Přejít na obsah

Renesancia u Casia

People

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

Myslím,že jednou si zase od Casia jen tak na nošení,něco pořídím.

Jestli tyhle z deklarovaných to nevím,ale nějaký na blbnutí si opět vyberu.

Už jsem jich několik měl a vždy v rámci kategorie veliká spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

největší křápy od Casia. Ani patrně nebudou mít modul od casia, ale bude to nejlevnější miyota.  :wacko:

To je to co si taky myslim, že casio ma pouze jeden svuj strojek a to ten co mu minutova rucicka skace po 20 vterinach a byva v kombinaci s digi. ostatni modely maj miyotu ( mel jsem je i rozebrane ) Akorad nevim jestli do edifice chrono  a red bull  maji svuj strojek????

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

casio má nový analogo-solární casia :)

MRW-S300H

přijde mi to jako něco mezi jednoduchýma MRW-200 a anadigisolar AQ-S810

škoda, že nesvítěj ty plastický bílý indexy, ale jinak docela povedený, ne?

moc hezký a za pár korun. Mně se třeba líbí mnohem víc, než AQ-S 90 nebo ty 810.

Fontem datumovky my ovšem připomínají Citizen modul H111..., takže asi tam bude komplet Miyota strojek

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

mimochodem, co řikáte na MTD-1073?

mají je teď v ešopech v akci...tak myslim, že bych je prubnul. ocel pouzdro, šroubovací dýnko, otočná luneta s lumi bodem celkem za cca 1200,-.. nemáte s nimi někdo osobní zkušenost? jde mi celkovou kvalitu a luminiscenci. od obojího neočekávám zázraky, ale za ty prachy.. v nejhorším je vrátim..

Odkaz ke komentáři

mají je teď v ešopech v akci...tak myslim, že bych je prubnul. ocel pouzdro, šroubovací dýnko, otočná luneta s lumi bodem celkem za cca 1200,-.. nemáte s nimi někdo osobní zkušenost? jde mi celkovou kvalitu a luminiscenci. od obojího neočekávám zázraky, ale za ty prachy.. v nejhorším je vrátim..

zkušenost nemám, ale moc se mi líbí, na takové to dovádění u vody výborná volba

Odkaz ke komentáři

Videl som ich na zivo vo vitrine, ale obsluhujuca pani sa netvarila  velmi nadsene, tak radsej som sa jej nic nepytal. V kazdom pripade farba puzdra je velmi zaujimava, 

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...