Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak se mi zachtělo něčeho levného na lítačku, na pivko, na kolo a pod. Ale je to vklidu...teprve půl roku od koupě prvních hodinek, tomu se docela divím, když jsem tady každý den :D Vlastně mám jistou představu, ale uvedu pár požadavků

• WR nejlépe 200 m
  • na tahu (normálně mám radši kůži, ale tyhle prostě nechci šetřit)
  • tmavý cifr, ne moc čísel a nejlépe kulaté indexy
  • otočná luneta
  • průmer tak 42 mm
  • automat
  • průhled na strojek by byl takový bonus navíc
  • cena tak kolem 3000 - 4 000 ,-

Takže tady z toho vyplývají docela nepřekvapivě nějaké Seiko potápky, Seiko 5 Sport nebo Orient Ray. A pak mě ještě napadly nějaké géčka, akorát ty jsou moc velké na moje zápěstí si myslím. A ani nevím, jestli chci digitálky...

Ty Orienty Ray...modrý cifr nebo černý? Nechci at mě omrzí brzo :D  A nebo celé v PVD úpravě? Jak moc vydrží?

A Seika 5...to je prostě klasika, viděl jsem jich hodně a skoro každé mají něco do sebe...jaké jsou vašimi favority?

Díky za ohlasy :)

Upraveno uživatelem El Nano
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Cenový strop?

Pro začátek nahazuju tyhle SEIKA

Mají sice číselné indexy  a "pouze "10 ATM,ale na lítačku myslím  ideální...

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno (upraveno)

Tož pak ještě klasika Seiko 5 Sports SNZF17K1

Jsou i s průhledem,nicméně teď k sehnání za rozumnou cenu asi jenom zde trochu přes limit

nebo zkusit hodit dotaz na AZ watch,kde je měli kolem 4tis.,ale momentálně jsou asi mimo sklad.

Nebo zkusit štěstí zde na foru.

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Z těch dvou jednoznačně raye. Na rozdíl od seika mají 200m wr a šroubovací korunky, tudíž žádný "jakože" potápky. Jo a určitě vem modrý. Já je mám už víc jak rok a furt se kochám :guitar:

Odesláno

Tož pak ještě klasika Seiko 5 Sports SNZF17K1

Jsou i s průhledem,nicméně teď k sehnání za rozumnou cenu asi jenom zde trochu přes limit

nebo zkusit hodit dotaz na AZ watch,kde je měli kolem 4tis.,ale momentálně jsou asi mimo sklad.

Nebo zkusit štěstí zde na foru.

Na tyhle jsem se taky díval, jsou parádní :)

Odesláno

Naprosto jasně mi vychází Monstery.Nové jsou za 4500,nebo starší,které tady jistě seženeš.

S těma Monstrama nevím úplně. Určitě jsou to super hodinky, akorát něco se mi na nich nezdá. Jinak taky padly v úvahu, ale jen ty nové, protože ty původní se mi nelíbí už vůbec. Nekamenujte mě :D

Odesláno (upraveno)

Za mně jednoznačně Orient Ray (mám s černým cifrem a spokojenost). U těch Seiko, jak doporučuje hejdík, se mi nelíbí ty krátký ručky na tom divně "propadlým" ciferníku (původně jsem na ně taky koukal, ale Raye nakonec zvítězily).

Ty Big Mako taky nejsou špatný (možná trochu velký) a nevím, co udělá ve vodě to nešroubovací tlačítko (ale asi to mají Japonci vyzkoušený)

Upraveno uživatelem JaVo1
Odesláno

Ty Big Mako jsou už moc velký pro mě a ani nejsou tak pěkný jako klasický Raye. Myslím, že teď byly někdy v prodeji dokonce, ale nezaujaly mě moc. No a to tlačítko...řekl bych, že tam asi nateče voda když to zmáčkneš ve špatnou chvíli :D A

O Promasterech vím...jenom tam je ten kaučuk a Raye jsou taky hezčí :)

Odesláno

Chtěl jsem doporučit taky Monstra, protože si je nemůžu vynachválit, ale když se ti nelíběj.. I když mně se taky nelíbily, dokud jsem si je nedal na ruku. :D

Každopádně podle tvejch parametrů mi z toho jasně vycházej ty Raye. Je to spoustu muziky za fakt málo peněz. Taky je asi na léto vezmu. :) A i když jsem si původně myslel, že modrý hodinky nikdy, začínaj se mi pomalu líbit. Prej maj totiž pěkný odlesky cifru. Ale z osobní zkušenosti nevím. :)

Odesláno

To vypadá,že už máš asi jasno...

Vypadá :) ale jak se znám...ještě se budu nějakou chvíli rozmýšlet :D ale ted mi jeste nabízi jeden člen poměrně zajímavý Seika, takže nakonec se ještě uvidí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...