Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

těžko říct,záleží asi jak člověk jezdí a podle toho dát na servis....myslím že ale u motorky to bude trošku jinak a líp řešený narozdíl od vidle na kole

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak já ji tam poslal poprvé co kolo od Tebe mám, a pokud mi kolo ještě vydrží tak ji tam tři roky zase nepošlu ;-)

No kolecko je evidentne v dobrejch rukouch...!

Odesláno

Nene, servis na foxe mne udelal primo u nich. Vzdyt na tom skoro nic není a vybaveni mají.

Na tech 140mm jezdim ted a jasne ze to jde, ale laka mne zkusit i něco vice:)

Ja na to nejak nespecham, tak to zkusim a uvidíme. Musim na postu, je pekne, tak to vezmu přes les na kole. Po silnici to mam cca 3km, tak uvidim jak se to prodlouzi:)

tl

Odesláno

já dnes bohužel nevyjel,musel jsem něco doma udělat,ale aspoň jsem umyl,namazal a nachystal kolo na další vyjížďku.

dnes mi dorazili další kraťasy co jsem zde postoval,akorát v jiný barvě,za ty prachy super,už pomalu chystám na další sezonu :D s oblečením,zítra mají dorazit 4páry ponožek od Sensoru

Odesláno

Mne štve, že se na těch rukavicích po celkem krátkém čase začnou odlepovat ty ochranné gumy.....není to problém foxu, je to stejné i u jiných rukavic. Dřív (cca10let zpět) se ty panely šily, ale dnes už bohužel nee.

Odesláno

já tahám  spešlácký celoprsťáky co nosí Kulhec skoro celou sezónu a zvykl jsem si na ně , že už bezprsťáky nenosim. Jen když je pod 5 stupňů, tak beru teplejší.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...