Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když Aquaracery, tak bych bral ty s gumovou lunetou, maj hezčí pouzdro a naživo jsou skvělý. Hydroconquesty se mi nezdaj moc povedený, nevim, mám z nich takovej levnej pocit. A za podobný peníze (nošený) už jsou třeba Seiko Marinemaster..

Odesláno

Zdravim všetkych ,poradte čo je lepšia ,,investicia" ? :) 

Dakujem za vaše postrehy,nazory .

Jednoznacne TH. Uvidis, az je budes mi oboje na ruce. Z Longines podle meho cisi trochu nevkus a preplacanost, navic jsou kvuli chronografu dost vysoke - univerzaly to rozhodne nejsou. Na fotkach navic vypadaji 100x lip nez ve skutecnosti. TH jsou pekne vyvazene hodinky. Ale pokud bys chtel chronograf od Longines, doporucuju se kouknout na Conquesty, ty muzou Aquaracerum co do designu konkurovat lip.

Odesláno

Za mě Longines i když já bych asi nechtěl chrona. Podle mě působí víc elegantně,prestižněji a luxusněji  je to jen můj názor   

Dám ti odkazy do chlubírny na oba kusy:  

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47642-tag-heuer-aquaracer-automatic-300m/?hl=hydroconquest 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43922-longines-hydroconquest/?hl=hydroconquest  

snad ti to pomůže 

Odesláno

Nazdar, podobnú dilemu riešim aj ja. Ja ale s tým rozdielom že v mojom úzkom výbere sú Hydroconquest bez chrona čierne, tie isté Tagy akurát tiež v čiernom a tretie sú krásne modrunké Oris Aquis Date. Skús po nich kuknuť, majú keramiku a tá modrá je užasná. Ja ešte s kúpou rozhodnutý niesom, ale asi vezmem Tagy. Sú najuniverzálnejšie a aj značka je v mojich očiach najvyššie. Potápky s chronom si nekupuj a už vobec nie tie Hydroconquesty. Sú divné.watch-of-the-week-oris.jpgoris aquis

Odesláno

Z hlediska investice namám ani potuchy,ale jestli tě zajímá můj názor ,tak více se mi líbí TH ,ale jinak bych si stejně v tomto stylu vybral Omegy...

Odesláno (upraveno)

jednoznacne Oris, tie TH a hlavne Longiny su preplacane... kukni pripadne aj na potapky od Alpiny (ypo co ma), maju ich v Chrono Eurovea BA

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

z investicniho pohledu netusim, ono to bude v tehle cenove relaci prast jak uhod, tezko si predstavit, ze na nich neco vydelas.

Ja resil podobne dilema, i kdyz u oblekovek a nakonec se rozhodl pro Longines. Tagy jsou az moc provarene, rekneme modni, kdo nemel Carerry jako by nebyl, kdezto u Longines nejde o tu prvni signalni, je to takova ta klasicka znacka.

Jinak designove to taky vidim na ORISky

Odesláno (upraveno)

Co takhle něco trošku originálnějšího, třeba Perrelet? Vypadají, zpracování super a tenhle tah se sponou s micro-adjustmentem je pecka... ;)

fullsize1.jpg

Upraveno uživatelem IntoPicture
Odesláno (upraveno)

Iba že Omegy okolo 1500? asi tažko zoženiem :)

Nové asi ne.ale zánovní bys tady asi splašil.

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Na Perrelet jsem se byl mrknout v Koscomu, a jak tady většina lidí píše, jsou opravdu supr. Cena i s 10% slevou je ale pořád kolem 60k, což je asi přes limit.

Odesláno

Na Perrelet jsem se byl mrknout v Koscomu, a jak tady většina lidí píše, jsou opravdu supr. Cena i s 10% slevou je ale pořád kolem 60k, což je asi přes limit.

Ve Státech (včetně US ebay) za polovic. Takže i s DPH by se to do limitu vejít mělo...?

Odesláno

Tak teraz som zamotany ešte viac ako na začiatku :) Kupu asi ešte trocha oddialim a prehodnotim čiastku ktoru by som bol ochotny ,,investovat" asi na 2000? .Dakujem všetkym za nazory a tipy,kludne pokračujte dalej  :).

Odesláno

V tom prípade otvor stránku chrono24 a kúp nové modré bondovky. Schválne, choď ich pozreť do kamennej predajne. Si ich dáš na ruku, tak odpadneš. To sú prosímpekne hodinky na ktoré sa žiadne tu vyššie spomínané hodinky nechytajú, to mi ver. A na chrono24 občas bývajú tak okolo tých 2000 Ecok, ako kde.

Odesláno

V tom prípade otvor stránku chrono24 a kúp nové modré bondovky. Schválne, choď ich pozreť do kamennej predajne. Si ich dáš na ruku, tak odpadneš. To sú prosímpekne hodinky na ktoré sa žiadne tu vyššie spomínané hodinky nechytajú, to mi ver. A na chrono24 občas bývajú tak okolo tých 2000 Ecok, ako kde.

No, tak když už tu tohle zaznívá... Celkem by mě samotného zajímalo, v čem se třeba nechytá Perrelet na bondovky? Proti bondovkám osobně nemám nic, ale bavit se můžeme tak o brandu (ehm, komu se víc který líbí) a strojku (kdo má radši prověřenou masovku a kdo radši vždycky sáhne po in-housu) a dál? ;) 

Odesláno

To sú prosímpekne hodinky na ktoré sa žiadne tu vyššie spomínané hodinky nechytajú, to mi ver.

Dvakrát tu byly zmíněný Marinemastery a minimálně ty se na bondovky chytaj zcela určitě:).

Ale uznávám, že už jsou stylově trochu vzdálený těmhle kancl potápkám:).

Odesláno (upraveno)

No, tak když už tu tohle zaznívá... Celkem by mě samotného zajímalo, v čem se třeba nechytá Perrelet na bondovky? Proti bondovkám osobně nemám nic, ale bavit se můžeme tak o brandu (ehm, komu se víc který líbí) a strojku (kdo má radši prověřenou masovku a kdo radši vždycky sáhne po in-housu) a dál? ;)

A právě o tom to ale v tomto případě podle mě je- jelikož peterveter dal na výběr dvě celkem profláklé a mainstreamové značky, tak předpokládám, že tímto směrem se chce i vydat. Nevím jestli ho tedy Perrelet uspokojí (třeba se ale pletu).

Jinak co se týče mého subjektivního názoru- když TH tak 500m s gumovou lunetou (ale ty už jsou dost sportovní), tyto mi přijdou nudné...Longines HC je spíše pro ty, co chtějí za velice slušné peníze už kvalitní hodinky, s tvým limitem bych ale koukal jinde...Marinemastery jsou moc fajn hodinky, ale přeci jenom Seiko v této cenové kategorii taky není pro všechny...pokud tedy opravdu chceš do hodinek dát až 2000Euro, máš spoustu možností právě u Omegy- celá řada Seamaster se prakticky do limitu vejde (pokud ti nevadí nošené a budeš mít trpělivost počkat si na ten správný kousek), já osobně bych ti tuto možnost doporučil, o bondovkách a PO asi nemusím nic psát, Aqua Terry jsou jedny z nejuniverzálnějších hodinek co znám...jsem ale zaujatý (Omega je trochu moje srdcovka)  a proto ber moji radu s trochou nadhledu

Upraveno uživatelem sashator

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...