

Návštěvník
Odesláno

Nozik, ktery u me travi nejvic casu v kapse i mimo ni! :-) (Jedna se o model MAT.es z materialu bohler N690, strenky G10 a ocel od nozire Mata.) Radeji mam zaviraci, nez pevne, ale kazdy ma svy pro a proti. Do mestske dzungle rozhodne zavirak. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...