Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak jste me nakonec přesvědčili :-D0db79a6222431bee8f3b698e50b23bb5.jpgOdhodil jsem tu ramovou tašku a narval vše pod sedlo.No a asi o hodinu později jsem si na hoblovacce ukrouhnul asi centimetr z levého palce ... Takže se jen tak brzo nesvezu... b705be4ad21aae1ba62be29b1f9bcd14.jpg

Oh shit.. tak přeji rychlé uzdravení"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jste me nakonec přesvědčili :-D

Odhodil jsem tu ramovou tašku a narval vše pod sedlo.

No a asi o hodinu později jsem si na hoblovacce ukrouhnul asi centimetr z levého palce ... Takže se jen tak brzo nesvezu...

super,vypadá to dobře :clap: 

s tím prstem už teda moc ne,tak přeju brzké uzdravení

Odkaz ke komentáři

..to jsem rád, že se ti to tam líbilo. My tam byli už 5x a vždycky jsem odjížděl s tím, že se těším na příště a s myšlenkami na podporu lidí, kteří se o vybudování zasloužili. Vždycky tam kromě dobrovolného vstupného utratím za další věci. Co jste projeli?

Mladej má teprve 11 let, tak to byl Trail podél Černého potoka... 21km zvládl statečně. Večer lehl a do postele a do minuty spal.

Odkaz ke komentáři

tak se mi po víkendu dávaj trochu dohromady stehna...po skvělých křečích v průběhu závodu mi teď bolí jaxviňa. Ale stálo to za to a příští rok zase...snad už stáhnu čas pod 3 hoďky :clap: budu muset víc trénovat asi....

Ve předu u pásky narvaný chrti kolem Milana Spěšnýho...v zádu mi hobbíci....

post-13404-0-78177700-1408973082_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

dnes sem si udělal radost,jel sem si pro dres novej s dlouhým rukávem,ale bohužel mi omylem dodali jinou barvu,ale padly mi do oka tyto kraťasy a byla to láska na první pohled :clap: 

big_cannondale-kratasy-cfr-team-baggy-sh

Kde je mají ? :-) jo, fakt super... Jinak dnes jsem dal šlapky do servisu, prý je doladí a budou v pohodě, uvidíme" Pro změnu jsem ohnul přehazovačku a nechodí na poslední kolečko, ani po dlouhém ladění, asi si řekla a dost. Nová x5 je na cestě, nic drahého už nechci a tahle odváděla dobrou práci :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...