Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdrávím,

chtěl bych si pořídit hodinky na každodenní nošení, ale absolutně se nevyznám :).Nejspíš by měli by být mechanické. Nicméně co se týče vzhledu hodně se mi líbí jednoduchý sty, pilotkyl viz:

http://www.nejpanskehodinky.cz/products/letecke-hodinky-straith-mkii-navigator-mechanicke-hodinky-s-rucnim-natahem-47-mm-6498-/

http://www.nejpanskehodinky.cz/products/svycarske-letecke-hodinky-chellenger-safirove-sklicko-pouzdro-pvd-prumer-44-mm-ad3048/

Co je vlastně LACO za značku?

Díky za rady

Upraveno uživatelem Radek.VV
Odesláno

V poslední době taky projíždím podobné hodinky, provnávám a některé z nich doufám brzo pořídím. Myslím, že s všechny co jsi vybral na chronoshopu jsou dobré, teď bude záležet spíš jaké z nich se ti líbí. Já bych třeba určitě nesáhl po těch s ciferníkem s minutami, prostě se mi to nelíbí, ale to už je spíš podle vkusu. Navíc Chronoshop tu má ty nejlepší reference. Jestli to nemáš daleko, tak se tam zastav, ozkoušej, určitě ti poradí.

Odesláno
Odesláno

Taky bych vybral Steinhart 47. Ale možná jsou dost velký...

Jinak to WR, to jsou letecký hodinky, tam se počítá s vodou pouze v případě sestřelení na kanálem. :D

Odesláno

Tak v tom případě vidím jako jedinej zádrhel, jestli 47mm nebo 44mm. Mrkni do sekce německé hodinky. Stainharty se tam probírají v několika vláknech. prostě 47mm jsou už dost velké hodinky a každému nemusí sednout. Já třeba zcela jistě vím, jesti Stainharty, tak budu brát ty menší. Třeba se najde nekdo poblíž, kdo je vlastní, třeba nějaký sraz, např. Ostrava.

Teda, připadám si tu jako mladej zobák, ale že budu někomu radit, co si má koupit to by mě nenapadlo. :rolleyes: Ale je fakt, že ty Stainharty jsem pročetl tam i zpátky...

Odesláno

o hodinky jsem se začal zajímat posledních pár dnů, tězce tápu... :)

nevím, jestli těch 47mm už není moc, mám zápěstí 17cm, každopádně pokud byste měli nějaký jiný tip v tomto stylu hodinek, sem s tím...

Odesláno (upraveno)

IMHO vyzerajú otrasne, tak umelo...ako nejaké "plasťáky" z Číny. Špeciálne hnusné mi prídu aj tie čísla na ciferníku...blee.

Ak lacnejšie pilotky, tak Laco (ako povodny vyrobca pre Luftwaffe) alebo Steinhart a Archimede (ako niekto kto celkom prijateľne spracoval koncept B-Uhren).

EDIT: Preklepy.

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno

Riesil som podobnu dilemu, chcel som nejake pilotky pred par dnami, rozhodoval som sa v zasade medzi stowou, steinhartom, archimede a lacom.

Nakoniec zvitazili Laco memmingen, ktore su uz mimo tvoj budget, ale mozem napisat ze maximalna spokojnost, velmi dobra kvalita prevedenia, su dokonca lepsie zregulovane a presnejsie ako moje omegy po 8500. U mna zvitazila ta historia, proste som chcel jednu z originalnych piatich znaciek co ich pre luftwaffe vyrabali.

Ak sa rozhodujes, tak so steinhartom, alebo archimede urcite chybu neurobis. Tu znacku challenger nepoznam, tazko sa to teda posudzuje, ale s podobnymi cenqmi urcite steinhart alebo archimede su lepsia volba lebo su vyskusane a tu na fore ich tu vlastni kopa ludi. Este su velmi pekne, kvalitne a v porovnani s Lacom za dobre ceny hodinky Stowa, ktore su tiez original vyrobcovia, mrkni sem: http://www.stowa.de/lshop,showrub,136473416110170,en,1364734179-10356,flieger,,,,.htm

Ale to uz je zlahka mimo tvoj budget a navyse sa tam caka asi 4 mesiace.

Ale dovtedy by si si mohol prisporit :-) a mal bynsi original klasiku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...