Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, v dubnu si chci udělat radost koupí hodinek Breitling, které jsem uvedl v tématu. Chtěl bych poradit (vím, že je to těžké), které jsou vhodnější k dennímu nošení, upřednostňuji kožený řemínek. Dále jsem se chtěl zeptat, kde je možno tyto hodinky koupit a samozřejmě kde je dobrá cena (do 120.000,-Kč). Díky za rady a případné postřehy od majitelů těchto krásných strojů.

Odesláno

Ahoj, koukni sem na moji recenzi modelu World. Hodinky jsem prodal, jelikož na denní nošení mají naprosto nedostatečnou vodotěsnost. V Carollinu mi poradili, ať se vyhýbám i vlhku, jelikož luneta pro ovládání logaritmického pravítka prý netěsní. Dalším důvodem prodeje bylo to, že jsem o ně měl strach. Ne kvůli ceně, ale kvůli tomu, jak naleštěně a "kavárensky" hodinky působí. Umím si předstvit, že bych je měl a na ruku bych si je vzal jednou týdně někam na večeři.

Model Navitimer 01 je menší (musíš se rozhodnout, jakou velikost hodinek preferuješ) a má in-house (stroj vlastní výroby). (Ne)vodotěsné a naleštěné jsou úplně stejně jako model World. Pokud jsi rozhodnutý pro model Navitimer, netrváš na GMT a velikosti téměř 50 milimetrů, tak bych Ti doporučil model Navitimer 01. Už jen díky velikosti jsou hodinky lépe nositelné. In-house stroj je jednoznačné plus pro chlubení se zde na Chronomagu :-).

Odesláno

Díky za info, jde mi o to, když někde zmoknu, nebo vlezu s hodinkami do sprchy aby se mi nerosily. Striktně netrvám na těchto dvou modelech, chci hodinky do průměru 43-46mm. Ještě se chci zeptat, zda hodinky koupit v kamenném obchodě, nebo na Chrono24, kde jsou příznivější ceny, případně od někoho spolehlivého, např. z tohoto portálu. Preferoval bych ale hodinky nové.

Odesláno

Do sprchy bych s nimi určitě nechodil. Co model Chronomat? Prodávají normální i GMT verzi, můžeš je mít na kovovém tahu i kůži. Svým vzhledem mohou být ke košili, ale díky vodotěsnosti 500 metrů o ně nemusíš mít strach ani v bazénu, atd. Kalibr je v nich 01, tzn. in-house.

Na Chrono24 se dá nakoupit dobře. Je tam obrovské množství profi prodejců / obchodů, které umožňují osobní odběr (Německo, Rakousko, Holandsko, Itálie) a mají veliký výběr. Tady na Chronomagu můžeš natrefit na hodinky za skvělou cenu, ale s největší pravděpodobností již budou prodané a šance, že to budou přesně ty, které chceš, je o dost menší, než na Chrono24.

Odesláno

Ty Chronomaty jsou nádherný a mnoho verzí, musím ještě popřemýšlet, ale nasadil jsi mi brouka do hlavy, ale jaké jsou cenové relace?

Odesláno (upraveno)

Chronomat GMT mají vodotěsnost 200m, což ale pořád bohatě stačí pro běžnej provoz. Navitimery s vodotěsnistí 30m do sprchy určitě ne, i při tom zmoknutí bych měl staženej zadek(vím z vlastní zkušenosti)...být tebou, popřemýšlím ještě o SOH, nejsou teda s inhausem, zas se ale dají pořídit za dobrej peníz a nejsou to takový leštěnky.

edit: Chronomaty měly na podzim ceníkovku 178tis., jak je to teď nevím.

Upraveno uživatelem Mirek24
Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Ty Chronomaty jsou nádherný a mnoho verzí, musím ještě popřemýšlet, ale nasadil jsi mi brouka do hlavy, ale jaké jsou cenové relace?

Když si dáš na webu Breitlingu u zvoleného modelu "made to measure", tak na konci konfigurace se ti ukáže cena u tebou zvoleného AD.

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno (upraveno)

Tak jsem přes email jednal panem Stuchlíkem ml. (GOLD ELIGIUS) ze Zlína. Zítra mi přijde katalog Breitling i s doporučením, které hodinky vybrat. Jinak mi poskytl docela slušné slevy na hodinky, které jsem poptával (Navitimer 01, Navitimer World a Navitimer  Montbrilliant Datora. Takže vybrat, zajet vyzkoušet a koupit. Jednání pana Stuchlíka ml. nemá chybu.

Upraveno uživatelem zubovec
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hanáka bych teda rozhodně nedoporučoval, já tam spokojenej nebyl, ale u Stuchlíka přesně naopak. Za kolik ti nabídl ty Navitimery 01? Kdyby směl zájem možná bych pustil svoje roční ve stavu nových (moc nenošenéú a ještě samozřejmě v záruce (cena 120 tisíc).

Odesláno

Pokud chceš hodinky na koženém řemenu, tak stejně nedoporučuji s nima chodit do sprchy. Navitimer 01 je skvělá volba. Je to legenda, nadčasové hodinky, super kalibr - konstrukčně skvělý. Sám je mám a vím o čem mluvím. Jinak pokud budeš chtít, tak napiš. Myslím, že mám docela přehled a navíc pomohu i ze sehnáním za nějaký lepší peníz.

Návštěvník vitasonny
Odesláno

Navitimer world bych nebral, má to zamtečný ciferník, prakticky ty hodinky moc čitelný nejsou. Já bych raději bral Chronomat jsou podle mně lepší na nošení i parády se s nima udělá až až.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jestli je chceš na denní nošení, navrhuji Sinn 903 - legální sourozenec navitimerů bez inhousu, za to s lepší vodotěsností a poměrem cena/výkon pro skutečné piloty a zasvěcence. V chronoshopu se o tebe postarají. Jestli chceš vypadat jako rádobyletec, tak breitling ničím nenahradíš ..... jsou parádní.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...