tmoris Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 V lete se chystame do madarskych termalu a rad bych sebou vzal i treba iwc, ale nemam jasno v tom, jaky maji na hodinky dopad ty vselijake mineraly, siricitany apod obsazene ve vode. Samozrejme bych je jednou dvakrat behem dne mohl oplachnout i v chlorovane/bezne vode.. Jaky mate na styk hodinek s temito termalnimi vodami nazor, jakou mate zkusenost? (neresme teplotu te vody a jeji dopad na tesneni apod., neni to zadna sauna..) Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 V termálech jsem s sebou měl Orlíky (l.e.45) a daly to bez ztráty květinky. Čili i obyčejná ocel 316L s tím nemá problém. Naopak bych se bál vzít gumu, protože ta může korodovat/načichnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Nerez, titan a safír přemůže i termální lázně...ale může se ti na tahu a nebo kolem korunky něco usadit, ale to by mělo jít pěkně dolů, pokud tam nebudeš rok dělat plavčíka. Ale nějaké čínské pouťovky tam můžou vypustit duši.....rozhodně nedoporučuji nechávat si IWC ve skříňce na jižním Slovensku a nebo v Maďarech...to by pak mohlo dopadnout špatně My už tam darovali v rámci humanitární pomoci asijským zemím dámské TISSOTy....žádná tragedie, ale nasere to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) V lete se chystame do madarskych termalu a rad bych sebou vzal i treba iwc, ale nemam jasno v tom, jaky maji na hodinky dopad ty vselijake mineraly, siricitany apod obsazene ve vode. Samozrejme bych je jednou dvakrat behem dne mohl oplachnout i v chlorovane/bezne vode.. Jaky mate na styk hodinek s temito termalnimi vodami nazor, jakou mate zkusenost? (neresme teplotu te vody a jeji dopad na tesneni apod., neni to zadna sauna..) Sent from my HTC using Tapatalkjezdíme se ženou pravidelně do Velkého Mederu, neosvědčilo se cokoliv na gumě, zůstávaly na tom krystalky solí a guma praskala. Osvědčili se tyto, které to koupání mají tak trochu v názvu. Doporučuji buď levné nerez hodinky s WR min 10 bar, nebo nějaké nerez diverky, IWC jsou na to rozhodně dle mého názoru škoda a na koupališti plném cikánů budou zbytečně poutat pozornost. Důležité je, hodinky pravidelně omývat sladkou vodou a otírat alespoň kapesníkem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 z nejake nechtene pozornosti strach nemam.. tzn jedine co budi obavy je ten kaucukovy tah na aquatimerech.. no kdyztak vezmu neco s tahem, ale chtel jsem ty iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profil Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 No ja by som vyskusal nieco zo serie G-shock......nech sa predvedu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 No ja by som vyskusal nieco zo serie G-shock......nech sa predvedu.... Moznosti jsou pouze v ramci toho co mam v podpisu.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Nevím,jestli je v termálech a i koupel v jódové vodě,i když ta bývá hlavně v lázních,ale kdyby náhodou,tak na to velkého majzla,to je ničič všeho.Plavky mě to zničilo během mého pobytu v lázních.Mám dojem,že tě do té jódové vody ani s ničím nepustí,čili prstýnky,řetízky,všechno musí dolů,takže tam hodinky nebrat vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 ja byl v termalu jen jednou, nebo dvakrat, nekde v D... a na nikom jsem hodinky nevidel.. za me - nebrat. k cemu vlastne... vlastne jo, bylo tam mraky nemeckych duchodkyn.. tak mozna kvuli nim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 S G-čkami som už v termálnych kúpeľoch bol neraz a bez akéhokoľvek problému. Len ako píše Frostie, tiež doporučujem po vyjdení z bazénu hodinky opláchnuť s sladkej vode. Mne sa na Mudmanoch vždy urobí taký biely povlak. Hlavne v všelijakých záhyboch a v zvlnení na remienku. Po návrate domov ale zoberiem starú zubnú kefku, trochu Jari, umyjem hodinky vo vlažnej vode a je po problémoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 spíš si neber zlato, termály bývají sirné a zreaguje Ti to i když po příjezdu vyčištěno bez problémů v ultrazvukové lázni jen bacha, i přes následnou sprchu se šamponem si tělo zachová sirný nádech, který se samozřejmě přenese do oblečení, nevypralo se to ani po roce po x praních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Do maďarských Harkán jezdím osm let. Nemají rádi stříbro, ale na ruce jsem měl G-Shocky, Orienty, Seika , Hujery - automaty vše na tahu - absolutně bez problémů. Jen jsem vše večer důkladně propláchl vodou, sebe vínem. Hodinky v pohodě, no já někdy ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 dříve Certriny DS jsem měl i v horších podmínkách a nic, krom pár šmouh na tahu neutrpěly; později Trasery Classic jsem měl v termálech - nějaká sůl tam byla, ale většinou je to velmi zředěné, takže bez problémů... horší to je při bahenních zábalech - jenže, na jisté procedury bych si nebral hodinky ne kvuli nim, ale kvůli sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 No jde uz ted spis o ten dopad na kaucuk, na kterem mam aquatimery.. pokud bude konsenzus,ze kaucuk to znici,tak vezmu neco na tahu.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 No jde uz ted spis o ten dopad na kaucuk, na kterem mam aquatimery.. pokud bude konsenzus,ze kaucuk to znici,tak vezmu neco na tahu.. Sent from my HTC using Tapatalkgumu opravdu ne, nezničí to sice hned, ale o hodně rychleji to pak popraská. Přimlouvám se za nerez a dostatečnou WR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Omegy taky všechny výlety do lázní přečkaly v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shollochov Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Seika SKX009 na gumě jsem měl ve Velkém Mederu už několikrát a nezaznamenal jsem vůbec žádný problém. Nikdy se na nich nic neusadilo ani nezreagovalo a dokonce mi je ani neukradli cikáni ve tři ráno v hospodě "U Bažanta". Takže bych si z toho zase takovou hlavu nedělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Seika SKX009 na gumě jsem měl ve Velkém Mederu už několikrát a nezaznamenal jsem vůbec žádný problém. Nikdy se na nich nic neusadilo ani nezreagovalo a dokonce mi je ani neukradli cikáni ve tři ráno v hospodě "U Bažanta". Takže bych si z toho zase takovou hlavu nedělal prida se jeste nekdo s bezproblemovou gumovou zkusenosti? nebyt tohoto prispevku, tak jsem prakticky uz iwc na kaucuku jako variantu zavrhl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se