tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Andy: Ta 1 fotka je uzasna, smekam tyto hodinky nafotit, neni zadna sranda. Asi pred 1/2 rokem jsem mel tu cest si je vyzkouset, moc pekne. Kde jsi na ne narazil? Edit: koukal jsem na fotky rodinne fota a Ty je mas v hodinkovnici, to teda koukam jako puk. Jak to, ze je nenosis? Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tie Eterny su paradne! Aj foto! Good job Andy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Andy: Ta 1 fotka je uzasna, smekam tyto hodinky nafotit, neni zadna sranda. Asi pred 1/2 rokem jsem mel tu cest si je vyzkouset, moc pekne. Kde jsi na ne narazil? Edit: koukal jsem na fotky rodinne fota a Ty je mas v hodinkovnici, to teda koukam jako puk. Jak to, ze je nenosis? Tie Eterny su paradne! Aj foto! Good job Andy! Diky kluci. Ty Eterny mi dorazily minule pondeli. Tyden jsem se nechal napinat a nemel na ne moc cas, az ted o vikendu jsem se chtel mezi praci konecne trosku odreagovat a nafotit je. Ted uz jsou na ruce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Andy: jaky mas z nich pocit atd., to jsi kupoval z netu bez testu, nebo jsi vedel do ceho jdes?Jinak dobra volba;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Kupoval jsem z netu bez testu. Kdyz jsem zakladal vlakno "Poradte s vyberem pilotek", tak hned jeden z prvnich tipu byly tyto Eterny. Napred jsem si jich moc nevsimal, protoze jsem chtel B-Uhr, ale cim vic jsem hledal a cetl, tak se mi zamlouvaly. Tak jsem se dival kde a jak se daji koupit a tyhle jsou od prodejce primo ze Svycarska. Cekaci doba byla asi mesic, protoze pry po zaplaceni jdou teprve do vyroby. Jestli je to pravda nevim, vzhledem k tomu, ze to ma byt limitka 1939 ks. Ale budiz. Pak jsem jeste cekal skoro dva tydny na dopravu, protoze sice je dorucili hned, ale ja byl ted dva tydny na cestach v Austinu a San Jose. Takze ted se ke mne konecne dostaly...Dojmy:- Baleni krasne, krabice drevena, luxusni (baleni jsem teda jeste nefotil).- Kuze "smrdi" novotou. Snad to vycichne. Remen je trosku tuzsi, nez bych si predstavoval, ale nic zasadne strasneho, nosi se celkem pohodlne.- Pouzdro - strasne lestenky. Jde na nich videt kazdy otisk. Uz to asi do stavu novoty nikdy nedostanu - Cifernik krasny, cisla i kolejnice po obvodu, ale strasne blbe se to foti. Je v nem vse videt, vcetne fotografa - Lumi je super.- Rafiky hazou zlate odlesky, viz to predchozi foto, da se s tim vyradit.- Zboznuju ten tikot frekvenci 28600bph. Je to fofr. Tikaji celkem nahlas, jako jedny z mala mych hodinek. Uzivam si to. Szivame se a myslim, ze to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Krabici znam, mam take takovou a mohu konstatovat to same, krasna.Foti se opravdu spatne, to sklicko s lomenym pouzdrem je demon, kdo ale toto nafoti, je dobrej.Celkove tyto hodinky jsou opravdu zpracovane kvalitne. Jako ostatne i zbytek produkce Eterny. Kdo videl na vlastni oci jejich tahy a spony, vi o cem pisu. Tak koukej fotit;). Edit: a gratuluji k Eckum;). Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Diky Tano, jj budu fotit co to da ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 jedny s letadýlkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Alpina pilot heritage... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 ZENO WATCH BASEL... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Alpina jsou moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terorista Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tissel vs Glycine Incursore Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fred8888 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 taky se tady pochlubím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 sem ještě něco vyškrabal na disku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcatt Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 ZENO WATCH BASEL...Jak si s nimi spokojny co sa tyka kvality spracovania?Mam pocit, ze zeno tu nie je moc v oblube, nie som si isty ci opravnene.Mala manufaktura ma svoje plusy aj minusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 kvalita zpracování je to, co ZWB zoufale chybí...viz moje příspěvky ve vláknech "hodinky pod stromeček" a "ALPINA vs. ZENO"veškeré moje zkušenosti s hodinkami ZENO jsou bohužel negativní:moje první ZENA ihned vrácena zpět do TOVYSu z důvodu nelícující stopovací centrální ručky a smítka pod sklem, moje další ZENA celkem třikrát reklamována,nakonec vyměněna za jiný (tento) model. A ani tyto nejsou zcela bezvadné - opět drobné nečistoty pod sklem. Myslím, že hodinky ZENO mají na sobě nápis SWISS MADE neprávem, protože jsou ve SWISS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monreale Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 EROR:pouze zabaleny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Vánoční dvouplošník a Archimede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Laco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Lemánia u mě nějak zahálí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se