HonzaS Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Byl jsem. Zamiloval jsem se do jednoho nožiku od Hloha. Naštěsní už nebyl k mání - předminulý týden se se mnou rozloučil zaměstnavatel. Ale jakmile zase bude práce, tak vím, co si za první výplatu pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Byl jsem. Zamiloval jsem se do jednoho nožiku od Hloha. Naštěsní už nebyl k mání - předminulý týden se se mnou rozloučil zaměstnavatel. Ale jakmile zase bude práce, tak vím, co si za první výplatu pořídím. Vypadají prazvláštně. Jaká je kvalita zpracování? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Vypadají prazvláštně. Jaká je kvalita zpracování? Díky. Je to čistě ruční výroba. Tím mám na mysli, že si nejsem jistý, kolik "mechnizace" používá. Ale nikde žádná vůle, všechno pevně drželo a mechnizmus šel hladce. Hlavně, ten nůž měl prostě DUŠI. Jako by byl dělaný na mou ruku - ten první na této stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Mno, na normální denní nošení mám malý Kershaw a Opinel. Tenhle, to bude (až bude) takový mazel. Na knifu někdo zavedl termín "buřtkraft". Tenhle nůž bude útočit maximálně na selátko na rožni a spol. Bože, sbíhají se mi sliny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 (upraveno) Na výstave som bol aj s kamarátom v sobotu. A stálo to za to! Návštevnosť vysoká, tlačenica "obstojná". Pár obrazových informácií: - Zaujímavé sú nože p.Látku s jeho rukoväťami z dreva a cínu. Cínové motívy prislúchajú jednotlivým historickým regiónom na Slovensku - Ocenené ozdobné nože z minulých výstav - Ponuka parádnej "klasiky" pána Petra Dohnala Upraveno 8. března 2009 uživatelem vlamor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Brno Super 2009: - Exkluzívny nôž p.Bajtosa s motívom morskej panny chytajúcej perlu. Tá je pravá. - Časť exkluzívnej kolekcie organizátora výstavy p.Maďariča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Brno Super 2009: Pán Hiroshi Hanada z Japonska http://www.rockstead.jp/ a predvádzanie jeho noža. Ceny nožov má "statočné" - od 800 do 2000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Brno Super 2009 Z výstavy som odišiel po príjemnom rozhovore s pánom Pokom a jeho manželkou s tromi šikovnými kuchynskými nožmi z jeho výroby. Prvé skúsenosti sú vynikajúce, takže ich ešte o nejaký kúsok doplním... Vlákno má síce názov "Survival nože", ale boj o prežitie začína predsa v kuchyni. "Čo Ťa mama v kuchyni naučí, v prírode akoby si našiel!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Brno Super 2009 Z výstavy som odišiel po príjemnom rozhovore s pánom Pokom a jeho manželkou s tromi šikovnými kuchynskými nožmi z jeho výroby. Prvé skúsenosti sú vynikajúce, takže ich ešte o nejaký kúsok doplním... Vlákno má síce názov "Survival nože", ale boj o prežitie začína predsa v kuchyni. "Čo Ťa mama v kuchyni naučí, v prírode akoby si našiel!" Tyhle nože jsem chtěl taky koupit. Na steaky do kuchyně. Dej pak vědět jaké jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 (upraveno) Někde jsem viděl reklamní slogan Kvalita bez kompromisu-tak totéž se dá říci o kuchyňácích pana Poka.A to nemluvím o velmi příjemných cenových relacích. Upraveno 9. března 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Nojo, kamarádka plzeňačka nůž od pana Poka má a je s ním spokojená. A když jsme u těch kuchyňáků, docela mě zaujala Kyocera. Jsou ručně broušené, a to parádně. A hlavně ta tenoučká čepel na kterou se nic nelepí! Takový prase, abych se bál že ho zlomím, nejsem, takže si asi nějaký brzo pořídím. A údajně neničí vitamíny a další věci, čemuž bych vzhledem ke galvanické elektřině v případě kovových nožů i věřil. Ale např. chleba se to asi moc netýká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Jsem si nadělil před nějakým rokem k narozeninám, vymyslel jsem si design a materiál na střenky. Pojmenoval jsem to nůž na hrubé zacházení. To zatím bezezbytku splnil, je hodně plochej a i když není malej tak se krásně nosí v kapse. Takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Jsem si nadělil před nějakým rokem k narozeninám, vymyslel jsem si design a materiál na střenky. Pojmenoval jsem to nůž na hrubé zacházení. To zatím bezezbytku splnil, je hodně plochej a i když není malej tak se krásně nosí v kapse. Takže tak. Hezkej. Ještě by to chtělo napsat od koho je, z čeho je, rozměry, jak drží ostří, jestli netlačí do dlaně, jak to že nemáš pouzdro od Simona, ... To nás všechno zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Mám jednoho šikovného kamaráda kováře, kove parádní damašky ale je s ním strašná domluva. Všechno na dlouhý lokte, během práce zdražuje, prostě na zabití ale extra šikovnej. Je to dělaný z rozstřelený hanibalky (veliká formátovací pila - trihláři ať opraví a nenadávají) netlačí to vůbec, opravdu se moc pěkně drží. Střenky dibond na nerez nýtech, celková délka 215 mm, čepel 115 mm. Ostří to drží výborně akorát to rychle rezne ale to mi nevadí, jednou za čas to máznu olejem a peču na to. Pouzdro je bleskovka nouzovka a u té už to asi zůstane. Mám to na práci, za dva roky jsem to brousil asi jednou, možná vůbec ani nevím. Mám ho rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Mám jednoho šikovného kamaráda kováře, kove parádní damašky ale je s ním strašná domluva. Všechno na dlouhý lokte, během práce zdražuje, prostě na zabití ale extra šikovnej. Je to dělaný z rozstřelený hanibalky (veliká formátovací pila - trihláři ať opraví a nenadávají) netlačí to vůbec, opravdu se moc pěkně drží. Střenky dibond na nerez nýtech, celková délka 215 mm, čepel 115 mm. Ostří to drží výborně akorát to rychle rezne ale to mi nevadí, jednou za čas to máznu olejem a peču na to. Pouzdro je bleskovka nouzovka a u té už to asi zůstane. Mám to na práci, za dva roky jsem to brousil asi jednou, možná vůbec ani nevím. Mám ho rád. To je damašek? Ty fotky jsou nějak rozmázlý, přišlo mi to akorát nějaký flekatý. Já se mu nedivím že zdražuje. Když to dělá poctivě tak je to práce jak na kostele, a to člověk při stanovování ceny většinou podcení. Taky mám radši uhlík, třeba že rezne. Když se o něj člověk stará tak se odvděčí, že:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 ošetřování uhlíkovky je jednoduché. Stačí s tím svačit špek. Opravdu je to vyzkoušené a mnohokrát na knife.cz zopakované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 ošetřování uhlíkovky je jednoduché. Stačí s tím svačit špek. Opravdu je to vyzkoušené a mnohokrát na knife.cz zopakované. Lépe dětská vaselina,špek bývá dost slaný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Na slaninu používam hodne starý Okapi so zámkom. Čepeľ je černejšia ako kožka na slanine, ale uhlíková oceľ stále reže výborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Na slaninu používam hodne starý Okapi so zámkom. Čepeľ je černejšia ako kožka na slanine, ale uhlíková oceľ stále reže výborne. Hle oblíbenec bohů nejenom že má na ruce Muhle Nautische Teutonia , ale ještě si udí slaninku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Manželka pochádza zo starej sedliackej rodiny, takže som sa za vyše 20 rokov niečo priučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se