sibirnaya Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 to prvni je pasek na srouby od jürgena, ty dve dalsi fotky jsou s reminkem z ebay. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...86083%26fvi%3D1 je to taky na pevny stezejky, s tim ze na konci je zasitej ocelovej plech a je to na hodinkach zahakly a zamackly, a kupodivu to docela funguje. Jinak hodinky prisly dneska od mechana, takze by mely byt uz v naprostem poradku... cimz mu chci verejne podekovat za peclivou a seriozni praci + bezvadnou komunikaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 to prvni je pasek na srouby od jürgena, ty dve dalsi fotky jsou s reminkem z ebay. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...86083%26fvi%3D1 je to taky na pevny stezejky, s tim ze na konci je zasitej ocelovej plech a je to na hodinkach zahakly a zamackly, a kupodivu to docela funguje. Jinak hodinky prisly dneska od mechana, takze by mely byt uz v naprostem poradku... cimz mu chci verejne podekovat za peclivou a seriozni praci + bezvadnou komunikaci... Viděl jsem je u mechana naživo. Moc krásné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 Vážně krásný hodinky. Eterna je moje srdeční záležitost, ale jen ty starší kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 moc pěkné gratuluju.. snad první hodinky u kterých bych letadlo na ciferníku toleroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 priznavam, taky me letadlo irituje. a jerryl, tohle je kolem 1940 tusim, nevim jak jinak starsi kousky... bohuzel nejsou pro me na uplne bezne noseni, protoze obcas musim do prace zapojit i ruce, takze to jeste bude chtit nejaky pracanty na kovovym tahu. longines master, omega railmaster xxl apod. proste pod 45mm nebrat ale uvidime, je to bohuzel i o penezich atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 to prvni je pasek na srouby od jürgena... Môžeš hodiť link na Jürgena,kde si ten remienok kupoval? Díik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 www.s-parts.biz S-Parts Jürgen Hauff e.K. Postbox 910130 D-75091 Pforzheim Germany Phone: (+49) 7231 106040 Fax: (+49) 7231 106042 eMail: info@s-parts.de bezproblemovej obchodnik, doporucuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 2 sibirnaya: Né, ty tvoje jsou správně starý. Já jsem totiž viděl nějaký modernější hodinky pod označením eterna a ty mi nic neříkaly. Takže tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2007 takze odchylka cini +10s / 24 hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se