kdojinej Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 S Romanem vsechno v pohode, jasna domluva, vsecko jak ma byt. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perlas Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Vidím, že Roman další dobré hodnocení ani nepotřebuje, přesto přidávám. Dobrá domluva, ještě mi počkal pár dní, až se mi hodilo předání na místě a koupené handsfree jako nové. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Taky přidávám. Roman je hrozný sympaťák, upřímně jeden z mých oblíbených lidí na fóru. Tak jsem ho konečně potkal osobně a odnesl si hezké hodinky Díky Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 (upraveno) Vzdycky, kdyz vidim nejakyho hodne potetovanyho borce, tak si rikam, jestli to neni nejakej lump. Roman evidentne do tyhle skupiny nepatri. Je teda pomalovanej az hruza, zato je to strasne milej chlap. Diky a priste uz se bat nebudu. Upraveno 12. ledna 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Kdykoliv znovu a rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 S Romanem je radost obchodovat, výborná komunikace, rychlá platba atd. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se