Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

chcete to dítě zabít?  :lol2:  já myslim že stačí jeden den Zoo, druhej den Matějská a maj toho děcko i rodiče plný zuby 

Upraveno uživatelem Filipes
Návštěvník Kamil
Odesláno

chcete to dítě zabít?  :lol2:  já myslim že stačí jeden den Zoo, druhej den Matějská a maj toho děcko i rodiče plný zuby 

Čtyřletý dítě vydrží víc než mnozí z nás. Proto jsem mu taky navrhoval přesuny tramvají, lanovkou, vláčkem...

Odesláno (upraveno)

Pokud nebude nic moc pocasi, tak zkuste sklenik botanicke zahrady Fata Morgana, je to pesky kousek od Zoo a je tam teplo. Do Zoo se da jet z centra Prahy i parnikem, deti to mají rady, jen to neni uplne za hubicku.

Pro sporive doporucuji stranky www.prague-tourism.eu. Jsou tam tipy, co je zrovna v Praze zdarma, sám casto vyuzivam :)

Kdyby se chtely podivat na letiste, tak je tam zdarma i kino, program je na strankach letiste.

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno

Pokud nebude nic moc pocasi, tak zkuste sklenik botanicke zahrady Fata Morgana, je to pesky kousek od Zoo a je tam teplo. Do Zoo se da jet z centra Prahy i parnikem, deti to mají rady, jen to neni uplne za hubicku.

Pro sporive doporucuji stranky www.prague-tourism.eu. Jsou tam tipy, co je zrovna v Praze zdarma, sám casto vyuzivam :)

Kdyby se chtely podivat na letiste, tak je tam zdarma i kino, program je na strankach letiste.

Ani nevím jak, ale nějak jsem našel http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=325&t=1159957 tohle vlákno a když jsem si přečetl tu větu, kde je kouzelné slovíčko "zdarma", nemohl jsem jinak :D

Odesláno (upraveno)

Ani nevím jak, ale nějak jsem našel http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=325&t=1159957 tohle vlákno a když jsem si přečetl tu větu, kde je kouzelné slovíčko "zdarma", nemohl jsem jinak :D

Díky Peťo za odkaz, jsem si rozšířil o Patrikovi obzory. Můj(a zde všeobecně rozšířený) předchozí názor , že jsi schopný si pro korunu nechal provrtat koleno příklepovkou, je mírně řečeno značně zúžený. On ten Patrik je jiný sekáč, jak jsem se přesvědčil z toho odkazu, přečetl jsem si celé vlákno, víc jak padesát stran a pokuď máte čas, tak směle do toho. Poučné, zábavné a místy i hodně vtipné. Jeho názory můžou pro někoho být až extremistické, ale mě je sympatický, mám rád jistou onakost. A to Patrik rozhodně je. Obdivuju jeho majstrštyky jako pořizování se kulturních zážitků zásadně v soutěžích, někdy na zpateční cestě dotáhne společnici z kulturního zážitku do banky a ta si tam zřídí účet a Patrik má nějakou to kilčo za duši...Jeho kratochvíle v nákupu zeleniny stojí taky za pozornost a nejvíc mě bavilo, jak si zaletěl do Mexika s kemama. Letenka ho stála jen poplatek za řízení jedné kreditky a letištní poplatky. Jsi sekáč Patriku.         

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Jo, zdarma ... Kdo si myslí, že v dnešním světě lze něco získat "zdarma", je blázen ...

Patrik je klasik mezi klasiky, jeho naprostá posedlost po šetření, i když nepochybuji o tom, že je to inteligentní člověk, je mi zcela cizí ...

Nestrávím v životě více času hledáním toho, jak někde ušetřit v drobných, aby mi utíkaly mnohem podstatnější věci ... B)

Každopádně k tématu - zajímavé stránky, pro mě o dost více, než co je kde zdarma k vidění nebo navštívení ... Pár dalších tipů hezky rozškatulkovaných ... ;)

http://cz.prague-stay.com/lifestyle/kategorie/52-praha-pro-deti-kam-s-detmi-v-praze/

Odesláno

A je, nechtel jsem, aby se to tu zvrtlo timto smerem. Ten odkaz napr. na prague tourism jsem daval proto, ze nekdy jsou tam zverejneny i ruzne akce, na ktere se bezne neda dostat ani za penize, typu prohlidka zakulisi metra, tunelu Blanka, autobusoveho a tramvajoveho depa atd, coz zrovna pro deti muze byt skutecne velmi zajimave :)

S tim, ze nic neni zdarma mas tak napul pravdu. Nekdy to ale stoji jen ten cas, ale konkretne toho ja mám vic, nez dokazu efektivne vyuzit a tak proc nevyuzit moznosti, ktere se nabizeji. Zrovna dnes me prislo, ze jsem vyhral listky do divadla ABC na sobotu večer, normalne bych sedel v tu chvili doma u PC, takze me rozhodne nijak neposkodi, kdyz se s kamaradkou trochu "kulturne pozvednu" :).

Nebo s tou kreditkou - Citi CSA jiz splnila svůj ucel (tri tydny v Mexiku super) a tak jsem ji zrusil. Nyni mám Citi life, ze ktere kazdy mesic vytahnu na odmenach něco přes tisicovku, znacnou cast z toho přes SIPO - jsou i taci borci, co si takhle nechavaji vracet 2 % ze splatek hypoteky a to uz neni uplne marne.

Zatim nemam zamestnani, kde bych mohl zustat o par hodin dele a dostal za to nejake penize navic (zadarmo muzu, ale o to nemam zajem :) ) a podnikat nechci. Zkousim samozrejme ruzne moznosti a pokud nejaka z toho vyjde, mozna sve chovani i zmenim (pokud se zvysi cena meho casu), zatim to mám ale takto. A i tak se snazim trochu se "polepsit", aspon v tom cestovani - o vikendu jsem byl s kamarady na Ukrajine a nebylo to poprve ani naposled :)

Odesláno

Na Hradě je muzeum hraček, mají hodně barbín! :-)

http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Muzeum-hracek-Praha.aspx

Pro kluky zase jednoznačně letecké muzeum Kbely, vstup je zdarma (aspoň tedy předloni byl)

http://www.vhu.cz/muzea/zakladni-informace-o-lm-kbely/

Sezóna začíná ale až 27.4.

Zmiňované Národní technické muzeum na Letné a ten svět mašinek jsou taky pěkné.

Odesláno

Patrik: jsem Tě nedávno viděl v TV v tom pořadu s Máte slovo (nebo tak nějak). P. Nacher byl můj soused na Palmovce.

Jinak doporučuju tour de zoo, ale spíš bez dětí: začátek 15h U tygra, dále U dvou koček, U medvídků a pak pokračovat na Malou stranu U hrocha, U švábů a zakončit to nahoře na hradě U černýho vola.

Odesláno

:-) a našly by se určitě ještě i další...

Patrik: jsem Tě nedávno viděl v TV v tom pořadu s Máte slovo (nebo tak nějak). P. Nacher byl můj soused na Palmovce.

Jinak doporučuju tour de zoo, ale spíš bez dětí: začátek 15h U tygra, dále U dvou koček, U medvídků a pak pokračovat na Malou stranu U hrocha, U švábů a zakončit to nahoře na hradě U černýho vola.

Odesláno

Tak dakujem vsetkym za rady. Nakoniec sme dali Lego Muzeum, Vytopnu, prechadzku po meste, Mysaka a zoo. Ostatny cas sme travili vozenim sa v metre a tak. Malej sa pacilo vsetko, najviac ju zaujalo to Lego ( aj ked podla mna to bolo take poloslabsie ). Nakoniec som poriesil aj chronobiznis a tymto dakujem StreetGlidovi, IzTaPovi a Honzovi.manta za pokec. Taktiez dakujem vsetkym, ktori sa pridali a poradili.

Prikladam par fotiek:

V zoo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Lego muzeum:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hodinkove zatisie u brachu:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...